Çok geçmiş olsun Songül’ümValla her neydense çıksın gitsin, dayanamayıp ilaç içtim artık.
Çok geçmiş olsun.Valla her neydense çıksın gitsin, dayanamayıp ilaç içtim artık.
Teşekkür ederim canımSenin adına sevi dim canım zayıf olacağım derken sağlığından da olmak var ..
Sana kocaman bir alkış hem diyetisyene gideceksin hem de spor için danıştın harika ilerliyorsun ❤❤❤
Evet bende haftaya bölgesel olarak başlıcam sarkma olmamasi için canım şimdi de spor yapabilirsin sıkılaşmak için geç değilBen bölgesel olarak biraz az yaptım karnım yumuşak kaldı
Afiyet olsunSelam
Sabah 12:00
2 yumurtalı omlet, 6 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
Öğle 16: 00
1 kase yeşil mercimek yemeği
Ara 17:30
1 kuru incir 1 kayısı 1 Avuç leblebi
Kahve
Akşam 20:00
1 parça antrikot
Yeşil salata
2 litre ve su
Afiyet olsun canm güzel menüSelam
Kahve
1 parça antrikot
Yeşil salata
2 litre ve su
Çook teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım benim de sabah tuttu neyseki çabuk geçtiBen de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.
Teşekkür ederim canım, cabuk geçmesine sevindim. Bugünkü görüşmeler de mutlu etmiştir seni, ağrının geçmesine faydası olmuştur.Geçmiş olsun canım benim de sabah tuttu neyseki çabuk geçti
Rica ederim canmTeşekkür ederim canım, cabuk geçmesine sevindim. Bugünkü görüşmeler de mutlu etmiştir seni, ağrının geçmesine faydası olmuştur.
Motivasyonun düşmesin canım, kendi vücudunu dinleyerek ve hocalarının önerilerini dikkate alarak güzel kilolar vereceğine inanıyorum. Şu ana kadar çok iyi gittin zaten, tebrik ediyorum.Rica ederim canm
Evet en cok mutlu olduğum yer o kadar eleştiri olan sporumun normal hatta az olması
Yani yanlış yapmıyo muşum bu beni acayip sevindirdi yoksa motivem baya düşerdi toparlayamazdim.
Gözün aydın canımRica ederim canm
Evet en cok mutlu olduğum yer o kadar eleştiri olan sporumun normal hatta az olması
Yani yanlış yapmıyo muşum bu beni acayip sevindirdi yoksa motivem baya düşerdi toparlayamazdim.
Canim kendime göre uyarlayarak katilabilrmymYeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- @PAPATYAM @asysss Tesnim1903 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal asliogretmen @birbeste selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull sudem34 N Nidsalii sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz Cordelia @Sevgi22884550 @Tutku44 Elhan enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Sevdiğin bir kitaptaki kahraman olabilir...tarzını hoslandigin alanları pek bilmiyorum ama ....Kızlar yeni yıla yeni nickle gireyim diyorum. Aklımızda efsane nickler var mıhakkım varken değiştiriyim
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar dişim ağrıyor yarin dr.gidecem iğne tansiyonumu düşürmesin diye sabah bozmam gereken oruvumu 20:00 de bozdum sağlık olsun
2 sb. Kırmızı pancar suyu ile açılışı yaptım. (Pancar ve su)
Sonra;
1 tabak karnabahar yemeği 1 tatli kaşığı yoğurt (süt ürünü yasak aslinda bugün)
1 dilim ekmek (cavdar)
Ara
Nescafe
1 avuç kuruyemiş
Su cok içtim saymadim
Zipzip-
Artik zor gidiyo kilolarim bu hafta bunu daha iyi anladim
Afiyet olsun canım.30 aralık
09.00
1 yumurta
Peynir
Yeşil ve siyah zeytin
1 hindi füme
Yarım muz üstüne 2 çay kaşığı fıstık ezmesi
13.00
2 kaşık domatesli tavuklu bulgur
Salata
Arada biraz leblebi
18.30
Yarım tabak börülce
Yoğurt
Su 3 ü geçtim.
Sporu yapınca giricem
Afiyet olsun canım.Selam
Kahve
1 parça antrikot
Yeşil salata
2 litre ve su
Afiyet olsun canım.İyi Akşamlar
30 Aralık Menü Bildirimi
10.15 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3/4 dal kıvırcık, 3 zeytin, 2 dilim ayva
18.30 6 yemek kaşığı ıspanaklı yumurta, bir kase yoğurt, yeşil salata
3 litre su
Zipzip-
Afiyet olsun canım.29 Aralık
Sabah 09:30
1 avuç kuruyemiş
1 portakal
2 adet t.tahıllı ev yapımı peynirli poğaça
(Her biri mandalina büyüklüğünde)
15:00
1 porsiyon ekmek arası et döner
(İkramdı çeviremedim, planım bezelye yemekti)
19:00
1 kase mercimek çorbası
1/2 ince dilim tt ekmek
1 kivi, 1 yuvarlak dilim ananas
00:50 (hele bu hiç olmadı)
1/2 kendi yaptığım tahıllı poğaça
200 ml çilekli süt
Toplam da
6 fincan şekersiz çay,
2 fincan şekersiz Bosnova Kahvesi
Su 2 litre civarı
Sporu yazmıştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?