Haticecim ben olayım Denp olsun ya da farklı kim senin ve sporunla ilgili bişi söylediyse o bir eleştiri değildi,öncelikle bu konuda anlaşalım.Kim sana ne dediyse tamamen iyi niyetle sağlığın için endişelenerek yorum yaptı. Spor hocan da kendini zorladığın günün ertesi günü dinlen demiş.Eminim benzer şekilde spor ayakkabısız dizlerine yük bindirme de demiştir. İçinin rahat olmasına sevindim ama sanki sana yazanlar senin kötüülüğüne yazmış gibi " o kadar eleştirdiler ama ben haklıymışım" kafası çok doğru bir kafa değil.Yakıştıramadım.Rica ederim canm
Evet en cok mutlu olduğum yer o kadar eleştiri olan sporumun normal hatta az olması
Yani yanlış yapmıyo muşum bu beni acayip sevindirdi yoksa motivem baya düşerdi toparlayamazdim.
Teşekkür ederim canım bundan sonra onlara göre hareket edicem zatenMotivasyonun düşmesin canım, kendi vücudunu dinleyerek ve hocalarının önerilerini dikkate alarak güzel kilolar vereceğine inanıyorum. Şu ana kadar çok iyi gittin zaten, tebrik ediyorum.
Evet gercekten iyi geldi canım inşallah güzel sonuçlar alıcam inanıyorum❤Gözün aydın canım
Hoca doğru yolda olduğunu söylemiş
Profesyonel bir ağızdan bunu duymak iyi gelmiştir
Sen yine güzel menü ve sporlarinla takımımızın en başarılı en azimli en iyi en çok kilo veren üyesi olacaksın
Zaten zivedesin zirveyi korumaya devam edersin
Yaza fit olarak girmek harika olacak senin için
Afiyet olsun canım ama bişi yememişsin kiSabah 8
Ilık ballı şu
Saat 9.00
Keten tohumlu sebze suyu
Saat 11.00
Süt muz ve chia tohumlu içecek ( blender yaptim)
Saat 13.30
Bir kupa mercimek çorbası
Saat 15.00
Elma + ayva suyu
Saat 16.00
Zencefil çayı
Saat 17.30
2 ceviz 2 badem 2 çiğ fındıkla kefir ( blendar)
Saat 19.00
Bir kupa mercimek çorbası
Zipzip-
Ne dedim ki yakıştıramıyorsun sen ne dediysen dikkate alacağımi söyledim menümü düzeltmedim mi daha sonrasında spor konusu na gelince yarış yapıyoruz biraz fazla adim atınca sorun oldu adı üstünde yarış bu yaHaticecim ben olayım Denp olsun ya da farklı kim senin ve sporunla ilgili bişi söylediyse o bir eleştiri değildi,öncelikle bu konuda anlaşalım.Kim sana ne dediyse tamamen iyi niyetle sağlığın için endişelenerek yorum yaptı. Spor hocan da kendini zorladığın günün ertesi günü dinlen demiş.Eminim benzer şekilde spor ayakkabısız dizlerine yük bindirme de demiştir. İçinin rahat olmasına sevindim ama sanki sana yazanlar senin kötüülüğüne yazmış gibi " o kadar eleştirdiler ama bak haklıymışım" kafası çok doğru bir kafa değil.Yakıştıramadım.
FıstıkTeşekkür ederim canım bundan sonra onlara göre hareket edicem zaten
Evet gercekten iyi geldi canım inşallah güzel sonuçlar alıcam inanıyorum❤
çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için ❤❤
Canim dolunaydanHepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Inşallah herkes hedefine ulaşır
Sağol canım. Sana da.Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim. Sana da afiyet olsun.Afiyet olsunçok güzel ve dengeli bir menü olmuş ❤
Sağol tatlım. Sana da afiyet olsun.Afiyet olsun canm güzel menü
Ne dedim ki yakıştıramıyorsun sen ne dediysen dikkate alacağımi söyledim menümü düzeltmedim mi daha sonrasında spor konusu na gelince yarış yapıyoruz biraz fazla adim atınca sorun oldu adı üstünde yarış bu ya
Eleştiriye açığım ama bilmişlik yapılması hoşuma gitmiyor
Cidden Başa dönmek istemiyorum gerçekten
Kimseyi kırmak istemiyorum belliki bu tarz sorunlar hep olucak
SağolSevdiğin bir kitaptaki kahraman olabilir...tarzını hoslandigin alanları pek bilmiyorum ama ....
İnşaaallah yaa, sanırım ikizleri en çok etkilemişBen de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.
Yapma canım bunu, bence kendin için kalmalısın.Hepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Inşallah herkes hedefine ulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?