- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Bir ay önce verdimKuru kayısıyı da dene canım.
Evt elifin açlık otunu okumuştum ben de.
Bu arada canım ne son ne zaman kan verdin? Sen de cok kilo vermişsin,ben gecen magnezyum eksikliğinin kabızlığa sebep olduğunu okumuştum.Hani pandemi vs hastaneye gitmek istemiosan sağlık ocağına bi kan ver derim,bakıolar ona da
Kızlar tebrik ederim
Zipzipim canım kaptanım ben burada rejim diye yaptığım hataları öğrendim. E Elif_Eylul gibiCok yorucu bir gundu ama birinci olduk yeni yılın ilk birincisi tebrik ediyorum kizlar
Herkes ayni seyi düşünmüyor sagoll canim yinedeZipzipim canım kaptanım ben burada rejim diye yaptığım hataları öğrendim. E Elif_Eylul gibiElhan gibi Gulumse24 gibi sonngulen gibi birmuhendisanne gibi çok güzel arkadaşlarım oldu.
Diyette doğru bilinen yanlışlar diye bir yazı yazabilirim o derecede.
Peki kimin sayesinde? Senin kurduğun hoşgörülü, sıcak ortamın sayesinde...
Sayende öğrendiklerim ve diğer takıma uğrayan insanların da kazanımları adına sana çok çok teşekkür ederim.
Seni çok seviyorum kalbinin güzelliği yüzüne yansımış kaptanım...
Teşekkürler canım
Hay maşallah ben uzanıyorum hâlâ saat titriyo kalk 1 saattir uzanıyorsun diyeKızlar 58 dk. Leslie 4 mil spor yaptım.
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah12:00
Kuymak
Peynir zeytin
Roka domates
Bir dilim tb ekmeği
Sekersiz cay
Ara 15:00
1,5 dilim kek(cuma kacamagi)
Aksam 18:00
Salata
Bir kase yoğurt
Ara
2 lt su
Yesilcay
Cilek
Zipzip- (spor yok malesef)
Teşekkürler canmKızlar tebrik ederim
Tamam canım,o zaman beslenmene dikkat edeceksin.Bir tık proteini arttır, meyveleri kabuklarıyla ye (pandemi olunca insan korkuo ama sirkeli suda falan bekletirsin).her öğün salatanı ye.Lifli gıdalar iyi gelecektir.Bir ay önce verdim
Hersey normal çıktı
Sen cansin biliyosun degilmiZipzipim canım kaptanım ben burada rejim diye yaptığım hataları öğrendim. E Elif_Eylul gibiElhan gibi Gulumse24 gibi sonngulen gibi birmuhendisanne gibi çok güzel arkadaşlarım oldu.
Sayende öğrendiklerim ve diğer takıma uğrayan insanların da kazanımları adına sana çok çok teşekkür ederim.
Ben yazarken gördün di mi? Seni “tatlı pro” seni.... bak ilk seni yazdım arkadaş olarak. Hiç aklımdan çıkmıyorsun ki....
SarılalımÖzür dilerim, azıcık ortalardan kayboldummOyşşşşş hadi sarılakkkk
Bende senin gibi yüregi guzel insan tanimisim nadir insanlardan birisin senBen yazarken gördün di mi? Seni “tatlı pro” seni.... bak ilk seni yazdım arkadaş olarak. Hiç aklımdan çıkmıyorsun ki....
Saol canımÇokkkkk tatlısınn biliyorsun di mi
Bu hafta bu sıkıntının üzerinde durucam sagol canim tavsiyeler içinTamam canım,o zaman beslenmene dikkat edeceksin.Bir tık proteini arttır, meyveleri kabuklarıyla ye (pandemi olunca insan korkuo ama sirkeli suda falan bekletirsin).her öğün salatanı ye.Lifli gıdalar iyi gelecektir.
Aslında kefir dedim ama (hala ilk tercihim) ev yoğurdu da iyidir.Benzer şekilde ev turşusu da..Bunlar hep prebiyotik,bağırsak sağlığına iyi geldiğinden sindirime de yardımcı.İnşallah hemencecik geçer canım
Tabiki sende
Ne demek canım benimBu hafta bu sıkıntının üzerinde durucam sagol canim tavsiyeler için
Burada tanıdığım enderZipzipim canım kaptanım ben burada rejim diye yaptığım hataları öğrendim. E Elif_Eylul gibiElhan gibi Gulumse24 gibi sonngulen gibi birmuhendisanne gibi çok güzel arkadaşlarım oldu.
Eksik olma canım benim. Sen de benim için çok değerlisin...Takıma nazarBurada tanıdığım ender
güzellikte bir hatunsun
Afiyet olsun güzel menüBugünün menüsü sabah kahvaltı Saat 10.15
1 haşlanmış yumurta
2 mınik domates
Peynir zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.00
Türk kahvesi
Öğlen ve akşam birer adet biber dolması
Salata ve ıspanak yemeği
Ara Türk kahvesi
2 mandalina
2 litre su
Zipzip-
Afiyet olsunKizlar menumu de yazayimmm
Sabah
2 dilim pide ekmek
3 carql aucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Cay
Ara
1 armut
Aksam
Menemen (ekmek birwz fazla.oldu)
Yesillik
Ara
Turk kahvesi
Ara
Cay
10 badem 10 findik
Su 2 litre
Afiyet olsunZipzip- menum
Sabah 10 kahvalti
1 yunurta
Yesillik
1 dilim peynir
Slatalik
Cay
Ara
Turk kahvesi
2.ara 1 muz yarim elma
Aksam
1 kepce yayla corbasi
Firinda tavuk but
Firinda karnabahr
Afiyet olsunBugunku menum
Sabah12:00
Kuymak
Peynir zeytin
Roka domates
Bir dilim tb ekmeği
Sekersiz cay
Ara 15:00
1,5 dilim kek(cuma kacamagi)
Aksam 18:00
Salata
Bir kase yoğurt
Ara
2 lt su
Yesilcay
Cilek
Zipzip- (spor yok malesef)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?