Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen zaten takimdan gitsende takiptesin kuzum bunlari söylemen bile yeter bize çok mutlu oldum soylediklerine eminim kaptanda sevindi onu uzmelerine izin vermicem merak etme sen oyuzden geldim tekrar takima

Aaa tamam çok sağol. Demek ki sadece toplam miktar değil, anlık alım şekli de önemli. Mesajını kardeşime atıyorum ok

Değerlerin normalse tabi ki içmemelisin. Benim doktor ömür boyu kullan dedi çünkü benimki hep düşük....damla şeklinde kullanıyorum günde 20 damla .

Menüm kızlar

Kahvalti yok (dünki tatlı haala midemdeydi cok kaçırmıştım gün boyu toktum)

15:00
1 kase ısırgan otu çorbası
1 dilim ekmek

Ara: nescafe, siyah kuru erik haslama, kuruyemiş

Baska menu yok dişimi cektirdim agrim cok

Tamam kefir ile baslayayim işe
Sabahları ılık su içiyorum
Bir de keten tohumu dediler bu haftada onu deniycem
Elif eylul arkadasta aclik otu demisti
Canım açlık otunu on yapraktan fazla kullanma. İki haftada bir ara ver. Ben hibuskusla kullandim çok faydasını gördüm.

Değerlerin normalse tabi ki içmemelisin. Benim doktor ömür boyu kullan dedi çünkü benimki hep düşük....damla şeklinde kullanıyorum günde 20 damla .
Canım doktor bana da damla kullan dedi,onun tehlikeli bulduğu ampul şeklinde olan.
Bizim ülkemizde herkesin d vitamini problemi var maalesef.Düzenli kullanmakta fayda var.Annem de ömür boyu 10 damla içecek örneğin doktor tavsiyesiyle.
Ben damla şeklinde üşeniorum dedim die hap gibi bişi yazdı haftada 1 içecekmişim.Aslında herkesin düzenli D vitamini alması lazım,hele pandemi zamanı kimsenin güneş gördüğü yok.

4 yaşındaki kızımla diyoloju
Anne elbise yapalım ne olur
Anne kumaşı iğneyi al yapalım
Anne nolur barbieye elbise yapalım
Evet ben bi kaç gün önce bi kaç yapmışım hoşuna gitti iğne vermedim iple bişiler yapıyor maşaAllah
Ama ben bugün hiç halim yok yapasım da yok
benım yerime siz yapın bari

Valla ben uzanıyorum hic uğraşamam

Afiyet olsun güzel menü

Afiyet olsun kuzum ekmeği ne kadar yersek o kadar acıkıyoruz

Afiyet olsun ekmeği bıraktın mı güzellik

Afiyet olsun kız ben kek ağzıma değdi mi duramıyorum
Bende duramazdimda dün misafirim.vardi geriye 3 dilim kalmıştı eşimle kardes payı yaptik bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…