Sen zaten takimdan gitsende takiptesin kuzum bunlari söylemen bile yeter bize çok mutlu oldum soylediklerine eminim kaptanda sevindi onu uzmelerine izin vermicem merak etme sen oyuzden geldim tekrar takimaEksik olma canım benim. Sen de benim için çok değerlisin...Takıma nazardeğdi herhalde. E Elif_Eylul takımla daha çok vakit geçirmelisin bence....
Baktım zipzipim üzgün gerçekleri yazayım bilsin dedim.
Ama haklıyım di mi yaramaz çocuklar gibi yiyip yiyip kilo alsak gidecek yerimiz mi var? Gene sığınıcazZipzip- in şefkatli kollarına....
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinSağol canımm,çok bişeyim yokmuş tiroid çarpmışbiraz da vitamin eksikliği vs ama iyiyim şükür.
Aynı ümidi paylaşıoruzzz
Aaa tamam çok sağol. Demek ki sadece toplam miktar değil, anlık alım şekli de önemli. Mesajını kardeşime atıyorum okD vitamini fazla cıkmadı canım,normal değerlerde.3 ayda 1 içiodum ben ampulu.Ama doktor yine de kızdı.O ampulleri eczanelerden toplamalılar,çok tehlikeli dedi.Bir anda vücuda vitamin yüklediğinden cok tehlikeliymiş.Kanda (damar içinde),böbreklerde taşa sebep olabilirmiş yaratacağı kalsiyum fazlalığı.
Çok teşekkürler canımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ne demek canım,tabiAaa tamam çok sağol. Demek ki sadece toplam miktar değil, anlık alım şekli de önemli. Mesajını kardeşime atıyorum ok
Değerlerin normalse tabi ki içmemelisin. Benim doktor ömür boyu kullan dedi çünkü benimki hep düşük....damla şeklinde kullanıyorum günde 20 damla .D vitamini fazla cıkmadı canım,normal değerlerde.3 ayda 1 içiodum ben ampulu.Ama doktor yine de kızdı.O ampulleri eczanelerden toplamalılar,çok tehlikeli dedi.Bir anda vücuda vitamin yüklediğinden cok tehlikeliymiş.Kanda (damar içinde),böbreklerde taşa sebep olabilirmiş yaratacağı kalsiyum fazlalığı.
Canım açlık otunu on yapraktan fazla kullanma. İki haftada bir ara ver. Ben hibuskusla kullandim çok faydasını gördüm.Tamam kefir ile baslayayim işe
Sabahları ılık su içiyorum
Bir de keten tohumu dediler bu haftada onu deniycem
Elif eylul arkadasta aclik otu demisti
Canım doktor bana da damla kullan dedi,onun tehlikeli bulduğu ampul şeklinde olan.Değerlerin normalse tabi ki içmemelisin. Benim doktor ömür boyu kullan dedi çünkü benimki hep düşük....damla şeklinde kullanıyorum günde 20 damla .
Geçmiş olsun canımmMenüm kızlar
Kahvalti yok (dünki tatlı haala midemdeydi cok kaçırmıştım gün boyu toktum)
15:00
1 kase ısırgan otu çorbası
1 dilim ekmek
Ara: nescafe, siyah kuru erik haslama, kuruyemiş
Baska menu yok dişimi cektirdim agrim cok
Valla ben uzanıyorum hic uğraşamam4 yaşındaki kızımla diyoloju
Anne elbise yapalım ne olur
Anne kumaşı iğneyi al yapalım
Anne nolur barbieye elbise yapalım
Evet ben bi kaç gün önce bi kaç yapmışım hoşuna gitti iğne vermedim iple bişiler yapıyor maşaAllah
Ama ben bugün hiç halim yok yapasım da yok
benım yerime siz yapın bari
Ay yine sevgi şeysi doldu buralarTabiki sende
Bende duramazdimda dün misafirim.vardi geriye 3 dilim kalmıştı eşimle kardes payı yaptik bugünAfiyet olsun güzel menü
Afiyet olsunkuzum ekmeği ne kadar yersek o kadar acıkıyoruz
Afiyet olsunekmeği bıraktın mı güzellik
Afiyet olsunkız ben kek ağzıma değdi mi duramıyorum
Gel gel benim sevgim sanada yeterAy yine sevgi şeysi doldu buralar
Allah razı olsun canimGeçmiş olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?