- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ivet
demiyimmi
benden büyüksün ama
aeben abla gerçekten çok bunaldım.zaten son zamanlardaki diyete karşı ilgisizliğimde bu yüzdendi.kendime geldim çok şükür.diyetime dört elle sarıldım.kendime bakmaya başladım.yeni ciciler aldım almayada devam edeceğim.ne salakmışım elimdeki parayı kendim hariç herşeye harcıyordum yok artık öyle.bundan sonra önce kendim olacagım.benim keyfim yerindeyse herşeyin tadı var yoksa hiçbirşeyin tadı yok.işyerindeki durum değişmez bu yüzden daha fazla canımı sıkmayacagım.bildigimi yapacagım.hesap sorsun bak ozaman görür ne oluyor.aglayarak kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok.abla sözü dinleyeceğim kendim sinir olasıya kadar onu sinir edeceğimmm yesin kafayııı laelaelaelaelae
amanın her kulunun ayrı bir derdi var rabbım sen selamet,sabır ver biz hatunlara . :Saruboceq:
azda şu erkeklere incelik ver ya rabbım ....:Saruboceq::Saruboceq:
başka bir pencere açıp kaçayım şimdi .
hiç düşündünüz mu hayatınız toz pembe olsa eşiniz her dediginizi yapsa her istediginiz olsa
hayat nasıl olurdu sizce..?????
çekilmez olurdu bence . çokda sıkıcı ... .sempatiksalakcinni
rabbımın her gününe bin şükürler olsun ..:Saruboceq:. onlarıda yanımızdan eksik etmesin ........:Saruboceq::Saruboceq:
kaçlısın sen? 84lüyüm ben
aminnnnnnnnnnnn ablacım aminnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaa ben seni nedense büyük hatırlıyorummmm sempatiksalakcinni
ay çok pardon cancanım pardon yaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
dişim ağrıyor ya beynim sulandı zaaarrrr :kedi:
bende senlen aynı yaştayım bacım yaaaa 84 doğumluyum bende
aaaaaaa ben seni nedense büyük hatırlıyorummmm sempatiksalakcinni
ay çok pardon cancanım pardon yaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
dişim ağrıyor ya beynim sulandı zaaarrrr :kedi:
bende senlen aynı yaştayım bacım yaaaa 84 doğumluyum bende
aaaaaaaaaaa ben de 84 lüyüm kızlar sositososito
kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum maşallah oku oku bitmiyor cidden
neyse çocuklar okuldan geldi ben kaçar kızlar sonra görüşürüz öptüm hepinizi
çok kaynatmayun ben yokken okuması zor oluyo sonra:)))
çıkmadan geçmiş olsun safiş diş ağrısı çok zor
Allah yardımcın olsun cnm opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaa ben de 84 lüyüm kızlar sositososito
daha minikim ben :icecream: :roflol: :roflol:
topiğin en küçükleri biz miyiz sempatiksalakcinni
ufalda cebime girrrrr
bende minikim o zaman gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
varmıııı bizden küçük kimse huu huuuuuuuuuu
eminem geçen gün sormuştum cevapladı isen okuyamadım fıstıgım kusura bakma burdayken bir daha sorayım . sen bu kilo vermeme durumun için bir endokrin uzmanına başvurdunmu hiç???kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum maşallah oku oku bitmiyor cidden
daha minikim ben :icecream: :roflol: :roflol:
kızlar maşallah ne çene varmış bizde.inşallah çenelerimiz kadar metabolizmamızda çalışıyordur sırnaşık şey
:roflol:keşke çalışsa çenlerimiz kadar ....:roflol:.kızlar maşallah ne çene varmış bizde.inşallah çenelerimiz kadar metabolizmamızda çalışıyordur sırnaşık şey
ben en minikinizim dermişim .....:roflol::roflol::roflol:minikim tabi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kızlar maşallah ne çene varmış bizde.inşallah çenelerimiz kadar metabolizmamızda çalışıyordur sırnaşık şey
minikim tabi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
minikim benim :teselli:
canım doğru etrafta hamileler var hevesleniyor eşin emin ol bebekler dünyaya gelince hevesi daha çok artacak onları kucaına aldıkça doğru diyorsun sende haklısın bir sene çok değil ama azda değil şekercim yaaa
hem bak yanlış anlama beni ne olur ama 29 da az değil sonuçta birtanem sende genç bir anne olmak istemezmisin...
kiraz benden sana tafsiye kendin istemediğin sürece eşin için çocuk yapma sakına.eminol yükün %90 ı sende olacak.eger sende hazırsan ve istiyorsan tabiki olsun.ama gün gelecek eşin çocuktan dolayı ona vakit ayıramadıgın için sızlanacak çocuk neden ortamızda yatıyor diyede şikayet edecek bu böyle oluyor maalesef
bende evliliğim tam oturmadan çocuk yapmıycam . eşimle zaten özelimiz yok bunu söylediğim zamanda hep tartışıyoruz . ve her seferinde gidiyoruz annenlere konuşuyoruz anlatıyorsun derdini gerekirse ayrılırız diyor neden sadece benim ailemle konuşuluyorsa önce otursun kendi ailesiyle konuşsun bu kız evlendiğinden beri doğru düzgün özelimiz olmadı gelenden gidenden diyeceğine benim ailemle konuşuluyor . önce kendi ailesi anlayışlı olsun biraz benim ailem evlendiğimizden beri sadece 2 kere geldiler evime oda 6,5 ayda ayyyy yine sinirlerim bozuldu . erkek mileti değilmi hepsi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?