Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet tatlım önce ben demeyi öğrenmemiz gerekiyor öncelikle..bizim sorumluluğumuz ağır dediğin gibi evlendikten sonra ev işi,eş,çocuk onlardan arta kalan zaman sana olursa böyle boğulmamak olanaksız gibi..tabiki önce sen biraz daha kendinle ilgilen canım çok güzel olur üzülme artık bukadarolumunekankayizsmile

aminnnnnnnnnnnn ablacım aminnnnnnnnnnnnnnnn

kaçlısın sen? 84lüyüm ben

aaaaaaa ben seni nedense büyük hatırlıyorummmm sempatiksalakcinni
ay çok pardon cancanım pardon yaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

dişim ağrıyor ya beynim sulandı zaaarrrr :kedi:

bende senlen aynı yaştayım bacım yaaaa 84 doğumluyum bende

neyse çocuklar okuldan geldi ben kaçar kızlar sonra görüşürüz öptüm hepinizi
çok kaynatmayun ben yokken okuması zor oluyo sonra:)))

çıkmadan geçmiş olsun safiş diş ağrısı çok zor
Allah yardımcın olsun cnm opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa ben de 84 lüyüm kızlar sositososito

daha minikim ben :icecream: :roflol: :roflol:

kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum maşallah oku oku bitmiyor cidden

çenemiz düştü zaaarrr bu gün

neyse çocuklar okuldan geldi ben kaçar kızlar sonra görüşürüz öptüm hepinizi
çok kaynatmayun ben yokken okuması zor oluyo sonra:)))

kaynayabilirizde fokur fokur söz veremicem ben

çıkmadan geçmiş olsun safiş diş ağrısı çok zor
Allah yardımcın olsun cnm opuyorumnanaktan

sağol canımmmm geçecek inş.

aaaaaaaaaaa ben de 84 lüyüm kızlar sositososito

vvuuhhuuuuuuuuuuuuu süppeerrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

kızlar maşallah ne çene varmış bizde.inşallah çenelerimiz kadar metabolizmamızda çalışıyordur sırnaşık şey

kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum maşallah oku oku bitmiyor cidden
eminem geçen gün sormuştum cevapladı isen okuyamadım fıstıgım kusura bakma burdayken bir daha sorayım . sen bu kilo vermeme durumun için bir endokrin uzmanına başvurdunmu hiç???

kızlar maşallah ne çene varmış bizde.inşallah çenelerimiz kadar metabolizmamızda çalışıyordur sırnaşık şey
:roflol:keşke çalışsa çenlerimiz kadar ....:roflol:.
minikim tabi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben en minikinizim dermişim .....:roflol::roflol::roflol:
kaçtım ,kaçtım bu sefer...opuyorumnanaktan

metobolizmanın çalıştığından emin değilim ama parmaklar habire çalışıyor orası kesin

minikim tabi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ayyyy aaayyy sevsinler seni bıcırıkkkkk

minikim benim :teselli:

bende minikim amaaaa minik anne

biliyorum tatlım,annem benim yaşımdayken 3 çocuğu varmış,zilanında öyle,çokta geç kalmak istemiyorum,zaten çevredende yaşınız geçmeden hemen yapın baskısı var,ama ne bileyim ben kesinlikle hazır değilimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

aynen öle olucak buna adım gibi eminim...o beni kimseyle paylaşamıyo,ailemle bile, bu yüzden çok tartışmışızdır:bbo:
off nazlıcım yaa,niye böle bu erkekler,dün akşam bizde güya annemlere gittik,8,30 da kalktık,gözümün içine bakıyo kalkalım diye,eve gidene kadar tartıştık neymiş bu hep bölemi devam edecekmiş,biz yeni evliymişiz,biraz rahat bıraksınlarmış,2 önce gördün onları yine sarılıyosun sanki uzun zamandır görmemiş gibi falan daha bir sürü şey,bende dedim haftaiçi bida annemlere falan gitmicez sende rahat ol dedim,yazık annemde eve gidip yemek hazırlama falan olmasın diye çağırıyo kıyamıyo bana ama iyilik yaramıyo işte,ayyy benimde sinirlerim bozuldu,kimseylede konuşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…