zilancığım adaşım ben kaynanamla oturuyorum canım . başta en büyük hata bende beraber oturmayı kabul ettim önce . kaynanam evlendiğimizin ilk haftası hemen eve geldi . ve ondan sonra her akşam istinasız bizim yanımızda oturdu biz yatana kadar . kendi odasında televizyonuda var . daha sonra evliliğimin 4. ayında 40 günlük yatılı misafir geldi . eşimin halasının kocası ve onun torunu bu 40 gün içindede 1 er hafta eşimin abileri geldi ailesiyle . anlayacağın evliliğin en güzel günlerini bu şekilde geçirdim . ve artık eşimle özel yaptığımız bişey yok. o bir koltukta ben bir başka koltukta kaynanam eşliğinde oturup televizyon izliyoruz . ben bişeyler istediğide de özel olarak . herşeyi çok kafama takıyor oluyorum . gidiliyor benim ailemle konuşulmam isteniyor derdimi söyleyecekmişim anlatacakmışım olmuyorsa ayrılacakmışız falan ............... geçen hafta çok sıkıntı çektim bu konuda onun için geçen hafta çok mutsuzdum .ben senin yerinde olsam onlarla fazla ilgilenmem mesafe koyarım yani
başında nasıl olsa öyle devam ediyor nazcım örneklerini çok gördüm
tabi yinede karar senin
sen üzme kendini yeter tamammı cnm opuyorumnanaktan
narinim ne diyon ne karaları şimdiden karalar bağlarsak
oooo işimiz iş valla
sanki sanal değilde gerçek bir aile ortamındayım opuyorumnanaktan
topiğin en küçükleri biz miyiz sempatiksalakcinni
elifçim fırtına öncesi sessizlikmiş meger bizim topicteki kaydirigubbakcemile3
kaçtım ,kaçtım bu sefer...opuyorumnanaktan
he konuşun konuşun benim ilk k.k zamanlarımda çok yazmak yasakdı ara ara sayfalar silinirdi .blok dolasın diye
(normaldır taş devrinden beri burdayım ya )...:roflol:
biliyorum tatlım,annem benim yaşımdayken 3 çocuğu varmış,zilanında öyle,çokta geç kalmak istemiyorum,zaten çevredende yaşınız geçmeden hemen yapın baskısı var,ama ne bileyim ben kesinlikle hazır değilimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar inşallah cuma günüde böyle keyfimiz yerinde olur biraz çabalayalım tamam mı ben elimden geleni yapacagım kendi adıma.yok öyle aptal saptal şeylerden dolayı yiyeceklere saldırma.guclubacismile
he konuşun konuşun benim ilk k.k zamanlarımda çok yazmak yasakdı ara ara sayfalar silinirdi .blok dolasın diye
(normaldır taş devrinden beri burdayım ya )...:roflol:
nazcım bebeğim neden geçen hafta paylaşmadın bunlarıda kendi kendini yedin.eşin bence ne yapacagını şaşırmış durumda.onada hak ver biri annesi digeri eşi.ne demek olmadı ayrılırız yani boşanma açısından mı böyle dedi yoksa evia yırırz anlamındamı o kısmı pek anlamadım bilmiyorumkismile
abla yaa beni güldürdün Allahta seni güldürsün taş devri haaa ayy çok güldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biliyorum tatlım,annem benim yaşımdayken 3 çocuğu varmış,zilanında öyle,çokta geç kalmak istemiyorum,zaten çevredende yaşınız geçmeden hemen yapın baskısı var,ama ne bileyim ben kesinlikle hazır değilimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
aynen öle olucak buna adım gibi eminim...o beni kimseyle paylaşamıyo,ailemle bile, bu yüzden çok tartışmışızdır:bbo:
off nazlıcım yaa,niye böle bu erkekler,dün akşam bizde güya annemlere gittik,8,30 da kalktık,gözümün içine bakıyo kalkalım diye,eve gidene kadar tartıştık neymiş bu hep bölemi devam edecekmiş,biz yeni evliymişiz,biraz rahat bıraksınlarmış,2 önce gördün onları yine sarılıyosun sanki uzun zamandır görmemiş gibi falan daha bir sürü şey,bende dedim haftaiçi bida annemlere falan gitmicez sende rahat ol dedim,yazık annemde eve gidip yemek hazırlama falan olmasın diye çağırıyo kıyamıyo bana ama iyilik yaramıyo işte,ayyy benimde sinirlerim bozuldu,kimseylede konuşamıyorum
nazcım bebeğim neden geçen hafta paylaşmadın bunlarıda kendi kendini yedin.eşin bence ne yapacagını şaşırmış durumda.onada hak ver biri annesi digeri eşi.ne demek olmadı ayrılırız yani boşanma açısından mı böyle dedi yoksa evia yırırz anlamındamı o kısmı pek anlamadım bilmiyorumkismile
kirazım bende kimseyle konuşamıyorum burda içimi döküp rahatlıyorum . mesela geçen gün kardeşime keşke ilk başta kaynanamla otururum diye kabul etmeseydim çok pişmanım dedim . bana bunu sen kabul ettin başta şuanda bişey yapamazsın dedi . böylede oluncada kimseyle konuşmak istemiyorum . eşim benim aileme gitmeyi benden daha çok istiyor . hergün gitsek aman hayatım neden gidiyorz demez . hatta annemleri aramamı söyler hep .......
elifçim gerçekten artık agrıma gidiyor ne demek bugün gözüme genç göründün demekki beni yaşlı buluyordu sersem yaa.bugün değişik bişiy giydim güya iltifat ediyor :mymeka: görür o gününü ama.şimdide iş görüşmesi için 5 kişiye randevu verdirdi.randevuyu unutmuş ara hepsini saat 16:00 ya ver diyor dalgamı geçiyor benimle anlamadım yaaa beyefendinin asistanı oldum resmen yaa .ya sabır Allahım ya sabırrrr
dişim ağrıyoo aplaa yaaaa mafoldumben
ne oldu bilmiyorum halbuki tastlıda yemiyoımmmmm akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?