Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zilancığım adaşım ben kaynanamla oturuyorum canım . başta en büyük hata bende beraber oturmayı kabul ettim önce . kaynanam evlendiğimizin ilk haftası hemen eve geldi . ve ondan sonra her akşam istinasız bizim yanımızda oturdu biz yatana kadar . kendi odasında televizyonuda var . daha sonra evliliğimin 4. ayında 40 günlük yatılı misafir geldi . eşimin halasının kocası ve onun torunu bu 40 gün içindede 1 er hafta eşimin abileri geldi ailesiyle . anlayacağın evliliğin en güzel günlerini bu şekilde geçirdim . ve artık eşimle özel yaptığımız bişey yok. o bir koltukta ben bir başka koltukta kaynanam eşliğinde oturup televizyon izliyoruz . ben bişeyler istediğide de özel olarak . herşeyi çok kafama takıyor oluyorum . gidiliyor benim ailemle konuşulmam isteniyor derdimi söyleyecekmişim anlatacakmışım olmuyorsa ayrılacakmışız falan ............... geçen hafta çok sıkıntı çektim bu konuda onun için geçen hafta çok mutsuzdum .
topiğin en küçükleri biz miyiz sempatiksalakcinni

bende 81 doğumluyum

Son düzenleme:
kızlar inşallah cuma günüde böyle keyfimiz yerinde olur biraz çabalayalım tamam mı ben elimden geleni yapacagım kendi adıma.yok öyle aptal saptal şeylerden dolayı yiyeceklere saldırma.guclubacismile

he konuşun konuşun benim ilk k.k zamanlarımda çok yazmak yasakdı ara ara sayfalar silinirdi .blok dolasın diye
(normaldır taş devrinden beri burdayım ya )...:roflol:

nazcım bebeğim neden geçen hafta paylaşmadın bunlarıda kendi kendini yedin.eşin bence ne yapacagını şaşırmış durumda.onada hak ver biri annesi digeri eşi.ne demek olmadı ayrılırız yani boşanma açısından mı böyle dedi yoksa evia yırırz anlamındamı o kısmı pek anlamadım bilmiyorumkismile

he konuşun konuşun benim ilk k.k zamanlarımda çok yazmak yasakdı ara ara sayfalar silinirdi .blok dolasın diye

abla yaa beni güldürdün Allahta seni güldürsün taş devri haaa ayy çok güldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamamı ile senin kararın hayatım hayat senin.....

kızlar inşallah cuma günüde böyle keyfimiz yerinde olur biraz çabalayalım tamam mı ben elimden geleni yapacagım kendi adıma.yok öyle aptal saptal şeylerden dolayı yiyeceklere saldırma.guclubacismile

cumaya kilo versem neeee vermesem nee amaaannn boşversene yaaa
ona yan buna yan çuvaldaki una yan
kilo verememişim birde kalmadı iş buna yan
oldu canım boşverseneeeeeeeeee

sende zaten daha dikkatlisin yemeklere değil git o çok bilmiş kocana saldır hırsını ondan al daha da incelirsin

ne zamandır burdasın sen ablaa :uhm:

umarım o ayrılık kısmı ev ayırma olaraktı canım

abla yaa beni güldürdün Allahta seni güldürsün taş devri haaa ayy çok güldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah ağlatmasın

kirazım bende kimseyle konuşamıyorum burda içimi döküp rahatlıyorum . mesela geçen gün kardeşime keşke ilk başta kaynanamla otururum diye kabul etmeseydim çok pişmanım dedim . bana bunu sen kabul ettin başta şuanda bişey yapamazsın dedi . böylede oluncada kimseyle konuşmak istemiyorum . eşim benim aileme gitmeyi benden daha çok istiyor . hergün gitsek aman hayatım neden gidiyorz demez . hatta annemleri aramamı söyler hep .......

safişçim eşime karşı yapacagım en büyük saldırı taktiği çıtır bi hatun olmak o ve digerleri görecekler günlerini çok pis gaza geldimmm alsanaalsanasmile

boşanmak açısından söyledi canım ohaoldumsmilelmaz:mafoldumbenmafoldumben

naz ben bu olayı anlayamadım eşin ailene gitme konusunda şikayetçi değilse olay ne ozaman anlamdım inan ki bugün saflıgım üzerimde bilmiyorumkismile

senin eşinin canı dayak istiyor galiba klava: ne demek boşanma okadar kolaymı ne var ortada bunları konuşacak kadar ciddi nazcım eşinin kafası karışmış tatlım bence

ne güzel nazlım,bizimki tam tersi hiç gitmesek niye gitmiyoruz demez,halbuki onuda evde herkes çok seviyo,ellerinden geleni yapıyolar,kendini yanlız hissetmesin diye,burda kimsesi yok,eskişehirdede babası,kardeşi ve eşi o kadar,birsürü akraba var ama hiçbiri uzak diye düğüne gelmedi,o yüzden sildi hepsini,bizimkilerde o eksikliği kapatmaya çalışıyolar ama tamer böyle sıcak ortama alışık olmadığı için ona tuhaf geliyo,bizde çok düşkünüzdür birbirimize,erkek kardeşimle babamla sarmaş dolaşızdır ama tamer onu bile kıskanıyo,neymiş en çok sevgiyi ona göstermeliymişim,zaten öyle ama anlamıyo bi türlü:bbo::bbo:

oyy kıyamam ben denizime yaaaa, sen artık kocişinin sekreterisiiiiiin sempatiksalakcinni

dişim ağrıyoo aplaa yaaaa mafoldumben

ne oldu bilmiyorum halbuki tastlıda yemiyoımmmmm akannehir

canım benim kıyamam sana geçmiş olsun diş ağrısı çok zor Allah yardımcın olsun bitanem ben dişlerimden çok çekiyorum çok sorunlu maalesef çok iyi anlıyorum eğer geçmezse de dişçiye gitmeyi ihmal etmeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…