Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy ne var ne yok herşeyi döktüm ortaya bugünnn :bbo:inşallah bi tanıdık okumaz :1ninca:

dök anam dökkk kim tanıcak senii amaannnnn
tanısa ne yazar tanımasa neee onunda ifadesini alırık elbet sempatiksalakcinni

Ben çıksam iyi olacak sabahda çıkmadım dışarı pilatesde yapmadım az dolanayım bari....
Hadi hayırlı günler hatunlar ...

yine muhabbettin ortasında bırakıp gidiyorsun aplaa yaaaa mafoldumben

kiraz benden sana tafsiye kendin istemediğin sürece eşin için çocuk yapma sakına.eminol yükün %90 ı sende olacak.eger sende hazırsan ve istiyorsan tabiki olsun.ama gün gelecek eşin çocuktan dolayı ona vakit ayıramadıgın için sızlanacak çocuk neden ortamızda yatıyor diyede şikayet edecek bu böyle oluyor maalesef

ayy ne var ne yok herşeyi döktüm ortaya bugünnn :bbo:inşallah bi tanıdık okumaz :1ninca:
bugün baya iç kulaklarını çınlattık ..monti linkinde .sempatiksalakcinnierkeklere ölümmm ...:roflol::roflol:
ay pek amazon gördüm kendimi...:roflol:
haaa işte buuuu narinim inanki hiç bişey için üzülmeye değmez hele erkekler için asla değmez ben hayatımdan oluyordum az daha boş ver tecrübe konuşuyo burda
aklinialirimsmilezilancım senle kafa dengiyiz galiba ..:hulya:

Son düzenleme:
bende evliliğim tam oturmadan çocuk yapmıycam . eşimle zaten özelimiz yok bunu söylediğim zamanda hep tartışıyoruz . ve her seferinde gidiyoruz annenlere konuşuyoruz anlatıyorsun derdini gerekirse ayrılırız diyor neden sadece benim ailemle konuşuluyorsa önce otursun kendi ailesiyle konuşsun bu kız evlendiğinden beri doğru düzgün özelimiz olmadı gelenden gidenden diyeceğine benim ailemle konuşuluyor . önce kendi ailesi anlayışlı olsun biraz benim ailem evlendiğimizden beri sadece 2 kere geldiler evime oda 6,5 ayda ayyyy yine sinirlerim bozuldu . erkek mileti değilmi hepsi aynı

safiş yaa alemsin valla Şeniz ayy kızlar iyiki varsınız yaa hepiniz benim için çok degerlisiniz şu anlattıklarımı sizden başkasına bu şekilde kesinlikle anlatamazdım.yok anacım karalar baglamak yeter yaa bi 29 sene daha yaşamaya garantim mi var.bu yüzden hergüne bin şükürle devammmm sositososito hihoyyyt sırnaşık şey

safişçim msn yerine özel mesajla yazsan sevinirim tatlım

narinim helal olsun sana ,bende senin gibi davranabilsem keşke

zilan fikir verdi kızlar bana 4444 salatı tefriciye okur musunuz benim içinde ?

gerekirse ayrılırız demek yerine ayrı eve çıkarız nazlım üzme kendini dese ya :mymeka:

ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben mafoldumben

noldu kız kaydirigubbakcemile3

canım yaaaa işte eşlerin arasına üçüncü şahıs girdimi anne baba kardeş vs. gibi faktörler malesef soğukluklar vede tartışmalar başlıyor ne yapıp ne edip kendi ailenizide onun ailesinide kapı dışında bırakmak gerek. Çünkü en önemlisi siz artık bir ailsiniz.
Ama bu şuan senin için mümkün olmayabilir kaynana ile aynı çatı altındasın nazlım yaaaa inşallah bir an önce bu duruma bir çare bulunur valla sana üzülüyorum gülüm yaaaa :teselli:

heee alemim ben öyle diyorlar sırnaşık şey sırnaşık şey

anlatçen tabee anlatçen tabeee ben susuyorum hep ben bir dökülürsem varyaa ohhoooo neyse ben konuşmıyım yine en iyisi..... sempatiksalakcinni

HİÇ BİR ZAMAN KARALAR BAĞLAMAK YOK ASLAAAA

yerimseniben yerimseniben ne güzel :hulya:

amanın her kulunun ayrı bir derdi var rabbım sen selamet,sabır ver biz hatunlara . :Saruboceq:
azda şu erkeklere incelik ver ya rabbım ....:Saruboceq::Saruboceq:

başka bir pencere açıp kaçayım şimdi .

hiç düşündünüz mu hayatınız toz pembe olsa eşiniz her dediginizi yapsa her istediginiz olsa
hayat nasıl olurdu sizce..?????

çekilmez olurdu bence . çokda sıkıcı ... .sempatiksalakcinni
rabbımın her gününe bin şükürler olsun ..:Saruboceq:. onlarıda yanımızdan eksik etmesin ........:Saruboceq::Saruboceq:

ben senin yerinde olsam onlarla fazla ilgilenmem mesafe koyarım yani
başında nasıl olsa öyle devam ediyor nazcım örneklerini çok gördüm
tabi yinede karar senin
sen üzme kendini yeter tamammı cnm opuyorumnanaktan

narinim ne diyon ne karaları şimdiden karalar bağlarsak
oooo işimiz iş valla
sanki sanal değilde gerçek bir aile ortamındayım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…