ayy ne var ne yok herşeyi döktüm ortaya bugünnn :bbo:inşallah bi tanıdık okumaz :1ninca:
Ben çıksam iyi olacak sabahda çıkmadım dışarı pilatesde yapmadım az dolanayım bari....
Hadi hayırlı günler hatunlar ...
bugün baya iç kulaklarını çınlattık ..monti linkinde .sempatiksalakcinnierkeklere ölümmm ...:roflol::roflol:ayy ne var ne yok herşeyi döktüm ortaya bugünnn :bbo:inşallah bi tanıdık okumaz :1ninca:
aklinialirimsmilezilancım senle kafa dengiyiz galiba ..haaa işte buuuu narinim inanki hiç bişey için üzülmeye değmez hele erkekler için asla değmez ben hayatımdan oluyordum az daha boş ver tecrübe konuşuyo burda
bende evliliğim tam oturmadan çocuk yapmıycam . eşimle zaten özelimiz yok bunu söylediğim zamanda hep tartışıyoruz . ve her seferinde gidiyoruz annenlere konuşuyoruz anlatıyorsun derdini gerekirse ayrılırız diyor neden sadece benim ailemle konuşuluyorsa önce otursun kendi ailesiyle konuşsun bu kız evlendiğinden beri doğru düzgün özelimiz olmadı gelenden gidenden diyeceğine benim ailemle konuşuluyor . önce kendi ailesi anlayışlı olsun biraz benim ailem evlendiğimizden beri sadece 2 kere geldiler evime oda 6,5 ayda ayyyy yine sinirlerim bozuldu . erkek mileti değilmi hepsi aynı
ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben mafoldumben
bende evliliğim tam oturmadan çocuk yapmıycam . eşimle zaten özelimiz yok bunu söylediğim zamanda hep tartışıyoruz . ve her seferinde gidiyoruz annenlere konuşuyoruz anlatıyorsun derdini gerekirse ayrılırız diyor neden sadece benim ailemle konuşuluyorsa önce otursun kendi ailesiyle konuşsun bu kız evlendiğinden beri doğru düzgün özelimiz olmadı gelenden gidenden diyeceğine benim ailemle konuşuluyor . önce kendi ailesi anlayışlı olsun biraz benim ailem evlendiğimizden beri sadece 2 kere geldiler evime oda 6,5 ayda ayyyy yine sinirlerim bozuldu . erkek mileti değilmi hepsi aynı
safiş yaa alemsin valla Şeniz ayy kızlar iyiki varsınız yaa hepiniz benim için çok degerlisiniz şu anlattıklarımı sizden başkasına bu şekilde kesinlikle anlatamazdım.yok anacım karalar baglamak yeter yaa bi 29 sene daha yaşamaya garantim mi var.bu yüzden hergüne bin şükürle devammmm sositososito hihoyyyt sırnaşık şey
bugün baya iç kulaklarını çınlattık ..monti linkinde .sempatiksalakcinnierkeklere ölümmm ...:roflol::roflol:
ay pek amazon gördüm kendimi...:roflol:
aklinialirimsmilezilancım senle kafa dengiyiz galiba ..:hulya:
noldu kız kaydirigubbakcemile3
dişim ağrıyoo aplaa yaaaa mafoldumben
ne oldu bilmiyorum halbuki tastlıda yemiyoımmmmm akannehir
off diş ağrısı :sinifsinif:
bana da mı abla diyon safiş kaydirigubbakcemile3
ben senin yerinde olsam onlarla fazla ilgilenmem mesafe koyarım yanibende evliliğim tam oturmadan çocuk yapmıycam . eşimle zaten özelimiz yok bunu söylediğim zamanda hep tartışıyoruz . ve her seferinde gidiyoruz annenlere konuşuyoruz anlatıyorsun derdini gerekirse ayrılırız diyor neden sadece benim ailemle konuşuluyorsa önce otursun kendi ailesiyle konuşsun bu kız evlendiğinden beri doğru düzgün özelimiz olmadı gelenden gidenden diyeceğine benim ailemle konuşuluyor . önce kendi ailesi anlayışlı olsun biraz benim ailem evlendiğimizden beri sadece 2 kere geldiler evime oda 6,5 ayda ayyyy yine sinirlerim bozuldu . erkek mileti değilmi hepsi aynı
safiş yaa alemsin valla Şeniz ayy kızlar iyiki varsınız yaa hepiniz benim için çok degerlisiniz şu anlattıklarımı sizden başkasına bu şekilde kesinlikle anlatamazdım.yok anacım karalar baglamak yeter yaa bi 29 sene daha yaşamaya garantim mi var.bu yüzden hergüne bin şükürle devammmm sositososito hihoyyyt sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?