Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bekliyim özelden seni aklinialirimsmile

olur mu güzelim işarkadaşlarımız ,ailelerimiz o kadar yoğun bir baskı var ki herkesten ,yapmayın diyen tek bir kişi bulamazsın

bekle şekerim birazdan gelirim yanına

ya canım ne bilim bazı tanıdıklarım var etrafındakiler çocuktan öyle bir bahsediyorki canavarmış gibi sömürücü gibi çocuk kavramını anlamaları zaman alıyor böylelerinin ondan sordum....

melekcim Allah gönlüne göre versin tatlım
bende bir kız istedim ama olmadı Allah bana
3 tane terminatör verdi:)))

woowww üç erkekkkk akannehir
allah yardımcın olsun

sanki kaynanadan fırsat bulup bişey yapabiliyoruz yada onun misafirlerinden ya 3 yada hiçmiş ................sempatiksalakcinniakannehir

bu gidişle hiç olacak hiç
de sen o kadına

nazlım çocuk yapmaya karar verdişğinizde eşinle tatile çıkın anacım 3-5 gün uzaklaşın evden kaynana yanından psikolojikman rahat olursunuz ikinizde bedenende tabisi

ayyy coştum beennnn kaydirigubbakcemile3

3 gündür bende öyleyim nazlım

çocuk yapmak gereksizmiş :sm_confused: uğraşamazmış çocukla

bana özel üretim doğru kaydirigubbakcemile3

2,5 yıllık evliyiz

allaseenn omu uğraşacakmış çocukla bu geçerli bir sebep değil adam gibi gerçek nedeni söylesin...

canım aslında 2.5 yıl azda değil şimdi tam zamanı valla olsa ne güzel olur senin içinde onun içinde....

oda güzel nazcım ya 3 yada hiççç
ne mantık yaa anlamıyorum bu kaynanaları
abooo bende kaynana olcam hemide 3 gelinim olcek
ama ben karışmam herhalde sanırsam galiba:)))

karışmaaa sakınnnnn
sende gelin oldun ya unutmaaa

sende öyle de kaynana kaynana fırsat mı var ki bebek yapalım de :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

safişe yazdın ama ben dayanamadım bişeyler söylemek istedim
canını sıkma narinim erkeklerin çoğu böyle dediğin gibi eşinle
aynı ortamda çalışmak dahada zor aslında bildiğim kadarıyla
muhasebe işi çok zormuş kafa çok yoruluyormuş yanlışmıyım

safinaz hatun bende özelden taktik vercen diye bekliyom ,sen montidesin :mymeka:
ben resimleri göremedim ...
zilan merhaba tanışamadık.... pek fırsatım kalmıyor . hoş geldin ...
demek sendede 3 çoçuk var benim gibi.

ben resimleri göremedim ...
zilan merhaba tanışamadık.... pek fırsatım kalmıyor . hoş geldin ...
demek sendede 3 çoçuk var benim gibi.

abla burdada monti linkindede o kadar çok kaynatıyorlar ki monti linkine bakamadım bilem bugün .ama montiye devam yaşasın monti yaşasın sağlıklı yaşam .

safinaz hatun bende özelden taktik vercen diye bekliyom ,sen montidesin :mymeka:

ben her yerdeyim her yerde bacımmmmmmm
orda burda şurda
ama bir arkadaşa özelden mesaj yazdığım için
600 sn geçmek bilmedi sana yazamadım bacım

ooyyyyy ben olsam neler yapardım o adama neler ağzsını açıp tek kelime edemezdi canım yaaaa sen neden susuyorsunki bağırmadan kavga tonunda değil ama uygun bir ses tonu ve güzel cuk diye oturacak cümlelerle kendini ifade et eşine. Yine anlamıyor kendi bildiğini okuyorsa sende kendi bildiğini yap boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr...

ama sen sakin ol yeterki stres yapma kendine hasta olursun allah muhafaza

melek sana özel mesaj attım geldimi cnm

ne yazdın ne yazdın :1ninca:

canım doğru etrafta hamileler var hevesleniyor eşin emin ol bebekler dünyaya gelince hevesi daha çok artacak onları kucaına aldıkça doğru diyorsun sende haklısın bir sene çok değil ama azda değil şekercim yaaa
hem bak yanlış anlama beni ne olur ama 29 da az değil sonuçta birtanem sende genç bir anne olmak istemezmisin...

kesinlikle zor tamamen kafa işi
hem muhasebe hem personel takiptesin hatasız çalışman gerek ve iş hiç bitmez

kendimden biliyorum

abla burdada monti linkindede o kadar çok kaynatıyorlar ki monti linkine bakamadım bilem bugün .ama montiye devam yaşasın monti yaşasın sağlıklı yaşam .

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

sanada atarum kız aynısından yeterki iste:))

bende yatişemiyorum nazlım . AAAAA ÇOK GEVEZELER.....:roflol::roflol::roflol:
SEN BURAYA GÖZ KULAK OLYETER FISTIGIM ...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
güya uykum vardı ve uyuyacaktım sizden ayrılamıyom kızlar
bağımlı olmasam bari kaydirigubbakcemile2

aeben abla gerçekten çok bunaldım.zaten son zamanlardaki diyete karşı ilgisizliğimde bu yüzdendi.kendime geldim çok şükür.diyetime dört elle sarıldım.kendime bakmaya başladım.yeni ciciler aldım almayada devam edeceğim.ne salakmışım elimdeki parayı kendim hariç herşeye harcıyordum yok artık öyle.bundan sonra önce kendim olacagım.benim keyfim yerindeyse herşeyin tadı var yoksa hiçbirşeyin tadı yok.işyerindeki durum değişmez bu yüzden daha fazla canımı sıkmayacagım.bildigimi yapacagım.hesap sorsun bak ozaman görür ne oluyor.aglayarak kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok.abla sözü dinleyeceğim kendim sinir olasıya kadar onu sinir edeceğimmm yesin kafayııı laelaelaelaelae

ayy ne var ne yok herşeyi döktüm ortaya bugünnn :bbo:inşallah bi tanıdık okumaz :1ninca:

Ben çıksam iyi olacak sabahda çıkmadım dışarı pilatesde yapmadım az dolanayım bari....
Hadi hayırlı günler hatunlar ...

haaa işte buuuu narinim inanki hiç bişey için üzülmeye değmez hele erkekler için asla değmez ben hayatımdan oluyordum az daha boş ver tecrübe konuşuyo burda

sanada atarum kız aynısından yeterki iste:))

istireeeeeeeeeemmmmmmmm istireeemmmmmmmmmm bende istireeeeeeemmmm

bende yatişemiyorum nazlım . AAAAA ÇOK GEVEZELER.....:roflol::roflol::roflol:
SEN BURAYA GÖZ KULAK OLYETER FISTIGIM ...opuyorumnanaktan

heee çenemiz düştü topalayamıyoa gariiii sempatiksalakcinni

güya uykum vardı ve uyuyacaktım sizden ayrılamıyom kızlar
bağımlı olmasam bari kaydirigubbakcemile2

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

yürü be koçummm kim tutar seniiii
arkanda koca K.K. var merak etme sen.... Şeniz

HA ŞÖYLE ....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…