bekliyim özelden seni aklinialirimsmile
olur mu güzelim işarkadaşlarımız ,ailelerimiz o kadar yoğun bir baskı var ki herkesten ,yapmayın diyen tek bir kişi bulamazsın
melekcim Allah gönlüne göre versin tatlım
bende bir kız istedim ama olmadı Allah bana
3 tane terminatör verdi:)))
sanki kaynanadan fırsat bulup bişey yapabiliyoruz yada onun misafirlerinden ya 3 yada hiçmiş ................sempatiksalakcinniakannehir
3 gündür bende öyleyim nazlım
çocuk yapmak gereksizmiş :sm_confused: uğraşamazmış çocukla
bana özel üretim doğru kaydirigubbakcemile3
2,5 yıllık evliyiz
oda güzel nazcım ya 3 yada hiççç
ne mantık yaa anlamıyorum bu kaynanaları
abooo bende kaynana olcam hemide 3 gelinim olcek
ama ben karışmam herhalde sanırsam galiba:)))
sende öyle de kaynana kaynana fırsat mı var ki bebek yapalım de :roflol: :roflol:
safişçim aahhh sorma canım yaa.burası benim babamın işyeri eşimle birlikte çalışıyoruz.babam tamamen bıraktı gibi misafir olarak gelip gidiyor.bende burda muhasebe ve personel evraklarından sorumluyum kendisi üretimden ve pazarlamadan.beyefendi sürekli koşuşturmalı çalıştıgı için benim gibi oturarak iş yapanları çalışandan saymıyor.normalde iş görüşmelerini ben yapıyorum ama bunlarla kendi görüşmek istedi ve benden aramamı rica etti.aradım tek tek.şimdide yeniden ara diyor.agzımıaçıp bişiy desem bütün gün oturuyorsun ben yoruluyorum bıktım artık yaa ne zormuş eşinle aynı işte çalışmak.evde kapris yapamazsın bende çalışıyorum ssende evde şunu yap diyemezsin sıkıldım artık o hep yogun yorgun meşgul bense aylak rahat evin tüm yükü üstümde kızın tüm yükü üstümde işyerinde görevim bu muhasebe ve personel çok şükür işimide yapıyorum daha ne yapmalıyım yaa neeeeee
melek sana özel mesaj attım geldimi cnm
ben resimleri göremedim ...safinaz hatun bende özelden taktik vercen diye bekliyom ,sen montidesin :mymeka:
ben resimleri göremedim ...
zilan merhaba tanışamadık.... pek fırsatım kalmıyor . hoş geldin ...
demek sendede 3 çoçuk var benim gibi.
safinaz hatun bende özelden taktik vercen diye bekliyom ,sen montidesin :mymeka:
safişçim aahhh sorma canım yaa.burası benim babamın işyeri eşimle birlikte çalışıyoruz.babam tamamen bıraktı gibi misafir olarak gelip gidiyor.bende burda muhasebe ve personel evraklarından sorumluyum kendisi üretimden ve pazarlamadan.beyefendi sürekli koşuşturmalı çalıştıgı için benim gibi oturarak iş yapanları çalışandan saymıyor.normalde iş görüşmelerini ben yapıyorum ama bunlarla kendi görüşmek istedi ve benden aramamı rica etti.aradım tek tek.şimdide yeniden ara diyor.agzımıaçıp bişiy desem bütün gün oturuyorsun ben yoruluyorum bıktım artık yaa ne zormuş eşinle aynı işte çalışmak.evde kapris yapamazsın bende çalışıyorum ssende evde şunu yap diyemezsin sıkıldım artık o hep yogun yorgun meşgul bense aylak rahat evin tüm yükü üstümde kızın tüm yükü üstümde işyerinde görevim bu muhasebe ve personel çok şükür işimide yapıyorum daha ne yapmalıyım yaa neeeeee
melek sana özel mesaj attım geldimi cnm
söylediklerine hak veriyorum safişim ama bende hiç olmasın demiyorum,daha bunları konuşmak için erken diyorum,bide eşimin erkek kardeşinin eşi hamile,benim erkek kardeşiminde eşide hamile,ee tabi bizimkide hevese geliyo,bizim niye olmasın diye,sanki ben olmasın diyorum,1 sene ya çokmu:umursamaz:
bu arada bende aralıkta 29 olucam akannehirakannehir
nazlıcım benimde öle ya,sanırım üşütüyoruz,tamere midem bulanıyo dedim pis pis gülüyo,sanki 2 günde hemen belirtisini gösterecek,deli yaa
safişe yazdın ama ben dayanamadım bişeyler söylemek istedim
canını sıkma narinim erkeklerin çoğu böyle dediğin gibi eşinle
aynı ortamda çalışmak dahada zor aslında bildiğim kadarıyla
muhasebe işi çok zormuş kafa çok yoruluyormuş yanlışmıyım
abla burdada monti linkindede o kadar çok kaynatıyorlar ki monti linkine bakamadım bilem bugün .ama montiye devam yaşasın monti yaşasın sağlıklı yaşam .
ben resimleri göremedim ...
zilan merhaba tanışamadık.... pek fırsatım kalmıyor . hoş geldin ...
demek sendede 3 çoçuk var benim gibi.
ben her yerdeyim her yerde bacımmmmmmm
orda burda şurda
ama bir arkadaşa özelden mesaj yazdığım için
600 sn geçmek bilmedi sana yazamadım bacım
ooyyyyy ben olsam neler yapardım o adama neler ağzsını açıp tek kelime edemezdi canım yaaaa sen neden susuyorsunki bağırmadan kavga tonunda değil ama uygun bir ses tonu ve güzel cuk diye oturacak cümlelerle kendini ifade et eşine. Yine anlamıyor kendi bildiğini okuyorsa sende kendi bildiğini yap boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr...
ama sen sakin ol yeterki stres yapma kendine hasta olursun allah muhafaza
ne yazdın ne yazdın :1ninca:
canım doğru etrafta hamileler var hevesleniyor eşin emin ol bebekler dünyaya gelince hevesi daha çok artacak onları kucaına aldıkça doğru diyorsun sende haklısın bir sene çok değil ama azda değil şekercim yaaa
hem bak yanlış anlama beni ne olur ama 29 da az değil sonuçta birtanem sende genç bir anne olmak istemezmisin...
bende yatişemiyorum nazlım . AAAAA ÇOK GEVEZELER.....:roflol::roflol::roflol:abla burdada monti linkindede o kadar çok kaynatıyorlar ki monti linkine bakamadım bilem bugün .ama montiye devam yaşasın monti yaşasın sağlıklı yaşam .
:1hug:hb cnm evet aynen 3 tane terminatör:)
bu arada ben nazlı cnm
aeben abla gerçekten çok bunaldım.zaten son zamanlardaki diyete karşı ilgisizliğimde bu yüzdendi.kendime geldim çok şükür.diyetime dört elle sarıldım.kendime bakmaya başladım.yeni ciciler aldım almayada devam edeceğim.ne salakmışım elimdeki parayı kendim hariç herşeye harcıyordum yok artık öyle.bundan sonra önce kendim olacagım.benim keyfim yerindeyse herşeyin tadı var yoksa hiçbirşeyin tadı yok.işyerindeki durum değişmez bu yüzden daha fazla canımı sıkmayacagım.bildigimi yapacagım.hesap sorsun bak ozaman görür ne oluyor.aglayarak kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok.abla sözü dinleyeceğim kendim sinir olasıya kadar onu sinir edeceğimmm yesin kafayııı laelaelaelaelae
sanada atarum kız aynısından yeterki iste:))
bende yatişemiyorum nazlım . AAAAA ÇOK GEVEZELER.....:roflol::roflol::roflol:
SEN BURAYA GÖZ KULAK OLYETER FISTIGIM ...opuyorumnanaktan
güya uykum vardı ve uyuyacaktım sizden ayrılamıyom kızlar
bağımlı olmasam bari kaydirigubbakcemile2
aeben abla gerçekten çok bunaldım.zaten son zamanlardaki diyete karşı ilgisizliğimde bu yüzdendi.kendime geldim çok şükür.diyetime dört elle sarıldım.kendime bakmaya başladım.yeni ciciler aldım almayada devam edeceğim.ne salakmışım elimdeki parayı kendim hariç herşeye harcıyordum yok artık öyle.bundan sonra önce kendim olacagım.benim keyfim yerindeyse herşeyin tadı var yoksa hiçbirşeyin tadı yok.işyerindeki durum değişmez bu yüzden daha fazla canımı sıkmayacagım.bildigimi yapacagım.hesap sorsun bak ozaman görür ne oluyor.aglayarak kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok.abla sözü dinleyeceğim kendim sinir olasıya kadar onu sinir edeceğimmm yesin kafayııı laelaelaelaelae
HA ŞÖYLE ....kaydirigubbakcemile5aeben abla gerçekten çok bunaldım.zaten son zamanlardaki diyete karşı ilgisizliğimde bu yüzdendi.kendime geldim çok şükür.diyetime dört elle sarıldım.kendime bakmaya başladım.yeni ciciler aldım almayada devam edeceğim.ne salakmışım elimdeki parayı kendim hariç herşeye harcıyordum yok artık öyle.bundan sonra önce kendim olacagım.benim keyfim yerindeyse herşeyin tadı var yoksa hiçbirşeyin tadı yok.işyerindeki durum değişmez bu yüzden daha fazla canımı sıkmayacagım.bildigimi yapacagım.hesap sorsun bak ozaman görür ne oluyor.aglayarak kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok.abla sözü dinleyeceğim kendim sinir olasıya kadar onu sinir edeceğimmm yesin kafayııı laelaelaelaelae
Ben çıksam iyi olacak sabahda çıkmadım dışarı pilatesde yapmadım az dolanayım bari....
Hadi hayırlı günler hatunlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?