- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sende çekilme düzelme öylece durmaya devam et ne yani yasakmı nikahlı kocan ben olsam bırak göğsüne yatmayı yanında oturmayı kaynanamın inadına o utansında defolsun diye gider gider dudağından öperim yaparım yani yaptımda çünkü kocam o canım ne yanii
sende çekilme düzelme öylece durmaya devam et ne yani yasakmı nikahlı kocan ben olsam bırak göğsüne yatmayı yanında oturmayı kaynanamın inadına o utansında defolsun diye gider gider dudağından öperim yaparım yani yaptımda çünkü kocam o canım ne yanii
öyle ama öyle oluncada sevgili kocam hemen beni koluyla dürter bir doğrulur hemen . onun için artık özel olarak bişey yapasımda gelmiyor . akşamları eve bile gidesim yok öncelikle onun için yazıldım zaten spora . azda olsa kafamı dağıtmam lazım .
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:asigim: :asigim: :asigim:
aa bana teşekkür etmişsin ,teşekkür butonu gelmiş zemuszemus
öyle ama öyle oluncada sevgili kocam hemen beni koluyla dürter bir doğrulur hemen . onun için artık özel olarak bişey yapasımda gelmiyor . akşamları eve bile gidesim yok öncelikle onun için yazıldım zaten spora . azda olsa kafamı dağıtmam lazım .
eşinde çekiniyo tabi annesinden
çok zor nazlım ya siz odanıza tv alsanız ,odanızda otursanız olmaz mı?
aşk böcüğü seni sengözlerimebaksanab :asigim:
aeben abla gerçekten çok bunaldım.zaten son zamanlardaki diyete karşı ilgisizliğimde bu yüzdendi.kendime geldim çok şükür.diyetime dört elle sarıldım.kendime bakmaya başladım.yeni ciciler aldım almayada devam edeceğim.ne salakmışım elimdeki parayı kendim hariç herşeye harcıyordum yok artık öyle.bundan sonra önce kendim olacagım.benim keyfim yerindeyse herşeyin tadı var yoksa hiçbirşeyin tadı yok.işyerindeki durum değişmez bu yüzden daha fazla canımı sıkmayacagım.bildigimi yapacagım.hesap sorsun bak ozaman görür ne oluyor.aglayarak kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok.abla sözü dinleyeceğim kendim sinir olasıya kadar onu sinir edeceğimmm yesin kafayııı laelaelaelaelae
nazlım valla benimde sinirlerim bozuldu benneyaptımki ne çabukta ayrılırız kelimesi çıktı piyasaya,aynı evde yrümüyor işte böyle,eskiler nasıl yapmışlar bilmem bilmiyorumkismile ama bence arkadaşların dediği gibi üstügit bu konunun rahat ol sanki evde kayınvalden yokmuş gibi davran ne öle ayrı koltuklarda falan oturmak kırk yıllık evliler gibi,eve gidince kayınvalden yemek yaptırmak istemesede duyma burası benim evim benim mutfağım de yeri geldiğinde giyin süslen kocanı öyle karşıla bak ozaman kayınvalden fazlalık olduğunu hissedecekbende evliliğim tam oturmadan çocuk yapmıycam . eşimle zaten özelimiz yok bunu söylediğim zamanda hep tartışıyoruz . ve her seferinde gidiyoruz annenlere konuşuyoruz anlatıyorsun derdini gerekirse ayrılırız diyor neden sadece benim ailemle konuşuluyorsa önce otursun kendi ailesiyle konuşsun bu kız evlendiğinden beri doğru düzgün özelimiz olmadı gelenden gidenden diyeceğine benim ailemle konuşuluyor . önce kendi ailesi anlayışlı olsun biraz benim ailem evlendiğimizden beri sadece 2 kere geldiler evime oda 6,5 ayda ayyyy yine sinirlerim bozuldu . erkek mileti değilmi hepsi aynı
amanın her kulunun ayrı bir derdi var rabbım sen selamet,sabır ver biz hatunlara . :Saruboceq:
azda şu erkeklere incelik ver ya rabbım ....:Saruboceq::Saruboceq:
başka bir pencere açıp kaçayım şimdi .
hiç düşündünüz mu hayatınız toz pembe olsa eşiniz her dediginizi yapsa her istediginiz olsa
hayat nasıl olurdu sizce..?????
çekilmez olurdu bence . çokda sıkıcı ... .sempatiksalakcinni
rabbımın her gününe bin şükürler olsun ..:Saruboceq:. onlarıda yanımızdan eksik etmesin ........:Saruboceq::Saruboceq:
ay valla harbiden ne çenesi düşük gadınlarsınız yahu kaydirigubbakcemile3 2-3 kadın bir araya gelmesin zaten maşşallah oku oku bitmiyo sayfalar kafamçokkarıştıkızlar maşallah ne çene varmış bizde.inşallah çenelerimiz kadar metabolizmamızda çalışıyordur sırnaşık şey
biliyorum tatlım,annem benim yaşımdayken 3 çocuğu varmış,zilanında öyle,çokta geç kalmak istemiyorum,zaten çevredende yaşınız geçmeden hemen yapın baskısı var,ama ne bileyim ben kesinlikle hazır değilimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
aynen öle olucak buna adım gibi eminim...o beni kimseyle paylaşamıyo,ailemle bile, bu yüzden çok tartışmışızdır:bbo:
off nazlıcım yaa,niye böle bu erkekler,dün akşam bizde güya annemlere gittik,8,30 da kalktık,gözümün içine bakıyo kalkalım diye,eve gidene kadar tartıştık neymiş bu hep bölemi devam edecekmiş,biz yeni evliymişiz,biraz rahat bıraksınlarmış,2 önce gördün onları yine sarılıyosun sanki uzun zamandır görmemiş gibi falan daha bir sürü şey,bende dedim haftaiçi bida annemlere falan gitmicez sende rahat ol dedim,yazık annemde eve gidip yemek hazırlama falan olmasın diye çağırıyo kıyamıyo bana ama iyilik yaramıyo işte,ayyy benimde sinirlerim bozuldu,kimseylede konuşamıyorum
boşanmak açısından söyledi canım ohaoldumsmilelmaz:mafoldumbenmafoldumben
ne güzel nazlım,bizimki tam tersi hiç gitmesek niye gitmiyoruz demez,halbuki onuda evde herkes çok seviyo,ellerinden geleni yapıyolar,kendini yanlız hissetmesin diye,burda kimsesi yok,eskişehirdede babası,kardeşi ve eşi o kadar,birsürü akraba var ama hiçbiri uzak diye düğüne gelmedi,o yüzden sildi hepsini,bizimkilerde o eksikliği kapatmaya çalışıyolar ama tamer böyle sıcak ortama alışık olmadığı için ona tuhaf geliyo,bizde çok düşkünüzdür birbirimize,erkek kardeşimle babamla sarmaş dolaşızdır ama tamer onu bile kıskanıyo,neymiş en çok sevgiyi ona göstermeliymişim,zaten öyle ama anlamıyo bi türlü:bbo::bbo:
akşam akşam pek bir dertlendim . uzun uzun yazdım . ben kaynanamla öyle pek içli dışlı olmuyorum canım . aradki mesafeyi koruyorum herzaman bana bişey sorarsa cevap veririm öbür türlü konuşmam zaten bakmayın burda çok rahat konuşuyorum . ama normal yapım olarak bana bişey sormasalar konuşmam susarım .
insanın kapısını kendisinin açamadığı bir evin olmaması ne kdar kötü yaaaa....
Allah sana sabır versin nazlım inşallah bir an önce düzelir bu durumlar tatlım yaaa....
benim tontiş kızım derslerini bitirmiş bisiklet binmeye gidelim diye tutturdu kafamçokkarıştı hazır havada güzelken ben gönlünü edip geleyim çok çene etmeyin loo sora bitmiyo kaydirigubbakcemile3
amin canım İNŞALLAH .
ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin İNŞALLAH SAFİŞÇİĞİM .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?