Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

öyle ama öyle oluncada sevgili kocam hemen beni koluyla dürter bir doğrulur hemen . onun için artık özel olarak bişey yapasımda gelmiyor . akşamları eve bile gidesim yok öncelikle onun için yazıldım zaten spora . azda olsa kafamı dağıtmam lazım .

eşinde çekiniyo tabi annesinden

çok zor nazlım ya siz odanıza tv alsanız ,odanızda otursanız olmaz mı?

aa bana teşekkür etmişsin ,teşekkür butonu gelmiş zemuszemus

hee bacım yaaaa sırf teşekkür butonunu eklemek için sistemi bakıma sokmuşlar önceden vardı kaldırdılar şimdi tekrar eklemişler nedense

ooooo o zaman durum farklı güzelim valla bana soracak olursan senin bu durumda direk kocana tavır alman gerekiyor canım. Birde bu dille konuş bakalım ocana o zaman ne değişecek. Sürekli surat as konuşma yakınma hiç birşey deme sadece o konuşursa kısa kısa cevaplar ver ve her akşam ondan önce yatağa git ve arkanı dönüp yat. Bir gün susar iki gün susar üçüncü gün dayanamaz emin ol neyin var aşkım diye başlar seni dinlemeye...

eşinde çekiniyo tabi annesinden

çok zor nazlım ya siz odanıza tv alsanız ,odanızda otursanız olmaz mı?

haayır canım ne alaka olmaz öyle şey kaynana adı üstünde kaynana yaşını başını almış zaten o gitsin odasına kuranmı okuyacak namazmı kılacak tv mi izleyecek ne yapacaksa yapsın onlar yeni evli sonuçta yaaa insanda biraz anlayış olur

akşam akşam pek bir dertlendim . uzun uzun yazdım . ben kaynanamla öyle pek içli dışlı olmuyorum canım . aradki mesafeyi koruyorum herzaman bana bişey sorarsa cevap veririm öbür türlü konuşmam zaten bakmayın burda çok rahat konuşuyorum . ama normal yapım olarak bana bişey sormasalar konuşmam susarım .

helal narincim işte böyle kaydirigubbakcemile5 erkekler için gelmedik biz bu dünyaya ne yaşarsak kendimize yaşarız,kendin için bişeyler yaptığında ozaman afallayacak,giyin süslen hayatın tadını çıkar bi kere geliyoruz bu dünyaya:umursamaz:
nazlım valla benimde sinirlerim bozuldu benneyaptımki ne çabukta ayrılırız kelimesi çıktı piyasaya,aynı evde yrümüyor işte böyle,eskiler nasıl yapmışlar bilmem bilmiyorumkismile ama bence arkadaşların dediği gibi üstügit bu konunun rahat ol sanki evde kayınvalden yokmuş gibi davran ne öle ayrı koltuklarda falan oturmak kırk yıllık evliler gibi,eve gidince kayınvalden yemek yaptırmak istemesede duyma burası benim evim benim mutfağım de yeri geldiğinde giyin süslen kocanı öyle karşıla bak ozaman kayınvalden fazlalık olduğunu hissedecek

aynen katılıyorum cnm,hayatta insanın idealleri olmalı herşey tozpembe olmuyor,geçenler ettim kardeşimle bunun muhabbetini,yıllarca evim olsun dedim bi amacım vardı hayyallerimi gerçekleştirmek için çok uğraştım çok çabaladım nihayet kavuştum,dedim kendimi amaçsız hissediyorum şimdide kaydirigubbakcemile3 acilen bişeyler bulmam lazım,şimdiki hedefimi belirledim kilo vermek :lepi:
kızlar maşallah ne çene varmış bizde.inşallah çenelerimiz kadar metabolizmamızda çalışıyordur sırnaşık şey
ay valla harbiden ne çenesi düşük gadınlarsınız yahu kaydirigubbakcemile3 2-3 kadın bir araya gelmesin zaten maşşallah oku oku bitmiyo sayfalar kafamçokkarıştı

önce sen hazırla kendini evliliğiniz biraz rayına otursun eşinide uygun bi dille ikna etmeye çalış ama çokta geç kalma kirazım sonra yaş ilerleyince zor oluyo bak bana 2.ye karar verene kadar 32 oldum doğurana kadar kaç olcam kimbilir akannehir

eşinin bu tavırları kendi ailesinden uzakta olması olabilir neslim,birde sizler kadar düşkün olmadıkları için anlam veremiyodur,ama yeni evlilikte çok sık ailene gitmeyin yani 2 haftada bir falan iyidir,insanın ayağı alışıyor bu sefer problemlerdede çözmek yerine kapıyı çekip gitmeye başlıyor insan,kardeşimden bilirim,2.senenin sonunda boşandılar.Allah bozmasın çok seviyosunuz birbirinizi evinizde beraber yapın yemeğinizi bunun hayaliyle yaşayıp yapamayan arkadaşlarımız var bak bende dahil nazlımı görüyosun çok şükür eşin senle başbaşa kalmak istiyor a.s
boşanmak açısından söyledi canım ohaoldumsmilelmaz:mafoldumbenmafoldumben

nazlım erkeklerin genel olarak kurdukları cümledir o takma kafana,çünkü gidemessin sanırlar bende çok yaşadım,en sonunda uyardım bidaha dersen göremessin beni diye blöf sandı yine dediğinde aldım biletimi antalyaya gitmek için garajın kapısından yalvar yakar ağlayarak çevirdi,ama bi daha duymadım a.s şimdide bişey oldumu ben diyorum kapı orda annende yakın sen bilirsin burası benim evim gitmek isteyen gider

kıskanç biraz eşin tatlım ama zamanla hafifler merak etme ama dediğim gibi gitmeleri biraz azalt yerimseniben

oyy valla geçmişi oku yaz et yoruldum he kaydirigubbakcemile3

heee sus sen sus kaynananda etrafındakiler bu gelin aptal bişi bildiği yok vur ensesine al lokmasını tavrında takıla dursun sende daha susmaya devam et....
Yüz göz olma tamam ama susmada canım yaaa neden susuyorsun ki sırf kendin orda beraber oturmayı kabul ettiğin için susman gerekmiyor bu senin hayatın senin evliliğin illaki heveslerin var özentilerin varr.....

insanın kapısını kendisinin açamadığı bir evin olmaması ne kdar kötü yaaaa....
Allah sana sabır versin nazlım inşallah bir an önce düzelir bu durumlar tatlım yaaa....

benim tontiş kızım derslerini bitirmiş bisiklet binmeye gidelim diye tutturdu kafamçokkarıştı hazır havada güzelken ben gönlünü edip geleyim çok çene etmeyin loo sora bitmiyo kaydirigubbakcemile3

insanın kapısını kendisinin açamadığı bir evin olmaması ne kdar kötü yaaaa....
Allah sana sabır versin nazlım inşallah bir an önce düzelir bu durumlar tatlım yaaa....

amin canım İNŞALLAH .
ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin İNŞALLAH SAFİŞÇİĞİM .

benim tontiş kızım derslerini bitirmiş bisiklet binmeye gidelim diye tutturdu kafamçokkarıştı hazır havada güzelken ben gönlünü edip geleyim çok çene etmeyin loo sora bitmiyo kaydirigubbakcemile3

hadi gidin bakalım

amin canım İNŞALLAH .
ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin İNŞALLAH SAFİŞÇİĞİM .

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ama bak bence dediklerime kulak ver biraz en azından denemiş olursun çünkü daha çok çok yenisin canım yıllar çabuk geçer ve inan çok yıpranırsın boş yere....

Çocukken çok salaktım.Edip Akbayram'ın ismini Edi
zannederdim. Yani o, benim için Edi Pakbayram"di.

Ablama, "Nasıl olup da koca bir günü canın sıkılmadan
evde oturarak geçiriyorsun?" demiştim. "Büyüyünce insanin canı
sokakta oynamak istemez ki" cevabını vermişti. Uzunca bir süre
büyüyüp büyümediğimi anlamak için kendime, "Canın sokakta oynamayı istiyor mu?" diye sormuştum.

Annem erkeğin cinsel organını "pipi" kadınınkini "kutu"
olarak tanımlamıştı. O zamanlar TRT'de Cenk Koray'ın sunduğu
"Tele Kutu" diye bir yarışma vardı. Yarışmacılar, "Hayır Cenk
Bey. Ben kutumu açmak istiyorum" deyince koşarak odadan kaçardım.
Sabahları kalktığımda aklımın hala yerinde olup olmadığını anlamak
için 2+2,3+4 gibi toplama işlemleri yapardım. Sonuçlar doğru olunca da çok sevinirdim.

Dedemle parka gittiğimiz bir gün TRT'ciler çekim için oradaydı.
Beni oynarken çektiler. Yayın günü bizim aile jeneriğinde gözüktüğüm çocuk programını izlemek için televizyon başına geçti.Kendimi ekranda görünce, "Beni niye parkta unuttunuuuz?"diye gözyaslarına boğulmuştum.

"Geri vites" kavramım yoktu. Şoför, kolunu koltuğa atıp arkaya
doğru bakınca araba otomatikman geri geri gidiyor zannederdim.

Benden büyük kuzenlerim dondurmacıların dondurma kulahlarının
Sivri kısmıyla kulaklarını karıştırdığını söylemişti.
İnanmıştım.Hala da kulahların sivri kısımlarını yemem. Çöpe atarım.

Babaannem bir gün gelirse sevdiğim dizilerin olmadığı bir gün
gelsin istiyordum. Abimle Karaoğlancılık oynardık. O Karaoğlan olurdu,
beni de Bizans askeri yapardı. Sonra evire çevire döverdi. Çok muhim bir
şey yaptığımı sandığım için canım yansa bile hiç sesimi çıkarmazdım.

Yeşil ve siyah zeytinin ayrı ağaçlarda yetiştiğini sanırdım.

Bulmacalardaki,"Annenin erkek kardeşi" kısmına dayımın beş harfli ismini
sığdırmaya çalışırdım.

Anaokulunda patates baskısı yapmayı öğrenmiştik. O kadar hoşuma gitmişti
ki, evde duvarlara, masa örtülerine filan basmıştım.Ancak sanat merakım
annemin yeni aldığı beyaz eteğe patatesi yapıştırmamla son bulmuştu.Hem
gönlünü almak hem de el koyduğu patateslerime kavuşmak için dahiyane bir
fikirle öğretmenimin yanına gittim. "Annem" yazısını patatese oydurttum.
Sevinçle eve gelerek soyundum. Renkli boyalara batırdığım patatesi vücudumun her tarafına bastım. Sonra da annemin karşısına geçtim.
Beni o halde görünce ağlamaya başlamıştı .

Madonna ile Maradona'yi kardeş zannederdim. Kendi kendime, "Bunların
babası ne şanslı be. Bir çocuğu futbolun kralı,biri müziğin kraliçesi"
derdim

Birinden özür dilediğim zaman Allah'ın bana bir özür
Vereceğini sanırdım. Sakat olacağımı düşünüp hemen "dilediğim
özrü " geri alırdım.

Kurban Bayramı'nda toplanan derilerden uçak yapıldığını sanırdım.
Uçakların dış yüzeyinin bu derilerle kaplandığı için Türk Hava Kurumu'nun topladığını düşünüyordum. Uçak kaçırma filmlerinde
silahla ateş edildiğinde ya da bomba patladığında, "Ayyy! Deri
delindi!" derdim.

"Gil" diye konuşanları fakir zannederdim.

Annem banyodan çıktıktan sonra babamın söylediği, "Sıhhatler olsun"lafını
"Saatler olsun" diye anlardım. Bunun da, "Banyoda amma çok kaldın" gibi bir şey demek olduğunu sanıp babamın anneme kızdığını düşünürdüm. Annemin buna karşın niye sadece, Sağol" dediğini merak ederdim.
"Ne kibar kadın,” derdim.

aaaaa kızlarrrr gittinizde kullanıcı kimliklerinizmi burda kaldı anacım ne bu sessizlik durgunluk böyle......

sizin geleceğiniz yok anlaşılan neyse bende gidiyorum zatiii mesai bitti
haydin hepinize iyi akşamlaaaaaaaar..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…