Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bosverin yaaa oldugu kadar yapicak bisey yok bende sabahtan beri oturmadim simdi uyudu yemek yap camasir ascam oturup kahve keyfi yok tam kahve yapicam uyancak yani çıldırmamak icten degil

Aynen canım ya ne yapayım benim oğlumda sürpriz yaptı yoksa düsünmüyorduk kızlar çok hareketli yoruyor.

Şimdi babası sallıyor ana kucagında ben kızlarla ilgileniyorum ya da o kızları uyutuyor ben ufaklıga derken 2 aY olacak neredeyse

Maşallah canım allah bağışlasın isimleri ne çocuklarının??

Afiyet olsun Menü n çok güzel
Menum
Sabah
2 catal patatesli yumurta
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Maydanoz
1 dilim ekmek

Ara
5 kuru üzüm
10 kuru dut

Aksam
6 ks etli bamya
3 ks pilav
Aci biber
1 br ayran

2 lt su
Afiyet olsun canım. Bamya tam bağırsak dostu.. menün süper
Allah zihin açıklığı versin canım,çok kolay gelsin
Teşekkür ederim kuzum
Afiyet olsun canım. Patates karbonhidrat ama wcye çıkmayı sağlıyor. Bende çok severim patates mı
Afiyet olsun menü tam diyet olmuş valla
Teşekkür ederim kuzum. Ben kendimi hiç böyle görmedim valla Bu sene bizim senemiz olsun inşallah
Elhan abla valla sen tam benim kafadansın
Afiyet olsun kuzum. O dert bende de var. Sinirlenince buzdolabı nı yesem içim soğumuyo.... Ama kimse için değmez.. iki dakka sonra adam unutur rutine döner biz yediğimizle kalırız
Kucukler daha
8 ve 5 .
Kucuk bu yaz okula baslayacak. Buyuk 3 e gececek. Of ne bileyim daha gecen dogdular uyumuyor,gaz sancisi var diye agladimi hatirliyorum
Ah ah zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen bende afalliyorum. Rabbim miniklerini de seni de esirgesin canım..
İnsallah bır an önce ıstedgın sonuca ulaşırsın canım duam seninle
Amiin kuzum bu yaştan sonra bu ne şimdi diyen o kadar çok kişi var ki sırf onlara inat başarmak lazım bunu...
Amin kuzum teşekkür ederim
Amin bestem... Senin yazdığın o yazıyı ekran görüntüsü aldım kendimi güçsüz hissettiğimde açıp bakıyorum
Afiyet olsun canım
İnşallah canım eşim pazartesi işe başlasın bende başlıyorum hemen adam korona oldu 1 aydır evde benide yollamıyor yürüyüşe kaldım
Sen sebatlı hatunsun başlar ve bizi sollarsın kuzum.
Afiyet olsun canım karnıbahar la brokoli benim için resmen can kurtaran... Hem doymuş hissediyorum hem de sindirimi hızlandırıyor
Afiyet olsun Papatyam senin korumada olduğunu bilmiyordum menülerin süper
Afiyet olsun canım 2 menü de çok güzel.. Çok uğraştım ama bı türlü sevemedim şu pırasayı oysa ne kadar faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…