- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
O cevap verene kadar ben soyleyimMaşallah canım allah bağışlasın isimleri ne çocuklarının??
Iyiyim canım sen nasilsinKızlarrr napıyosunuz. Şuan ırademle sınanıyorum resmen eşim börek istedi ıspanaklı börek yaptım yufkadan. Kayınvalıdmelerdede pizza yapılıyomalum yarın tartı günü ama ben naptım karnımı doyurdum bi güzel yemıcem hıc birinden inşallah da yemem. Allahım yüzümü kara çıkarma.
Çekeriz bizÜyenin 2 katı misafir var nasıl bir çekiciliginiz var anlamadimki
Zeynep Sena, Meryem ela, Ömer Halis canım ablam yazmış benden önceMaşallah canım allah bağışlasın isimleri ne çocuklarının??
Kuzum yarın tartı günü ise tartıda ne kadar az çıkacağına ve istediğin hedefe gün gün yaklaşacağını düşün ve yeme eğer yersen ödem olacak 3 gün onunla uğraşacaksınKızlarrr napıyosunuz. Şuan ırademle sınanıyorum resmen eşim börek istedi ıspanaklı börek yaptım yufkadan. Kayınvalıdmelerdede pizza yapılıyomalum yarın tartı günü ama ben naptım karnımı doyurdum bi güzel yemıcem hıc birinden inşallah da yemem. Allahım yüzümü kara çıkarma.
Zaten sırf her istediğimi giymek için vermek istiyorum
Nebiliyim ben baska takimami gecsemGuzel degil mi iste
O nerden çıktı simdiNebiliyim ben baska takimami gecsem
İç sesim öyle dedi birandaO nerden çıktı simdi
Tamam 3 kilo yeter bize3kiloyla anlasalimmi
Köpüklü kahvem benim.Afiyet olsunMenü n çok güzel
Afiyet olsun canım. Bamya tam bağırsak dostu.. menün süper
Teşekkür ederim kuzum
Afiyet olsun canım. Patates karbonhidrat ama wcye çıkmayı sağlıyor. Bende çok severim patates mı
Teşekkür ederim kuzum. Ben kendimi hiç böyle görmedim vallaBu sene bizim senemiz olsun inşallah
Elhan abla valla sen tam benim kafadansın
Afiyet olsun kuzum. O dert bende de var. Sinirlenince buzdolabı nı yesem içim soğumuyo.... Ama kimse için değmez.. iki dakka sonra adam unutur rutine döner biz yediğimizle kalırız
Ah ah zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen bende afalliyorum. Rabbim miniklerini de seni de esirgesin canım..
Amiin kuzumbu yaştan sonra bu ne şimdi diyen o kadar çok kişi var ki sırf onlara inat başarmak lazım bunu...
Amin kuzumteşekkür ederim
Amin bestem... Senin yazdığın o yazıyı ekran görüntüsü aldım kendimi güçsüz hissettiğimde açıp bakıyorum
Afiyet olsun canım
Sen sebatlı hatunsun başlar ve bizi sollarsın kuzum.
Afiyet olsun canımkarnıbahar la brokoli benim için resmen can kurtaran... Hem doymuş hissediyorum hem de sindirimi hızlandırıyor
Afiyet olsun Papatyam senin korumada olduğunu bilmiyordum menülerin süper
Afiyet olsun canım2 menü de çok güzel.. Çok uğraştım ama bı türlü sevemedim şu pırasayı oysa ne kadar faydalı
Genelde öyle yapıyorum zaten ama yine de bozulmuş gibi hissediyorum. Neyse bugünü atlattım sayılır fazla yemedim evde kalanları hemen şutlamam lazımKendimize bahane üretmiyoruznapiyoruz böyle durumlarda suyumuzu bol içiyoruz herşeyden azar azar 2 kaşık 3 kaşık yiyoruz doğum günundede incecik bir dilim pasta yersin eve gelince 30 dk egzersiz yaparsin dengelersin güzelim
Otur oturdugun yerde yolarım seniNebiliyim ben baska takimami gecsem
Tartildin mi?Nebiliyim ben baska takimami gecsem
Yaşasiiiiiin hepiniz benim yerime birer kaşık yiyin doyarim benBende cok seviyorum kisiri ama uzun zamandir yemedim
Cuma odul olarak kisir yapalim mi bu hafta
Tamam canim
Tartildi sabah bildirimi kacirmissin kaptanimTartildin mi?
Beklerim bize
Ahanda buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?