Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün yediklerimi yazayım hemen
sabah 2 kayısı 1 simit
öğlen bulgur pilavı, karnı yarık. kompostonun elmaları 3 dilim falan öle büyük deildi
ara:1 mandalina 1 orta boy elma
araçok acıkmıştım 2. arayı yaptım) 200ml yağsız süt 2 bisküvi
akşam: 1 dilim ekmek, metobolizma hızlandırıcı çorba, avuç içi büyüklüğünde tavuk. 3 kaşık pilav ve 2 kaşık yoğurtlu kabak kabakta hiç yağyok

biraz fazla oldu sanırım ama yemek yerken gözüm dönüyo bu aralr çok acıkıorum yorumlarınızı bekliorum

herkeslere günaydın hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle

pek minik değilim ama nazcım ahahah 1.83 lük minik dev bir de enine tabi

canım ama çok seviyorumm ve giyemiorummm dün görsen ne acılar çektim yaaaa annemde bana hep giy dio ama ben de yook spor ayakkabı ve babetlerle yaşarım

akşam için hem ekmek hemde pilav yemen kötü olmuş 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşdeğer buda demek oluyor akşam 2,5 dilim ekmek yemişsin canım . ben nerdeyse makarna ve pilavı unuttum . hiç canım istemiyor artık .

herkeseee günaydıııınnn :)))

nasılsınız kızlarrr

işte menüm
sabah:

2 yumurta
1kk peynir
salatalık

öğlen:
12:30
ton balıklı salata ( ama yeşilliği çok değildi. mantı ve kızartmaya tercih ettimm:))))
1 kase cacık

ara:
17:30
8 tane badem ( açık büfeden kendimi kurtarıp yedim valla:)

akşam

19:30
döner eti yedim mikrodalgada ısıtıım ama yağda pişirmedim.
yoğurt
salatalık

vee yatarken 1 yeşil çay

bu kadarr kızlar naısl olmuş

bugünkü menü mü yazıyım

sabah 2 kuru kayısı 2 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost

öğlen için haşlanmış yeşil fasulye yoğurt ve iki dilim kepekli ekmek

ara öğün olarakta elma ya da mandalina ve kepekli bisküvi

sen monti yapıyordun değilmi canım . ara öğünlerde çerez tarzı şeyleri tüketmiyoruz montide ama ana öğünlerde yemekle beraber yiyebilirsin . onun dışında menün güzel

günaydın çıtırlaarrr
ooo safişcim keyfin baya yerinde yeni gecelikler falan :jeyyar: :jeyyar:

Günaydın nazlım iyiyim tatlım bu gün daha iyi hisediyorum kendimi (Dün gece yeni bir gecelik denedimde :asigim: )

sen nasılsın balım iyimisin keyfin yerindemi?

seksi gecelik olayı yani ........... bende yorgun ve uykusuzum biraz . dün akşam eşimin asker arkadaşları eşleri falan toplandık hep beraber . saat 01:00 gibi annemlere gittik eşimin arabasına vurmuşlardı annemlerin orda tamirdeydi . eşim orda kalalım ben sabah arabayı alır öyle işe giderim dedi onun için orda kaldık yatmam 01:30 u buldu sabahta 6:30 da evden çıktım servise yetişeyim diye koştur koştur çıktım evden

Kızlar dünün menüsünü veriyor ve yorumları bekliyorum:

Kahvaltı 07.00
2 dilim tb ekmek
kk light peynir
Yarım domates ve salatalık
bir kupa yeşil çay....

Öğle 12.00
bir porsiyon tavruk döneri
salata ve ayran...

Akşam 19.45
Bir tabak barbunya
salata ve ayran

Gün boyu toplam 5 su bardağı yani 1 lt. ıhlamur içtim.
1 lt. su şiştim....

günaydın çıtırlaarrr
ooo safişcim keyfin baya yerinde yeni gecelikler falan :jeyyar: :jeyyar:

Günaydın zilan opuyorumnanaktan

şeeyy efet apla biraz öyleee :kedi: :kedi: :kedi:

aynen öyle canım :kedi: çok muhabbet edince deniyeyim dedim iştahım kabardıda sempatiksalakcinni

oooyyy baya yorgun olmalısın tatlım yaaaa bende gece üçte yattım sabah altı buçukta zor kalktım neyse haftasonu geldi dinleniriz bol bol aklinialirimsmile

dün giremedim aslında girdim geçmişi fazla okuyamadım
hemen göz gezdirip çıktım dün yediklerimi yazıyım
sabah:çok az zeytinyağıyla yapılmış 2yumurta omlet yani
peynir birde 5 tane zeytin ekmek yok
öğlenatatesli patlıcanlı beyaz et karıştırılmış yağsız sebze yemeği bir tabak
bir dilim ekmek yarım kase yoğurt
akşam:17.30 yedim önceki günden kalan yumurtalı çiğköfte vardı
küçük bir tabak onu yedim yağlı olduğu için ekmek filan yemedim
çok azda beyaz et yedim birde gece dayanamadım birkaç tane pötübör bisküvi yedim
çok canım istedi ne yapiyim
gün için en az 2lt su
bu aralar yediklerimi pek beğenmiyorum inşlah düzelir
sizcede dengesiz yemişim dimi(

haa bu yediklerimin yanında birde beşibir yerde çaydan içtim bir su bardağı kadar cnm
normal çayıda zaten sınırsız içiyom ama az şekerli tabi

günaydın kızlar...baş ağrısından ölüyorum,gözlerim çıkacak sanki,saçımı kurutmadan yatmanın cezasını çekiyorum yine,kocişimde artık sen sopayı hakediyosun dediklava:

ben henüz çok yeni sayılırım canım monti diyeti uyguluyorum 6. takımda kızların genelide monti yapar fakat senin dünkü yediklerin biraz şaşmış sanırım patatesli kabak yemişsin yetmez gibi birde yanında ekmek biz monti diyetinde sadece sabah kahvaltıda ekmek yiyoruz onun dışında ekmek yok. Ama sen monti yapmıyorsan o ayrı tabii....

günaydın kızlar...baş ağrısından ölüyorum,gözlerim çıkacak sanki,saçımı kurutmadan yatmanın cezasını çekiyorum yine,kocişimde artık sen sopayı hakediyosun dediklava:

günaydın nesliş hoşgeldin
çok geçmiş olsun güzelim hemen bir ağrı kesici al dayanamaz hale gelmeden azalsın ağrın....

İnsanın başı ağrırken gözü birşey görmez....

Eşinde haklı ayrıca canım klava:

Son düzenleme:
monti yapmıyorum daha doğrusu nasıl yapılıyo hiç bilmiyom
bu arada patatesli kabak değil patlıcanlıydı cnm patates
ben özel bişey hazırlayamıyorum bu aralar kendime
evde yediklerimi dengelemeye çalışıyom buda hata yapmama sebep oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…