Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menümü yazıp çıkmam lazım kızlar.yarın okurum sayfaları artık.
KAHVALTI-12.00
domates,peynir,zeytin,şekersiz marmelat,2dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
çok az leblebi,badem,su.
AKŞAM-şimdi yicem
yoğurt,yumurtalı kabak,1tavukbudu,2köfte
GECE
meyve-bitki çayı

bi bakayım dedim maşallah sayfalar ilerlemiş.

nazcım Allah yardımcın olsun canım.dışardan konuşmak kolay da yaşayan için eminimki zordur.eşine yakıştıramadım genelde kadınlar yapar böyle şımarıklıklar boşanayım falan gibi.anlaşılan o ki eşin annesinden ve sizin bu durumunuzdan şikayetçi değil.dualarım seninle bitanem.hakkında hayırlısı inşallah.

elifçim 4444 tane tefriciye okumak mı istiyorsun bende bi kere okudum hakikaten hemen oldu dileğim.istersen bende yardım ederim canım benim.

gözdem eşimin sekreteri olarak olaya baktıgımda nedense daha bi iç gıcıklayıcı geldi :jeyyar:

Nazlıcığım çektiklerin zor canım tam herşey çok yeni iken Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım..Sen kimseyi kırmamak için çabalıyorsun ama böyle de çok üzülüyorsun bitanem..belki spor iyi gelir senin için dediğin gibi kafan dağılır biraz ortam değiştirmiş olursun ama kayınvaliden ile de evlerinizi en kısa zamanda ayırabilirsiniz inşallah tatlım:Saruboceq:

inş. :Saruboceq: huzursuz olduğun bir evde yaşamak çok zor,nazlımın hakkında hayırlısı benneyaptımki

nazzcımmm çok üzüldüm yaşadıklarınaaa:S:S inş. hemencecik düzelir.

mimu hoşgeldin canım nasılsın? bugün yaşlarımız konuştuk biraz da takımın en küçükleri olarak 84lü safiş,melek ve ben varım gibi dedik ama senin nick in de mimu88 ya 88 li misin sen?

ben bgn hiç giremedim eğitimdeydimmm birde topuklu ayakkabı giydimmm bütün gün ayağımda eve geldiğimde ağladım o kadar canım yanmıştııı://

soruna gelince canım eet 88 liyimm yani en küçük benmiyiiimmm aaaaaa

sen nasılsıun cnm_)

tuzlu suda ayaklatını dinlendirseydin biraz iyi gelirdi canım..veee tahminim doğru demek 88 lisin aramızda en küçük sensin :lepi: ne güzel kıymetini bil bitanem..ben de iyiyim tv ve net işte

tuzlu suda ayaklatını dinlendirseydin biraz iyi gelirdi canım..veee tahminim doğru demek 88 lisin aramızda en küçük sensin :lepi: ne güzel kıymetini bil bitanem..ben de iyiyim tv ve net işte

hihoyyythihoyyythihoyyyt beni dışlamazsınız demi eheheh dün gece öyle bi bayılmışım kii anlatamam ayaklarımı yüksek bi yere koydumm... yok yaaa topuklu işi bana gçre değil.

hihoyyythihoyyythihoyyyt beni dışlamazsınız demi eheheh dün gece öyle bi bayılmışım kii anlatamam ayaklarımı yüksek bi yere koydumm... yok yaaa topuklu işi bana gçre değil.

günaydın mimu neden dışlayalım seni canım benim . takımın en çıtır en minik hatunu olaraktan bende topuklu giyinemem hiç . annem hep kızardı ne öyle giyorsunuz çarık gibi ayakkabıları kadın olun biraz topuklu giyin derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…