Bende çok var dünürümAyyy kızlar anılarınıza çok güldümiyiki yaşamışız bazı saçma seyleri bugün arada konuşulan hatıralar okdu hepside
Bende çok var madamim...anladım ki hiç normal değilim. Bir gün eşimle dolaştık. Sonra ekmek alıp eve döneceğiz. Fırının önünde sen dur kapıda ekmek alıp çıkıyorum dedim. Girdim ekmeği aldım hadi aşkım gidelim dedim girdim koluna ama adam benim adamım değil.
Ben ona kapıda dur dedim o gitmiş yan taraftaki Vestel bayisinin önünde ürünlere bakıyor. Kapıdaki ilk adamın koluna girdim ben de...
Övmüş abla ne gömmesiEy ümmeti Muhammed bu kız övdü mü gömdü mü
Ona göre cevap vericim bir el atın bana...
İçiyorum canımSenin bol bol içmen lazım zatenBende normal rutinimde içiyorum canım. İki gün misafir geldi bigün de ben gittim ondan oldu. Rutinimin dışına çıkınca aklıma gelmiyo bide fırsatım olmuyo
Hoşgeldin canımkızlar yarın bende başlıyorum beni de alirmisiniz araniza
Kuzum Rabbim oğluna hayırlı güzel bir ömür nasip etsin.Hoşgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurun kaptanımız sabah bakar
Tesekur ederim canım:) onlara börekler kekler poğaçalar yaptim kendimede yulafli muzlu pasta ve karnıbahar kısırı yaptımtaviz yok yola devam
GünaydınGunaydin guzel saglikli hafta olsun inşallah
Günaydın canımGünaydın kızlar neşemiz hep bol olsun
Günaydın canımGunaydin kizlar guzel huzurlu bir hafta olsun hepimiz icin ❤❤❤
GünaydınnGübaydınkızlar güzel bi hafta olsunn
Günaydın canımgünaydın herkeseee
GünaydınGÜNAYDİN.
Günaydın canımGünaydın mutlu haftalar olsun
Heytt be maşallah
Günaydın kuzumBu arada günaydjn kızlar,dan die giriş yapttım azucuk❤
Günaydın madamGünaydınnnn
GünaydınGünaydın hatunlarr ❤❤❤
Daha yataktayim çıkamadım
Wc ye cikacak gibi his var..
Hadi insallah
Kim ben miNe olmuşun sen aman Allahim
Gunaydin canim kardesim
Teşekkür ederim kaptanımSpor olsunda adim olup olmamasi önemli degil canim
Tamam canim cuma gunu liste de degistircez nikini
Adimlarin goruntusu var mi canim
Aaa kimleri görüyorum Hosgeldin canim
Nasilsin bakalım spora basladigina gore takima gelme vaktinde gelmis sanki ne diyorsun
Uyumadim abla da gelemedim kediyle ilgilendik gelemedim
Gel hadi takima elhan ablayida ikna ettim menu ve tarti paylasacak
Spor yarismasida yapiyoruz leslie yapmissin o kadar puanlariz
Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldurabilir misin
Gunaydin canım eksin cokk guzel tebrik ederim
Günaydın canim
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
300 gram eksi guzel
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Ne kadar artisin acaba cumaya kadar toparlarsin canim
Menu ve sporuna dikkat et
Son mesajlarından konuya ulasabilirsin neresi olduğunu söylemem uygun olmaz
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Artin cok değil cumaya cozersin canim
Gunaydin canim ❤
Hedefini kucuk belirlesen belki daha kolay ulaşırsın
Tamam canim
Baslangicin hayirli olsun ablacim❤
bu ani benim bekarken yanlışlıkla babamin yerine yakışıklı bir çocuğun koluna girdiği aklıma geldiBende çok var dünürüm...anladım ki hiç normal değilim. Bir gün eşimle dolaştık. Sonra ekmek alıp eve döneceğiz. Fırının önünde sen dur kapıda ekmek alıp çıkıyorum dedim. Girdim ekmeği aldım hadi aşkım gidelim dedim girdim koluna ama adam benim adamım değil.
Ben ona kapıda dur dedim o gitmiş yan taraftaki Vestel bayisinin önünde ürünlere bakıyor. Kapıdaki ilk adamın koluna girdim ben de...
Tatlıyım biraz galibabu morel bozukluğumda hiç gülecegim yoktu. Allah seni güldürsün emi
çok tatlısın ya.
Doğrudur abla iyi yapıyosun bende bankaye geldim işlerimi halledeyim dedim 1 ayran içerim artıkBen bazen uygunsuz saatte acıktığında çocuklarıma su için diyorum bolca
Bazen mesela tatlı istediklerinde gece yarısı filan tarçınlı süt için diyorum
Mesela bos durmayın harekt edin hayali iple ziplayin diyorum
Gecen gün beni tiiye alıp gülüşüyo ikiside anne biz bu kadar mı fakiriz tatli yerine tarcinli süt, yemek yerine su içiyoz, ip yerine hayali ip niye bunları söylüon die benle dalga geçiyolar adam oldularda
Öyle yaptım canım bankaya geldim işlerimi halledeyim barionu yerine bence dolaş şöle adim at :)
Hiçte bileeeNapim aglayimmi senin suçun erken gitmen
valla aşık gibi oldum hakketten aşkım eve gitti ben bekliyorumKız aşık bugün ne bu şaşkınlık
Kahvaltını yap canım. Diyetisyende tok olman çok önemli değil. Kilo analizi yapıyor ya yağ kas vs oranındaki değişimler önemli zaten. Yemek yemen onları etkilemez
Bu da güzeldi ..
Öyle yapıcam abla artikAyranda alip icebilirsin yogurtta canım
Harikasın fıstıkGünaydın
Çok mutluyum kızlar
Bugün kilom: 82.7
Cuma kilom: 83.8
Fark: 1,1kg
Şeytanın bacağını kırdım bu seferZipzip- Eki Görüntüle 2753425
Amin çok saol kuzum senin kuzularda ne güzel öyle maşallah vallahi yolda görsem ablaları sanarim seni
Ay bu da güzelmişCanım ben daha rezil bir anımı anlatayım unutursun seninkini
Kart diyince aklıma geldi..Üniversiteye yeni başlamışım..Girişte kimlik kartı gösteriyoruz vs..Ben güvenliği görünce heyecanlandım,çabuk çabuk kartı çantadan çıkartmaya çalıştım..Yanında 1 tane orkid de çıktı,cüzdana yapışmışAdam kıpkırmızı ,ben kıpkırmızı "geç kızım geç dedi" ..Ben vınnnnn
Zıpzıp kaptanım ben de Leslie' ye başladım oradaki adımları bu tarafa transfer etsem olur mu ki....3 -9 Ocak Adim Yarismasi
Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Toplam D Dileksnr 10.208 @Zeynolin44 10.034 @birazhuzurdu2008 10.644 birbeste 10.037 Kahvesel 10.099 Denp 10.115 @PAPATYAM 12.353 @I-cell_84 12.075 Zipzip- 8.503
Leslie kac adim hesaplayabilirsek neden olmasinZıpzıp kaptanım ben de Leslie' ye başladım oradaki adımları bu tarafa transfer etsem olur mu ki....
Karadeniz yaylalarına çıktığını hayal et...öyle böyle bir yokuş değil.Tabana kuvvet
Kuzumm maşallahhhhhhh amaaa bu kilo verme hızın beni korkutuyorr.Haftanın kalanında verme bence,ye sen-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Ahh ahh rizenin o yokuşları beni benden alıyorKaradeniz yaylalarına çıktığını hayal et...öyle böyle bir yokuş değil.
Yürüyüşe inerken iki defa bakıyorum otobüs kartıma
Canım saat hareketleri adım olarak sayıyor zaten. 45 dakikada saydiklarini bildireceğim tabi bir de dolastiklarim eklenir.Leslie kac adim hesaplayabilirsek neden olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?