Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aminnnnnnn....
Ama kız evi naz evi şimdi hemen sen vazgeçtiysen ben daha fazla nasil bir naz yapabilirimki :)))))
Delillerle konuşurum sevgili dünürüm iyi bak damadıma :)))

Eki Görüntüle 2753465
Öyle deliler gibi mesajını bekledim yeminle...çok özür dilerim. Bu benim telefon bazen saklıyor mesajlarımı göstermiyor çok ciddiyim...

Hahhahha ne güldüm ya
O zaman gülemiyor insan zaten

Öyle deliler gibi mesajını bekledim yeminle...çok özür dilerim. Bu benim telefon bazen saklıyor mesajlarımı göstermiyor çok ciddiyim...
Ayyy kiyamam yaaa bizde söz 1 kere verilir dünürüm
şaka maka kız gidiyo gibi hissediom haaa

ne zor isler valla almakta vermekte allah iyilerle karşılaştırsın bebislerimiz büyüdükçe yaklaşıyoruz bu konulara

Bana da şöyle kendine çeki düzen ver gibi alttan alttan bir ses geliyor
"Sen kayınvalidesin hooop az ağır ol. "
Gerçekten zor işler...kiz anası daha bir zor gibi sanki hissediyorum.

Bana da şöyle kendine çeki düzen ver gibi alttan alttan bir ses geliyor
"Sen kayınvalidesin hooop az ağır ol. "
Gerçekten zor işler...kiz anası daha bir zor gibi sanki hissediyorum.
Nerden geliyo o ses yok yaa eski kaynanalar gibi olamayiz biz hele ben hayatta olamam valla basarım bağrıma kim ne derse desin fazla anaç yapım aha buda kendi anaçlığımdan bıktım duruşu
bencede kız anası olmak daha zor. Benim işim hepten zor 19 yasimdada oğlum var iki taraflı kaynana olacam allah nasip ederse şimdi ben birinde naz yapacam digerinde ısrarlı mı olacam

Kefir benim de aklima geldi canim
Bi deniyim olmazsa

Sen ne yapiyodun canim
Nasil bi öneri

Geçen çıktım ama tam anlamyla rahatlatmadi
Yesilligi artirip bir de kefir deniyim dedim bakalim
Canım benım kı 7.8 cesit ot aktaran alıyorum suyu kaynatıp ıcıne atıyorum. Yarım saat dınlendırıp süzüp içiyorum. Hıç unutmam Ilk içisinde 6 defa çıktım. Ama fazlasıda basur yapıyo sureklı tuvalete çıkmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…