- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hatice komik bir hatıra olmuş bak şimdi gülüyoruz.
Hiç kötü olma...
Aklıma yaptığım bir rezillik geldi.
Tek arabamız var farklı okullarda farklı zamanlarda çalışıyoruz eşimle yer Antalya. O gün araba bende sabah çıktım evden. Öğle üzeri döndüm. Eşimin dersi yok yemek yedik kahve içtik. Akşama doğru dışarı çıkması gerekiyor indi gitti. İki dakika sonra tel çaldı. Bir şey mi unuttun dedim. Arabayı nereye park ettin diyor ? Aşağıda yok mu ....yok..
Sonra bir düşün anaaaaa ben eve otobüsle geldim ya....eee araba okulun orada...
Tabi o zaman gülmedik... söylene söylene bizimki otobüse bindi benim okula gitti
Bugün en tatlı anilarimdan biridir. Okula arabayla git otobüsle dön. Onun sebebi de haftanın her günü araba bende değil paylaşıyoruz mecburen. Bazen otobüsle gittiğim için okula o gün dalgınlığima geldi sanırım...
Öyle deliler gibi mesajını bekledim yeminle...çok özür dilerim. Bu benim telefon bazen saklıyor mesajlarımı göstermiyor çok ciddiyim...Aminnnnnnn....
Ama kız evi naz evi şimdi hemen sen vazgeçtiysen ben daha fazla nasil bir naz yapabilirimki :)))))
Delillerle konuşurum sevgili dünürüm iyi bak damadıma :)))
Eki Görüntüle 2753465
Hatice komik bir hatıra olmuş bak şimdi gülüyoruz.
Hiç kötü olma...
Tek arabamız var farklı okullarda farklı zamanlarda çalışıyoruz eşimle yer Antalya. O gün araba bende sabah çıktım evden. Öğle üzeri döndüm. Eşimin dersi yok yemek yedik kahve içtik. Akşama doğru dışarı çıkması gerekiyor indi gitti. İki dakika sonra tel çaldı. Bir şey mi unuttun dedim. Arabayı nereye park ettin diyor ? Aşağıda yok mu ....yok..
Tabi o zaman gülmedik... söylene söylene bizimki otobüse bindi benim okula gitti
Bugün en tatlı anilarimdan biridir. Okula arabayla git otobüsle dön. Onun sebebi de haftanın her günü araba bende değil paylaşıyoruz mecburen. Bazen otobüsle gittiğim için okula o gün dalgınlığima geldi sanırım...
O tartilmistir unutmaz oyle seyleride ufaklik biraz durmadiysa gelir birazdanTaRti paylasacakti bugun unutmasin
Hahhahha ne güldüm yaHatice komik bir hatıra olmuş bak şimdi gülüyoruz.
Hiç kötü olma...
Aman Allahim akrabada oldukYok kızz küçük oğlan senndeya benim kızın yaşına büyük oğlan denk geliyo aaa akrabayiz biz senle
Kızlar elti oluyor...Yok kızz küçük oğlan senndeya benim kızın yaşına büyük oğlan denk geliyo aaa akrabayiz biz senle
Ayyy kiyamam yaaa bizde söz 1 kere verilir dünürümÖyle deliler gibi mesajını bekledim yeminle...çok özür dilerim. Bu benim telefon bazen saklıyor mesajlarımı göstermiyor çok ciddiyim...
Tamam canim ❤O tartilmistir unutmaz oyle seyleride ufaklik biraz durmadiysa gelir birazdan
Bana da şöyle kendine çeki düzen ver gibi alttan alttan bir ses geliyorAyyy kiyamam yaaa bizde söz 1 kere verilir dünürüm
şaka maka kız gidiyo gibi hissediom haaa
ne zor isler valla almakta vermekte allah iyilerle karşılaştırsın bebislerimiz büyüdükçe yaklaşıyoruz bu konulara
Nerden geliyo o sesBana da şöyle kendine çeki düzen ver gibi alttan alttan bir ses geliyor
"Sen kayınvalidesin hooop az ağır ol. "
Gerçekten zor işler...kiz anası daha bir zor gibi sanki hissediyorum.
NedenAçııııııııımmmmmmmmm
Canım benım kı 7.8 cesit ot aktaran alıyorum suyu kaynatıp ıcıne atıyorum. Yarım saat dınlendırıp süzüp içiyorum. Hıç unutmam Ilk içisinde 6 defa çıktım. Ama fazlasıda basur yapıyo sureklı tuvalete çıkmaktanKefir benim de aklima geldi canim
Bi deniyim olmazsa
Sen ne yapiyodun canim
Nasil bi öneri
Geçen çıktım ama tam anlamyla rahatlatmadi
Yesilligi artirip bir de kefir deniyim dedim bakalim
2 kaşık yogurda pul biber limon at ye ustunede Yap bi türk kahvesi iç ohhh missssAçııııııııımmmmmmmmm
Diyetisyen randevum vardı onu bekliyorum 10 dan beri megersem öğleden sonraymış tamamen unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?