Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzumm maşallahhhhhhh amaaa bu kilo verme hızın beni korkutuyorr.Haftanın kalanında verme bence,ye sen
Yiyorum ya kız çoğu ödem kuzum onlarin birde ben emzirdigim için fazla veriyorum galiba olmadı kardiyoyu bırakıp sadece leslie yada yürüyüş yaparim ama o zaman bile en az 2 kg gidecek bünyemi biliyorum

Allah iyiliğini versin abla sesli güldüm
Ufaklığı öğle uykusuna yatırdım az kalsın uyanacaktı

Allah iyiliğini versin abla sesli güldüm
Ufaklığı öğle uykusuna yatırdım az kalsın uyanacaktı
Bilim kadınım...
Tatlı huzurlu uykular dilerim miniğine.
Caddede kellerden uzak duruyorum. Hepsi benim adama benziyor bir gün takılır giderim peşlerine mazallah ...

Ya abla Allah iyiliğini versin
Yalnız benim adam başkasının koluna girdiğimi görse kan çıkardı orda

T timesinfinity kuzum için rahat olsun diye yazayım dedim sabah diyetisyenime kan verdim geçen hafta labaratuvar sorunlu die verememistim öğlen alacağım kanlarimi bakalım nasıl çıkacak ama geçen haftaki kontrolde giden kiloların yüzde 80 yağdan gitmiş kas kaybımız sıfır denecek kadar az yanlız spora fazla abanmissin kasların şişmiş dedi tesekur ederim dusundugun için bu arada

Geçmiş olsun Cerencim. O kastaki şişkinlikler normale dönünce biraz daha eksi gelme ihtimalin olmaz mı....
Bakalım kan değerlerin nasıl gelecek...

-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Muh-te-şem
Harikasın fıstık

Amin çok saol kuzum senin kuzularda ne güzel öyle maşallah vallahi yolda görsem ablaları sanarim seni

Sağol canım yazdığın içinn Maşallahhh canım,yağdan gitmesi süper ötesi Kan vermen ise çokkkkkk iyi olmuş.1 ayda çok kilo verdin çünkü.Güzel haberlerle inşallah

Yaaa dünürümmm sen anlat ben dinleyimmmmm harikasın varya güzel insannnnnn
birbeste memurlara 7,36 zam geldi
Ayyy haberi senden almak nasipmis canim bugün aciklanacakti demi evde bihaberdim şuan .... 7,36 yani öyle diyosun yani hayrını görelim
-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Yaaa sen kendini aştın kendiniiiiiii masallah canımmmmmm
Cok sevindim canim faydalanmana hemmen atıyorum kardiyoda cok yaktırıyo ama gercekten kalp atışı bir hizli bir yavaş olunca....
Ya bide ben haftada az gramlarla verilince insanların diyetlerini daha çabuk biraktiklarini düşünüyorum örneğin bennnn :))) yani birazda hızlı verevek insan yaa helede yolun uzunsa yoksa cok sıkılabiliniyo

her sene 3 ocakta açıklaniyor.:)
evet eflasyonla beraber 7,36
hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…