Yiyorum ya kızKuzumm maşallahhhhhhh amaaa bu kilo verme hızın beni korkutuyorr.Haftanın kalanında verme bence,ye sen
Hayalimi yazıyorsun şu anda...Ahh ahh rizenin o yokuşları beni benden alıyor
Kadındaki tevazuya bakar mısınYiyorum ya kızçoğu ödem kuzum onlarin birde ben emzirdigim için fazla veriyorum galiba olmadı kardiyoyu bırakıp sadece leslie yada yürüyüş yaparim ama o zaman bile en az 2 kg gidecek bünyemi biliyorum
Hadi insallah❤❤❤Hayalimi yazıyorsun şu anda...
Her tatil gitmeyi planlariz ama her seferinde başka bir yerde buluruz kendimizi...tez zamanda diyorum inşallah
Allah iyiliğini versin abla sesli güldümBende çok var dünürüm...anladım ki hiç normal değilim. Bir gün eşimle dolaştık. Sonra ekmek alıp eve döneceğiz. Fırının önünde sen dur kapıda ekmek alıp çıkıyorum dedim. Girdim ekmeği aldım hadi aşkım gidelim dedim girdim koluna ama adam benim adamım değil.
Ben ona kapıda dur dedim o gitmiş yan taraftaki Vestel bayisinin önünde ürünlere bakıyor. Kapıdaki ilk adamın koluna girdim ben de...
Bilim kadınım...Allah iyiliğini versin abla sesli güldüm
Ufaklığı öğle uykusuna yatırdım az kalsın uyanacaktı
Ya abla Allah iyiliğini versinBende çok var dünürüm...anladım ki hiç normal değilim. Bir gün eşimle dolaştık. Sonra ekmek alıp eve döneceğiz. Fırının önünde sen dur kapıda ekmek alıp çıkıyorum dedim. Girdim ekmeği aldım hadi aşkım gidelim dedim girdim koluna ama adam benim adamım değil.
Ben ona kapıda dur dedim o gitmiş yan taraftaki Vestel bayisinin önünde ürünlere bakıyor. Kapıdaki ilk adamın koluna girdim ben de...
Olay mahallinini terk etmeseydi o da ..ekmek almak iki dakikalık iş kuzum...Ya abla Allah iyiliğini versin
Yalnız benim adam başkasının koluna girdiğimi görse kan çıkardı orda
Geçmiş olsun Cerencim. O kastaki şişkinlikler normale dönünce biraz daha eksi gelme ihtimalin olmaz mı....T timesinfinity kuzum için rahat olsun diye yazayım dedim sabah diyetisyenime kan verdim geçen hafta labaratuvar sorunlu die verememistim öğlen alacağım kanlarimi bakalım nasıl çıkacak ama geçen haftaki kontrolde giden kiloların yüzde 80 yağdan gitmiş kas kaybımız sıfır denecek kadar az yanlız spora fazla abanmissin kasların şişmiş deditesekur ederim dusundugun için bu arada
-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Harikasın fıstık
Amin çok saol kuzum senin kuzularda ne güzel öyle maşallah vallahi yolda görsem ablaları sanarim seni
-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Sağol canım yazdığın içinnT timesinfinity kuzum için rahat olsun diye yazayım dedim sabah diyetisyenime kan verdim geçen hafta labaratuvar sorunlu die verememistim öğlen alacağım kanlarimi bakalım nasıl çıkacak ama geçen haftaki kontrolde giden kiloların yüzde 80 yağdan gitmiş kas kaybımız sıfır denecek kadar az yanlız spora fazla abanmissin kasların şişmiş deditesekur ederim dusundugun için bu arada
Yaaa dünürümmmBende çok var dünürüm...anladım ki hiç normal değilim. Bir gün eşimle dolaştık. Sonra ekmek alıp eve döneceğiz. Fırının önünde sen dur kapıda ekmek alıp çıkıyorum dedim. Girdim ekmeği aldım hadi aşkım gidelim dedim girdim koluna ama adam benim adamım değil.
Ayyy haberi senden almak nasipmis canim bugün aciklanacakti demi evde bihaberdim şuan .... 7,36 yani öyle diyosun yani
Yaaa sen kendini aştın kendiniiiiiii-2.200 ile selam olsun fistiklar
Cok sevindim canim faydalanmana hemmen atıyorum kardiyoda cok yaktırıyo ama gercekten kalp atışı bir hizli bir yavaş olunca....birbeste Kuzu 4 ocak kurunu sabah 8 de yaptım 1 saat sonrası guzelce kahvaltimi yaptım kahvaltıdan 10 15 dk sonra lavaboya gitme ihtiyacı duydum fikrimce bayaga etkili bir kur oldu bence bağırsak tembelliği olan yoğun kabızlık yaşayanlar mutlaka yapmalı
Kuzu birde bir menü atmışsın kaçırdım onu rica etsem atabilirmsin bir daha
Yok abla bizde kalaslık var biraz öyle kola falan girmediğim için sıkıntı olmazOlay mahallinini terk etmeseydi o da ..ekmek almak iki dakikalık iş kuzum...
Sen çok dikkatli ol aman diyim o zaman...
her sene 3 ocakta açıklaniyor.:)Yaaa dünürümmmsen anlat ben dinleyimmmmm harikasın varya güzel insannnnnn
Ayyy haberi senden almak nasipmis canim bugün aciklanacakti demi evde bihaberdim şuan .... 7,36 yani öyle diyosun yanihayrını görelim
Yaaa sen kendini aştın kendiniiiiiiimasallah canımmmmmm
Cok sevindim canim faydalanmana hemmen atıyorum kardiyoda cok yaktırıyo ama gercekten kalp atışı bir hizli bir yavaş olunca....
Ya bide ben haftada az gramlarla verilince insanların diyetlerini daha çabuk biraktiklarini düşünüyorum örneğin bennnn :))) yani birazda hızlı verevek insan yaa helede yolun uzunsa yoksa cok sıkılabiliniyo
Ben de haberi senden almış oldum.Onu unutmuştumher sene 3 ocakta açıklaniyor.:)
evet eflasyonla beraber 7,36
hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?