Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım

bu morel bozukluğumda hiç gülecegim yoktu. Allah seni güldürsün emi
çok tatlısın ya.

Açııııııııımmmmmmmmm
Ben bazen uygunsuz saatte acıktığında çocuklarıma su için diyorum bolca

Bazen mesela tatlı istediklerinde gece yarısı filan tarçınlı süt için diyorum

Mesela bos durmayın harekt edin hayali iple ziplayin diyorum

Gecen gün beni tiiye alıp gülüşüyo ikiside anne biz bu kadar mı fakiriz tatli yerine tarcinli süt, yemek yerine su içiyoz, ip yerine hayali ip niye bunları söylüon die benle dalga geçiyolar adam oldularda

Menopoza yeni giren hatunlar hani böyle alttan bir sıcaklık geliyor diyor ya aynı öyle kuzum...
Benim hayatım gırgır şamata hiç öyle şekle şükle giremem.Hele tanıdığım bildiğim insanlarsa iyice saçmalarim.
O anaçlik bende de çok var bestecim. Bazen kendimden çok rahatsız olurum . İki taraflı kayınvalide rolü de zor iş...

Diyetisyen randevum vardı onu bekliyorum 10 dan beri megersem öğleden sonraymış tamamen unutmuşum
Kız aşık bugün ne bu şaşkınlık
Açım diyom öldüm diyom
Kahvaltını yap canım. Diyetisyende tok olman çok önemli değil. Kilo analizi yapıyor ya yağ kas vs oranındaki değişimler önemli zaten. Yemek yemen onları etkilemez

geçen yılın hedefi : aöf bitirmek sadece. o oldu şükür.
25-30 kilo vermek de yazdim gerçekleşmedi.
ben kilo vermeyle ilgli çok sıkıldım
morelim çok bozuldu.
Neden tatlım ? Bu ruh halinden hemen kurtulmaya çalış. Başka şeyler düşün. Çık hava al. Sevdiklerini ara. Bana güçlü bir rakip lazim. Nasılsa yeneceğim ama böyle tadı çıkmaz ki. ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…