- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Diyetisyen randevum vardı onu bekliyorum 10 dan beri megersem öğleden sonraymış tamamen unutmuşum
Dışardayım abla2 kaşık yogurda pul biber limon at ye ustunede Yap bi türk kahvesi iç ohhh missss
Teşekkür ederim canımSpor olsunda adim olup olmamasi önemli degil canim
Tamam canim cuma gunu liste de degistircez nikini
Adimlarin goruntusu var mi canim
Aaa kimleri görüyorum Hosgeldin canim
Nasilsin bakalım spora basladigina gore takima gelme vaktinde gelmis sanki ne diyorsun
Uyumadim abla da gelemedim kediyle ilgilendik gelemedim
Gel hadi takima elhan ablayida ikna ettim menu ve tarti paylasacak
Spor yarismasida yapiyoruz leslie yapmissin o kadar puanlariz
Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldurabilir misin
Gunaydin canım eksin cokk guzel tebrik ederim
Günaydın canim
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
300 gram eksi guzel
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Ne kadar artisin acaba cumaya kadar toparlarsin canim
Menu ve sporuna dikkat et
Son mesajlarından konuya ulasabilirsin neresi olduğunu söylemem uygun olmaz
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Artin cok değil cumaya cozersin canim
Gunaydin canim ❤
Hedefini kucuk belirlesen belki daha kolay ulaşırsın
Tamam canim
Baslangicin hayirli olsun ablacim❤
bu morel bozukluğumda hiç gülecegim yoktu. Allah seni güldürsün emiAyy kızlar rezil oldum daha yeni ya
Eshota bindim hastaneye gitmek icin kent kartı cikartcagima kimliği çıkartmışım ekrana gösteriyorum islem başarısız diyo hala farkında degilim adam diyo hanfendi elinizdekine bakarmısınız sanki kaynar sular döküldü uzerime bir sürü insan arkamda bide havalı havalı ilk ben girdim
Ben bazen uygunsuz saatte acıktığında çocuklarıma su için diyorum bolcaAçııııııııımmmmmmmmm
Ne olmuşun sen aman Allahim
Gunaydin canim kardesimGünaydın kızlar
Teşekkür ederim canım senden bunu duymak çok kıymetliCanımm bi süredir menülerin ve sporun o kadar güzel kiiBak hemen meyvelerini toplamaya başladın maşallahhhh
Hey maşallahhhhhiçindeki nasıl boşaltın kızzzz 1 günde,taktik ver
Menopoza yeni giren hatunlar hani böyle alttan bir sıcaklık geliyor diyor ya aynı öyle kuzum...Nerden geliyo o sesyok yaa eski kaynanalar gibi olamayiz biz hele ben hayatta olamam valla basarım bağrıma kim ne derse desin fazla anaç yapım aha buda kendi anaçlığımdan bıktım duruşu
bencede kız anası olmak daha zor. Benim işim hepten zor 19 yasimdada oğlum var iki taraflı kaynana olacam allah nasip ederse şimdi ben birinde naz yapacam digerinde ısrarlı mı olacam
onu yerine bence dolaş şöle adim at :)Diyetisyen randevum vardı onu bekliyorum 10 dan beri megersem öğleden sonraymış tamamen unutmuşum
Napim aglayimmi senin suçun erken gitmenAçım diyom öldüm diyom
Kız aşık bugün ne bu şaşkınlıkDiyetisyen randevum vardı onu bekliyorum 10 dan beri megersem öğleden sonraymış tamamen unutmuşum
Kahvaltını yap canım. Diyetisyende tok olman çok önemli değil. Kilo analizi yapıyor ya yağ kas vs oranındaki değişimler önemli zaten. Yemek yemen onları etkilemezAçım diyom öldüm diyom
Bu da güzeldi ..Diyetisyen randevum vardı onu bekliyorum 10 dan beri megersem öğleden sonraymış tamamen unutmuşum
Neden tatlım ? Bu ruh halinden hemen kurtulmaya çalış. Başka şeyler düşün. Çık hava al. Sevdiklerini ara. Bana güçlü bir rakip lazim. Nasılsa yeneceğim ama böyle tadı çıkmaz ki. ,geçen yılın hedefi : aöf bitirmek sadece.o oldu şükür.
25-30 kilo vermek de yazdim gerçekleşmedi.
ben kilo vermeyle ilgli çok sıkıldım
morelim çok bozuldu.
Ayranda alip icebilirsin yogurtta canımDışardayım ablaform bisküvi falan yiyeyim bari
ZATEN BENİ GEÇTİNNeden tatlım ? Bu ruh halinden hemen kurtulmaya çalış. Başka şeyler düşün. Çık hava al. Sevdiklerini ara. Bana güçlü bir rakip lazim. Nasılsa yeneceğim ama böyle tadı çıkmaz ki. ,
Keske sende onu gecebilsenZATEN BENİ GEÇTİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?