- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Insallah kardesimÇok çalışmak lazım canımsıkma canını yaparsın sen
Mutfak tartım var benim de hiç aklıma gelmiyor kullanmak. Kara düzen koyuyorum ogunlerimi haklısın aslında dikkat edilmeli. Kibrit kutusu var kibriiiiiit kutusu var di miElhan anca demin sipariş verebildim ajandayı kredi kartı limiti yetmiyormuş. Sağda solda param var ama yatırana kadar. Eksiye girdim maaş kartımdan öyle huylarım da pek yoktur ama... tartım da geldi yuppi yani mutfak tartısı Zipzip- artık gram gram inşallah hesap yattım kaldım. Yemek yapmaya başlamalıyım. Eşim dalga geçecek hatta kızacak diye tırsıyorum tartıya. Yani pek akıllı işi diil yaa. Saklamaya çalışayım biraz.
Hadi 2mizde uğurlu gelelimHadi bakalım bu hafta birincilik bizde
Yok canım ben özele gittim şimdi anneme geldim listem evde yarın atarımCanım sendemi devlete gittin listende neler var atabılırmısın resmını mümkünse tabi
Gitti ufaklık şimdi uyandı karnı acıktı yemek yaptım kocam gelsin yemek yicem menu yazıcam
Afiyet olsun canimGitti ufaklık şimdi uyandı karnı acıktı yemek yaptım kocam gelsin yemek yicem menu yazıcam
Zipzip- 56.2
selensu82 57.3
PAPATYAM 60.4
birbeste 61.0
@sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
@Tesnim1989 65.1
M MissHayaLet 65.3
@Denp 66.2
@madamhd 71.6
E Elif_Eylul 72.8
@Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
@Organick__ 75.95
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
@Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
@Migi_magid11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 98.4
Cuma bildirimlerine gore siralama yaptim kizlar
Herkes bir ustundeki ve altindakinin rakibi
Cuma yeniden hazırlayacağım siralamada yer atlayana suprizim var
Bugunden itibaren menü ve spor takibi yapiyoruz
sporlar icin mutlaka @Nidsalii yi etiketleyin
Canimya silmek yasakSize bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Kollar için dumbel çalışabilirsin kas olsun istemiyorsan az sayıda olabilir ben kas yapmadan bir dönem inceltmiştim.Size bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Resmi sadece silsemCanimya silmek yasak
Güle güle kullan canımElhan anca demin sipariş verebildim ajandayı kredi kartı limiti yetmiyormuş. Sağda solda param var ama yatırana kadar. Eksiye girdim maaş kartımdan öyle huylarım da pek yoktur ama... tartım da geldi yuppi yani mutfak tartısı Zipzip- artık gram gram inşallah hesap yattım kaldım. Yemek yapmaya başlamalıyım. Eşim dalga geçecek hatta kızacak diye tırsıyorum tartıya. Yani pek akıllı işi diil yaa. Saklamaya çalışayım biraz.
Silme canim neden silcen bizden baska kimse gormuyo gecen bir arkadas ban yediResmi sadece silsemyüzüm yok gerçi
Yok kas istemiyorum zaten ne yaptıysa bana kas yaptı, okul yıllarında uzun süre voleybol oynamıştım sonrasında kungfu derken vücut geliştirmecilere benzemiştim Bi dönemKollar için dumbel çalışabilirsin kas olsun istemiyorsan az sayıda olabilir ben kas yapmadan bir dönem inceltmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?