Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu da benim diyetisyen listem canım.Bununla 40 kilo verdim ve hala benzet besleniyorum.İşine yararsa die atayım dedim (arada kilo vermem durunca 1-2 günlük özel diyet yapıodu diyetisyen ama genel olarak ana liste buydu)

Yok yaaa öyle olmuyor disiplin olmaz ki öyle ama
Canım ben ana listeden 87,5 ile sağlık nedeniyle izne ayrıldım 2 hafta önce.Listeden çıkınca biraz kilo da aldım muhtemelen,diyetten uzaklaştım çünkü.Şimdi tekrar listeye giricem ama cuma günkü kiloma göre belli olacak.Cumadan itibaren düzenli tartılıcam yani,şimdi ödem vardır die ve liste dışıyım zaten die tartılmadım.yoksa disiplin açısından düzenli kontrol şart,haklısın.

Izmirin neresindesin kız bu arada adım dilek mis hemi ☺☺ ah benim kurban olduğum canım anamın adasıymışsın ya sen oda izmirde
Evet
Aa öylemi Menemendeyim ben canım
Canım ben gecen hafta dahiliye ye gittim zaten kan tahlili yaptırdım sonuçlarım güzel cıktı şükür
Hepsi aynı günde halloluyor zaten benim bazi sıkıntılar dan 1 hafta gecikmeli oldu diyetisyen görüşmem şimdilik 15 günde bir gidicem

Canım sendemi devlete gittin listende neler var atabılırmısın resmını mümkünse tabi

Oyy kuzum canımsın bunuda aldım ıncelıcem hepsini teşekkür ederım fıstığım

Tamam dostum anladım hayırlısıyla girersin inşallah. Geçmiş olsun

Elhan anca demin sipariş verebildim ajandayı kredi kartı limiti yetmiyormuş. Sağda solda param var ama yatırana kadar. Eksiye girdim maaş kartımdan öyle huylarım da pek yoktur ama... tartım da geldi yuppi yani mutfak tartısı Zipzip- artık gram gram inşallah hesap yattım kaldım. Yemek yapmaya başlamalıyım. Eşim dalga geçecek hatta kızacak diye tırsıyorum tartıya. Yani pek akıllı işi diil yaa. Saklamaya çalışayım biraz.

Elimi çabuk tutmam lazım.
Kuzum açık ara beni geçme de yan yana gidebiliriz. Sana ihtiyacım var çünkü...idolumsun.
yok yok geçmem kuzum kardiyoya az ara vercem yürüş yapcem bünyem dinlensin birazcık ❤ beraber vericez inşallah

Gule gule kullan canim ama cok faydasi olacaktır

Kaça aldın canım güle güle kullan

@birazhuzurdu2008
Kuzum işine yararsa bunlarda benim listeler çarşamba yenisini atacak onuda atarım sana

Eklentiler

• IMG-20201229-WA0012.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20201229-WA0011.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20201220-WA0017.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20201219-WA0020.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20201214-WA0011.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…