- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Ayda bır mi gideceksin bende İstanbul'dayım burada direk diyetisyene gidilmıyor önce dahılıyeye kan falan vermek şart sonra diyetisyen. Özele gitsem fiyatlar paket halinde oda pahalı geliyo kararsız kaldım. Gerçi elimde lıstelerım var ama seninkine de bı göz atayım bakım neler varmış . Şuan kaç oldun sen
Canım ben ana listeden 87,5 ile sağlık nedeniyle izne ayrıldım 2 hafta önce.Listeden çıkınca biraz kilo da aldım muhtemelen,diyetten uzaklaştım çünkü.Şimdi tekrar listeye giricem ama cuma günkü kiloma göre belli olacak.Cumadan itibaren düzenli tartılıcam yani,şimdi ödem vardır die ve liste dışıyım zaten die tartılmadım.yoksa disiplin açısından düzenli kontrol şart,haklısın.Yok yaaa öyle olmuyordisiplin olmaz ki öyle ama
EvetIzmirin neresindesin kız bu arada adım dilek mis hemi ☺☺ ah benim kurban olduğum canım anamın adasıymışsın ya sen oda izmirde
Canım ben gecen hafta dahiliye ye gittim zaten kan tahlili yaptırdım sonuçlarım güzel cıktı şükürAyda bır mi gideceksin bende İstanbul'dayım burada direk diyetisyene gidilmıyor önce dahılıyeye kan falan vermek şart sonra diyetisyen. Özele gitsem fiyatlar paket halinde oda pahalı geliyo kararsız kaldım. Gerçi elimde lıstelerım var ama seninkine de bı göz atayım bakım neler varmış . Şuan kaç oldun sen
Canım sendemi devlete gittin listende neler var atabılırmısın resmını mümkünse tabiSelam canım ben Diyetisyen den geldim listemi aldım 10 gün sonra tekrar gidicem evde tartılma dedi ben şimdilik FREE listede devam edeyim tartıldığım zaman kilo bildirimi yaparım
Akşamları da yemek listemi paylaşırım
Haftada 500 1000 grm verdirmeyi hedefliyor bakalım nasıl ilerleyeceğiz
Oyy kuzum canımsınEki Görüntüle 2753802
Bu da benim diyetisyen listem canım.Bununla 40 kilo verdim ve hala benzet besleniyorum.İşine yararsa die atayım dedim (arada kilo vermem durunca 1-2 günlük özel diyet yapıodu diyetisyen ama genel olarak ana liste buydu)
Elimi çabuk tutmam lazım.
Ne demek cnm,lafı olmazOyy kuzum canımsınbunuda aldım ıncelıcem hepsini teşekkür ederım fıstığım
Tamam dostum anladımCanım ben ana listeden 87,5 ile sağlık nedeniyle izne ayrıldım 2 hafta önce.Listeden çıkınca biraz kilo da aldım muhtemelen,diyetten uzaklaştım çünkü.Şimdi tekrar listeye giricem ama cuma günkü kiloma göre belli olacak.Cumadan itibaren düzenli tartılıcam yani,şimdi ödem vardır die ve liste dışıyım zaten die tartılmadım.yoksa disiplin açısından düzenli kontrol şart,haklısın.
Elimi çabuk tutmam lazım.
Kuzum açık ara beni geçme de yan yana gidebiliriz. Sana ihtiyacım var çünkü...idolumsun.
Gule gule kullan canim ama cok faydasi olacaktırElhan anca demin sipariş verebildim ajandayı kredi kartı limiti yetmiyormuş. Sağda solda param var ama yatırana kadar. Eksiye girdim maaş kartımdan öyle huylarım da pek yoktur ama... tartım da geldi yuppi yani mutfak tartısı Zipzip- artık gram gram inşallah hesap yattım kaldım. Yemek yapmaya başlamalıyım. Eşim dalga geçecek hatta kızacak diye tırsıyorum tartıya. Yani pek akıllı işi diil yaa. Saklamaya çalışayım biraz.
Kuzu beni yanlış etiket yapmışsın
Kaça aldın canım güle güle kullanElhan anca demin sipariş verebildim ajandayı kredi kartı limiti yetmiyormuş. Sağda solda param var ama yatırana kadar. Eksiye girdim maaş kartımdan öyle huylarım da pek yoktur ama... tartım da geldi yuppi yani mutfak tartısı Zipzip- artık gram gram inşallah hesap yattım kaldım. Yemek yapmaya başlamalıyım. Eşim dalga geçecek hatta kızacak diye tırsıyorum tartıya. Yani pek akıllı işi diil yaa. Saklamaya çalışayım biraz.
Kız yerim sizi sevılıyosunuz canlarım@birazhuzurdu2008
Kuzum işine yararsa bunlarda benim listeler çarşamba yenisini atacak onuda atarım sana
Ben napim baksana ikiside zorlu
Çok çalışmak lazım canımBen napim baksana ikiside zorlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?