- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ama guzel incelmisin canimYok kas istemiyorum zaten ne yaptıysa bana kas yaptı, okul yıllarında uzun süre voleybol oynamıştım sonrasında kungfu derken vücut geliştirmecilere benzemiştim Bi dönemomuzlarım geniştir o yüzden
Sence
Az sayıda çalış canım ben 25 cm yapmıştım. Ben birde ölçü alayım bari bir daha ki ay tekrar ölçeyim.Yok kas istemiyorum zaten ne yaptıysa bana kas yaptı, okul yıllarında uzun süre voleybol oynamıştım sonrasında kungfu derken vücut geliştirmecilere benzemiştim Bi dönemomuzlarım geniştir o yüzden
Senin profilde yakıyor kaç kg sin orda, net görünmüyor gerçi de fıstık sın maşallah belliiiSilme canim neden silcen bizden baska kimse gormuyo gecen bir arkadas ban yedi
O benim kızımSenin profilde yakıyor kaç kg sin orda, net görünmüyor gerçi de fıstık sın maşallah belliii
Gözü yukarılara diksem abartmış olurmuyum şimdi çoğu ödem benim
Afiyet olsun canim guzel menu3litre su ,2nescafeZipzip-
Guzel incelmissin tebrik ederimSize bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Yetisirsin canim daha 4 gun var
Yoooo olmaz ayni andada mezun oluruzGözü yukarılara diksem abartmış olurmuyum şimdi çoğu ödem benim
İşte sıkıntı ordaAfiyet olsun canim guzel menu
Guzel incelmissin tebrik ederim
Yetisirsin canim daha 4 gun var
AmaElhan ablada bos durmaz bence :))
Senin zaten maşallahın var bana hemencik YetisirsinYoooo olmaz ayni andada mezun oluruz
Bide süpriz varmis baksanaİşte sıkıntı ordakaçan kovalanır oynucaz
Var dambıl 2 tane 500 gr lık ikisini tek elime alıp çalışıyorum ama süresini fazlalaştırmam lazım kol altı sarktı çünkü zayıflayıncaAz sayıda çalış canım ben 25 cm yapmıştım. Ben birde ölçü alayım bari bir daha ki ay tekrar ölçeyim.
Kiz neremle yetiseyim ne yiyim ne içeyim sen kacsin ben kaçımSenin zaten maşallahın var bana hemencik Yetisirsin
Çok iyi yaptın canım daha da düzenli sağlıklı listeye uyarak gidersin iyi yaptın valla bol eksilerListem kızlar sizinlede paylaşayım dedim
Maşallahhh canım,çok güzel incelmişsinn.Darısı başımızaSize bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Çok farketmiş gerçekten maşallah canım iradeni tebrik ediyorumSize bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
Hadi ya net değildi sen sandımO benim kızım
500 gramlık az sanki canım.Bende 2 kg lık var, düzenli yapınca fark yaratıyor.Benim de yavaştan bölgesel başlamam lazımVar dambıl 2 tane 500 gr lık ikisini tek elime alıp çalışıyorum ama süresini fazlalaştırmam lazım kol altı sarktı çünkü zayıflayınca
Resim paylaştı diye mi canımSilme canim neden silcen bizden baska kimse gormuyo gecen bir arkadas ban yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?