Riske girmeŞimdi de resmi silip düzenleme yapasım var.Bakalım ban gelecek mipapatyamın dediği mantıklı geldi,sonucta yazdıgımız mesajı da silip güncelliyoruk
SenbilirsinŞimdi de resmi silip düzenleme yapasım var.Bakalım ban gelecek mipapatyamın dediği mantıklı geldi,sonucta yazdıgımız mesajı da silip güncelliyoruk
Şöyle ki aslında doktor ameliyat dedi.Ama büyük ihtimal çok ileri seviye değildi. Tüm yaz pc başında başımı elime yaslayıp durdum,dirsek ezildi vs vs snra geçmeyen uyuşma başladı.En son çatal tutamıodum elimle,çatal ağır geliyordu.. Ameliyattan tırstım vs ama 1 ay deneme yaptım. 1 ay boyunca hiç iş yapmadım,dirseklerimi hiç bükmedim.Yastığa uzatıp koydum,bütün gün boş boş oturdum öyle,snra açıldı.Büyük ihtimal hastalığın başıydı canım.Kendi kendine mi geçti hafif iş o halde seninki şanslıymışsın, benim ağırdı malesef, 6 ay kollarda atelle gezdim gerilemesi hatta ilerledi gece uyutmadı her iki elimdede var ama sol el daha acildi onu ameliyat etti Dr diğer eli 6 aydan önce yapmıyoruz kullanım kolaylığı için demişti zaten sağ elim arada zorluyor diğeri gibi değil idare ediyorum şimdilik şükür
Sağol canım. 20 li bişeyler olduğunu biliyordum da tam olsun diye baktım. 28.99Kaça aldın canım güle güle kullan
Kibrit kutusu Ama ben onu kestiremiyorumMutfak tartım var benim de hiç aklıma gelmiyor kullanmak. Kara düzen koyuyorum ogunlerimi haklısın aslında dikkat edilmeli. Kibrit kutusu var kibriiiiiit kutusu var di mi
Kredi kartina dikkat et canım. Öbür aya dengelersin, ipin ucunu kaçırma.
Afiyet olsun canımO değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip-
Evet abla bende zaten o saatte birşey yemeyi sevmem işte konuştuk spor yaptığım icin ara öğün yemem şartmış 21.30 da yiyebilcegim listeyide verdi bana ayarlicam protein vs yarin tam anlamıyla başlıyorum spora 1 haftadır hic yapmıyorumCanim hayırlı olsun listen güzel liste. Ama sadec3 kafama takılan akman 21:30 meyve icin cok gec saat bence yaa tabi diyetisyen bilir bu işleri ama bence yeme demek istiom ukalaca
Tatlım bu detoks suyunu içersem benim de sütüm gelir mi@birazhuzurdu2008
Kuzum işine yararsa bunlarda benim listeler çarşamba yenisini atacak onuda atarım sana
Teşekkür ederim canımÇok iyi yaptın canım daha da düzenli sağlıklı listeye uyarak gidersin iyi yaptın valla bol eksiler
Kara düzen: Göz kararı anadan nineden gördüğün gibi bıtanemKibrit kutusu Ama ben onu kestiremiyorumkredi kartı limiti 1.000 TL ve temel ihtiyaçları alıyorum cidden :) sağol. Maaş kartımda para var ama altın falan almışım. Nasıl olsa kredi kartı var diye... Kırk yılda bir limiti doldu “kara düzen” nedir
Yaaa dünürümYaaa kadının tatlılığına baakkkdenptakipte en doğru karar canım
Sevimlilik part bilmem kaç kaç kaç
Beni kimse tutamaz bu saatten sonra...gözümü sleepynin tahtına dikmişimAfiyet olsun canim guzel menu
Guzel incelmissin tebrik ederim
Yetisirsin canim daha 4 gun var
AmaElhan ablada bos durmaz bence :))
En güzel övgülerr sana gelsinnnnn kadın istedi ve oldu diyorummmmm hedefine kavuşunca çekineceğin fotonu burada oturup bekliyorum becerikli hatunnnnnEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Bacaklarının kuvvetine bağlı bebeğim
Teşekkürler 28.99Güle güle kullan canım
Bende bi kaç gündür trendyoldan bakıyorum tartı yorumlarına falan sipariş vercem bi kać güne
sen kaça aldın
İnanmıyoruuuuuum övmek mi.... asrın before - afteri olmuşsun ne diyorsunEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
YakışırrrrrrrrBeni kimse tutamaz bu saatten sonra...gözümü sleepynin tahtına dikmişim
Benim beğendiğim daha pahalı sen memnun kalırsan bende seninkinden sipariş vereyim markası neydiTeşekkürler 28.99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?