Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şöyle ki aslında doktor ameliyat dedi.Ama büyük ihtimal çok ileri seviye değildi. Tüm yaz pc başında başımı elime yaslayıp durdum,dirsek ezildi vs vs snra geçmeyen uyuşma başladı.En son çatal tutamıodum elimle,çatal ağır geliyordu.. Ameliyattan tırstım vs ama 1 ay deneme yaptım. 1 ay boyunca hiç iş yapmadım,dirseklerimi hiç bükmedim.Yastığa uzatıp koydum,bütün gün boş boş oturdum öyle,snra açıldı.Büyük ihtimal hastalığın başıydı canım.

Sürekli dirseklerini, bileklerini koruman,ağırlık kaldırmaman lazım.Kolay değil canım, Allah yardımcın olsun,ilerlemez hatta eskisinden de iyi olur inşallah

Kaça aldın canım güle güle kullan
Sağol canım. 20 li bişeyler olduğunu biliyordum da tam olsun diye baktım. 28.99 39.99 yapmışlar ama illa aldığım fiyata vardır. Çok çeşitli vardı, hazneli falan. Ama ağır olur vb düşündüm, bunun zemini plastik ama yiyecekleri koyarken peçete vb kullanırım. Gıdayla temas açısından ama sevdim yaaa . Çok hafif ve pratik

Kibrit kutusu Ama ben onu kestiremiyorum kredi kartı limiti 1.000 TL ve temel ihtiyaçları alıyorum cidden :) sağol. Maaş kartımda para var ama altın falan almışım. Nasıl olsa kredi kartı var diye... Kırk yılda bir limiti doldu “kara düzen” nedir

Afiyet olsun canım

Canim hayırlı olsun listen güzel liste. Ama sadec3 kafama takılan akman 21:30 meyve icin cok gec saat bence yaa tabi diyetisyen bilir bu işleri ama bence yeme demek istiom ukalaca
Evet abla bende zaten o saatte birşey yemeyi sevmem işte konuştuk spor yaptığım icin ara öğün yemem şartmış 21.30 da yiyebilcegim listeyide verdi bana ayarlicam protein vs yarin tam anlamıyla başlıyorum spora 1 haftadır hic yapmıyorum

Kara düzen: Göz kararı anadan nineden gördüğün gibi bıtanem

Bugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi

Kahvaltı

Öğlen

13.25 1 küçük kutu ayran

14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı

Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz

21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım

Sabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik

Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…