Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

500 gramlık az sanki canım.Bende 2 kg lık var, düzenli yapınca fark yaratıyor.Benim de yavaştan bölgesel başlamam lazım
İyi olurdu Cnm yaa ama elimde sinir sıkışması var benim hatta haziranda ameliyat oldum sol elimden,
o nedenle ufak olsun diye almıştım Dr ameliyattan sonra 6 ay yasak demişti de ondan ufakla yormadan 3 aydır idare ettim. Bir süre daha fazlasını yapmam zor o nedenle ikisini tek el idare ediyorum

Geçmiş olsun canımm,bende de karpal tünel sendromu olmuştu kendi kendine açıldı snra.Çok zorlama öyleyse ağırlıksız kol egzersizleri de yapsan fark yaratacaktır

Kilo bildirimim
Sabah erken çıktım evden bekleyemedim, wc olayı da var tabii ondan diye düşünüyorum, dün sabittim çünkü
60,6 ile 200 gr artıdaydım sabah
Canim allagin izniyle bu hafta her sekilde mezunsun sen takma kafanı
Bugün fırsat buldukça Cerenimin tarihçesini okumaya karar verdim.
Pirim müridin olabilir miyim
Yaaa kadının tatlılığına baakkk denptakipte en doğru karar canım
Kurbanın olurum senin o galp galplerinin
Sevimlilik part bilmem kaç kaç kaç
Haksızmıyım ya kilomuz yakındı hatun solladı gitti bende 200 eksi 500 artı iy gibi de yürüdüm gerçi burda olmasam verdiklerimi de verememiş olurdum bura frenliyor beni ama
200/300 gram eksi eksi degilki zaten bende öyle çok mutsuz oluyor diyeti birakmak istiyorum insan biraz hız istiyo 1 kg.civarı gitsin her hagta en azından istiyorum bende canim
Listem kızlar sizinlede paylaşayım dedim
Canim hayırlı olsun listen güzel liste. Ama sadec3 kafama takılan akman 21:30 meyve icin cok gec saat bence yaa tabi diyetisyen bilir bu işleri ama bence yeme demek istiom ukalaca
yazdim hayırlı olsun diye yazmaz olaydim büyük tepkiler aldim. ne diyeyim tartışmanin kurbani oldum kimse memnun degil sonra sildim ben
Şükür baska bir sey canim. Şükreden insan 1 ekmege şükreder nankör insan trilyona bile isyan eder hep kazanmak ister. Enflasyona gore az bir zam bu. Nide yanlışım varsa düzelt bu 7 küsürün yarısını ilk 6 ay alacagiz ikinciyarisinida 2. Alti ayda alacağız boyle biliyorum ben. Ikinci 6 ayda vergi diliminede uğradığımızdan o fark giderekte azaliyo mesela en az maasi aralikta aliyoz biz. Amannn sıkıcı konular bakma sende iste allah bereket versin demek şart o esas mesele
Bi tık iyiyim şükür sağol
Canim rahatsızlığını kaçırmışım ne olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun.
Ellerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyim gel sen bana söyle surprizi kulagima söyle dimem kimselere
Işin icine para girince geçim girince kimseye denecek bir sey yok rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım
Valla devlet hastanesine gidebilirsin canim özel olunca ne olacakki bilmiyorumda onemli olan dr.un iyisine denk gelmek. Hiç arada kalma sen dr.unu iyi arastir yorumlardan sadece bence

Paylasip silmek yasakmia bizde gecen hafta ogrendik
Mesajı silmek yasak diye biliyorum ama kısmen yada mesajdaki foto yu silmek te sorun olurmu bilmiyorum, bazen mesaj düzeltiyor uz eksik veya yanlış olunca mantıken tümünü silmezsen bişii olmaz gibi geliyor

Mesajı silmek yasak diye biliyorum ama kısmen yada mesajdaki foto yu silmek te sorun olurmu bilmiyorum, bazen mesaj düzeltiyor uz eksik veya yanlış olunca mantıken tümünü silmezsen bişii olmaz gibi geliyor
Benden söylemesi Zipzip- daha iyibiliyo bende şahit oldugum icin

Afiyet olsun canim

Geçmiş olsun canımm,bende de karpal tünel sendromu olmuştu kendi kendine açıldı snra.Çok zorlama öyleyse ağırlıksız kol egzersizleri de yapsan fark yaratacaktır
Kendi kendine mi geçti hafif iş o halde seninki şanslıymışsın, benim ağırdı malesef, 6 ay kollarda atelle gezdim gerilemesi hatta ilerledi gece uyutmadı her iki elimdede var ama sol el daha acildi onu ameliyat etti Dr diğer eli 6 aydan önce yapmıyoruz kullanım kolaylığı için demişti zaten sağ elim arada zorluyor diğeri gibi değil idare ediyorum şimdilik şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…