- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Papatyaaa yaaaa kendimi bulamiyom telefonda biturluHadi ya net değildi sen sandımama şimdi başka resim var
Paylasip silmek yasakmiş bizde gecen hafta ogrendikResim paylaştı diye mi canım
Afiyet olsun canım güzel menü bence3litre su ,2nescafeZipzip-
Allah Allah ne alaka resim benim ister paylaşır ister silerim çok garipmiş be yaPaylasip silmek yasakmia bizde gecen hafta ogrendik
İyi olurdu Cnm yaa ama elimde sinir sıkışması var benim hatta haziranda ameliyat oldum sol elimden,500 gramlık az sanki canım.Bende 2 kg lık var, düzenli yapınca fark yaratıyor.Benim de yavaştan bölgesel başlamam lazım
Geçmiş olsun canımm,bende de karpal tünel sendromu olmuştu kendi kendine açıldı snra.Çok zorlama öyleyse ağırlıksız kol egzersizleri de yapsan fark yaratacaktırİyi olurdu Cnm yaa ama elimde sinir sıkışması var benim hatta haziranda ameliyat oldum sol elimden,
o nedenle ufak olsun diye almıştım Dr ameliyattan sonra 6 ay yasak demişti de ondan ufakla yormadan 3 aydır idare ettim. Bir süre daha fazlasını yapmam zor o nedenle ikisini tek el idare ediyorum
Canim allagin izniyle bu hafta her sekilde mezunsun sen takma kafanıKilo bildirimim
Sabah erken çıktım evden bekleyemedim, wc olayı da var tabii ondan diye düşünüyorum, dün sabittim çünkü
60,6 ile 200 gr artıdaydım sabah
Yaaa kadının tatlılığına baakkkBugün fırsat buldukça Cerenimin tarihçesini okumaya karar verdim.
Pirim müridin olabilir miyim
Sevimlilik part bilmem kaç kaç kaçKurbanın olurum senin o galp galplerinin
200/300 gram eksi eksi degilki zaten bende öyle çok mutsuz oluyor diyeti birakmak istiyorum insan biraz hız istiyo 1 kg.civarı gitsin her hagta en azından istiyorum bende canimHaksızmıyım ya kilomuz yakındı hatun solladı gitti bende 200 eksi 500 artı iy gibi de yürüdüm gerçi burda olmasam verdiklerimi de verememiş olurdum bura frenliyor beni ama
Canim hayırlı olsun listen güzel liste. Ama sadec3 kafama takılan akman 21:30 meyve icin cok gec saat bence yaa tabi diyetisyen bilir bu işleri ama bence yeme demek istiom ukalacaListem kızlar sizinlede paylaşayım dedim
Şükür baska bir sey canim. Şükreden insan 1 ekmege şükreder nankör insan trilyona bile isyan eder hep kazanmak ister. Enflasyona gore az bir zam bu. Nide yanlışım varsa düzelt bu 7 küsürün yarısını ilk 6 ay alacagiz ikinciyarisinida 2. Alti ayda alacağız boyle biliyorum ben. Ikinci 6 ayda vergi diliminede uğradığımızdan o fark giderekte azaliyo mesela en az maasi aralikta aliyoz biz. Amannn sıkıcı konular bakma sende iste allah bereket versin demek şart o esas meseleyazdim hayırlı olsun diye yazmaz olaydim büyük tepkiler aldim. ne diyeyim tartışmanin kurbani oldum kimse memnun degil sonra sildim ben
Canim rahatsızlığını kaçırmışım ne olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun.Bi tık iyiyim şükür sağol
Ellerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyimZipzip- 56.2
@selensu82 57.3
PAPATYAM 60.4
birbeste 61.0
@sleepy angel 63.1
@Elhan 64.6
@Tesnim1989 65.1
@sena zeynep 65.3
@Denp 66.2
@madamhd 71.6
E Elif_Eylul 72.8
@Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
Organick__ 75.95
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
@Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
@Migi_magid11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 98.4
Cuma bildirimlerine gore siralama yaptim kizlar
Herkes bir ustundeki ve altindakinin rakibi
Cuma yeniden hazırlayacağım siralamada yer atlayana suprizim var
Bugunden itibaren menü ve spor takibi yapiyoruz
sporlar icin mutlaka @Nidsalii yi etiketleyin
Işin icine para girince geçim girince kimseye denecek bir sey yok rabbim hepimizin yardımcısı olsun canımben memurum eşim asgari ücretten 100 lira fazla aliyor.
ama işleri iyi gitmiyor patronu ben 500 lira veremem asgari ücret veririm dedi
normalde onun 3 bin alinmasi lazim işleri iyi degil. başkada iş yok işsizlik zor.
geçen yıl eşim 1,5 yıldir evdeydi hastalığı nedeniyle.
işe girdi şükür dedim.
çok zor süreçti ona kalırsa çalışmak istemezdi benim içim hiç rahat olmadi 1,5 yılda.
Valla devlet hastanesine gidebilirsin canim özel olunca ne olacakki bilmiyorumda onemli olan dr.un iyisine denk gelmek. Hiç arada kalma sen dr.unu iyi arastir yorumlardan sadece benceAyda bır mi gideceksin bende İstanbul'dayım burada direk diyetisyene gidilmıyor önce dahılıyeye kan falan vermek şart sonra diyetisyen. Özele gitsem fiyatlar paket halinde oda pahalı geliyo kararsız kaldım. Gerçi elimde lıstelerım var ama seninkine de bı göz atayım bakım neler varmış . Şuan kaç oldun sen
Mesajı silmek yasak diye biliyorum ama kısmen yada mesajdaki foto yu silmek te sorun olurmu bilmiyorum, bazen mesaj düzeltiyor uz eksik veya yanlış olunca mantıken tümünü silmezsen bişii olmaz gibi geliyorPaylasip silmek yasakmia bizde gecen hafta ogrendik
Iste oda aynisini dedi gitti kiz ban ban banAllah Allah ne alaka resim benim ister paylaşır ister silerim çok garipmiş be ya
Benden söylemesiMesajı silmek yasak diye biliyorum ama kısmen yada mesajdaki foto yu silmek te sorun olurmu bilmiyorum, bazen mesaj düzeltiyor uz eksik veya yanlış olunca mantıken tümünü silmezsen bişii olmaz gibi geliyor
Afiyet olsun canimO değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip-
Yok canım sen mezunsun bu hafta en kötü haftaya ki ihtimal vermem haftaya
Övüyorum seniEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Kendi kendine mi geçti hafif iş o halde seninki şanslıymışsın, benim ağırdı malesef, 6 ay kollarda atelle gezdim gerilemesi hatta ilerledi gece uyutmadı her iki elimdede var ama sol el daha acildi onu ameliyat etti Dr diğer eli 6 aydan önce yapmıyoruz kullanım kolaylığı için demişti zaten sağ elim arada zorluyor diğeri gibi değil idare ediyorum şimdilik şükürGeçmiş olsun canımm,bende de karpal tünel sendromu olmuştu kendi kendine açıldı snra.Çok zorlama öyleyse ağırlıksız kol egzersizleri de yapsan fark yaratacaktır
Haha sağolllGule gule kullan canim ama cok faydasi olacaktır
Şimdi de resmi silip düzenleme yapasım var.Bakalım ban gelecek miÖvüyorum seni
Tebrik ederim canim iradeni alkisliyorum
İnşallah bu cuma kopacak dananın kuyruğu, ama sende gelirsin bu hafta yanıma eminimYok canım sen mezunsun bu hafta en kötü haftaya ki ihtimal vermem haftayasenin son gramlarınya ondanda zor veriyorsun benim son gramlarima daha cok var
Sağol dur bakıyımKaça aldın canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?