Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yulaflı muzlu yaş pasta tarifini verirsen o üç tane sigara böreğini görmezden gelebilirim.
Menün , suyun harika. Besleyici ve dengeli...

Bugün açız evlatlarım.
Tevfik Fikret' in Balıkçılar şiiri geldi aklıma

Canım aksiliklerden yiyemedin biliyorum. Olsun yediğimiz günlere say artık.
Mercimek çorbasinin yanına bir parça peynir de koysaydin olurdu. Leblebi kurtarır seni inşallah. Bugün erken uyu da açlık hissetme bari. Yüzün yarın iyi gülecek yalnız.

@Zeynolin44 sabah aç bendede + oluyor gün içi özellikle akşam yemek yemeden önce tartılınca farkediyor uyurken ödem yapmamız da enteresan dimi neden acaba Zipzip-
Bende bile 500 -1000 gram fark ediyor
Eki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Yaa fark bu sekilde daha net belli oluyor ya
Bacagin biri yok olmus resmen
Tebrik ediyorum canım durmak yok devam edecegiz
Ellerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyim gel sen bana söyle surprizi kulagima söyle dimem kimselere
Ben bile bilmiyorum suprizi
Afiyet olsun canim da karbon acisindan biraz fazla olmus

Benden söylemesi Zipzip- daha iyibiliyo bende şahit oldugum icin
BEnde yeni ogrendim
Riske girme
Bide dedim diye. Ben banlanırmışım
Aman rirske girmeyin:))
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Bugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr

Sabah yok
Öğlen yok

16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran

Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü

Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.

Afiyet olsun canım
Peynir hiç düşünmedim bugun makarna yaptım makarnayi yasakladi diyetiysen o yuzden yemedim olmadı cok acıkırsam ceviz yerim 2.3 tane
Hepimizin yüzü hep gülsün abla
Öyle yapayım diyorum erken uyuyayım bugün
Kocaman öpüyorum seni

Afiyet olsun canım
Yediklerini toplasan 1000 kaloriyi geçmez. Ben de vücudumu dinlerim bazen. Acikmadan zorla yemeyi sevmiyorum.
Su ne kadar içmiştin o da 2 lt üzerindeyse süper...

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacım

tamamdir kaptanimmm

Sabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.

Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.

Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.

Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.

Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.

Acaba kahveyle tahini nasil birlestirdin

İnşallahhh canım benimmm
Maşallah süpersinasıl azmin zaferi burdaymış kaçtan kaça inmiş halin bu
130-90

En güzel övgülerr sana gelsinnnnn kadın istedi ve oldu diyorummmmm hedefine kavuşunca çekineceğin fotonu burada oturup bekliyorum becerikli hatunnnnn

İnanmıyoruuuuuum övmek mi.... asrın before - afteri olmuşsun ne diyorsun
Wuhuuuuu
aşk ile bir daha
Wuhuuuuu
Çooook teşekkür ederim canlarrrr Psikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom

Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık

Pardon kızlardünkü yaptığım diyet toplardanda yemistim unutmusum yazmayı
Afiyet olsun canım
Yediklerini toplasan 1000 kaloriyi geçmez. Ben de vücudumu dinlerim bazen. Acikmadan zorla yemeyi sevmiyorum.
Su ne kadar içmiştin o da 2 lt üzerindeyse süper...
Yatana kadar 2 lt yi geçecek dünürüm
iki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Canim çok geçmiş olsun regl misin. Üşüttün belkide dikkat et kendine bitkisele dayan allah şifa versin

Mutfak tartısı bende de var kilolarım doğru söyler mi

Canim senin tebriklere ne ihtiyacın var ki odana filan 40 kg.verdim yaz bu sana yeter 40 nedir yaa masallah sana masallah diyorum
Çok şişmanmışsın gibine gelsin hep yoksa diyeti yarida kesersin banada oyle geliyo valla . Benim arkadaş varda kendisi 48 kg. Vallahi yanlarım var zayif degilim derdi kiz meger haklıymış zayifladikca görüyomuş jnsan :))))))
Birbirimizi bırakmayalım benim ellerim ellerimi tutan tüm grup arkadaşlarımın ellerinde iyiki varsınız beraber yapacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…