Yulaflı muzlu yaş pasta tarifini verirsen o üç tane sigara böreğini görmezden gelebilirim.Sabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik
Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda
Bugün açız evlatlarım.Bugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı
Öğlen
13.25 1 küçük kutu ayran
14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz
21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Bende bile 500 -1000 gram fark ediyor@Zeynolin44 sabah aç bendede + oluyor gün içi özellikle akşam yemek yemeden önce tartılınca farkediyor uyurken ödem yapmamız da enteresan dimi neden acabaZipzip-
Yaa fark bu sekilde daha net belli oluyor yaEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Ben bile bilmiyorum supriziEllerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyimgel sen bana söyle surprizi kulagima söyle dimem kimselere
Afiyet olsun canim da karbon acisindan biraz fazla olmusO değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip-
BEnde yeni ogrendimBenden söylemesiZipzip- daha iyibiliyo bende şahit oldugum icin
Aman rirske girmeyin:))Riske girme
Bide dedim diye. Ben banlanırmışım
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı
Öğlen
13.25 1 küçük kutu ayran
14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz
21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Afiyet olsun canimSabah 8
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik
Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
Maşallah süpersinEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Afiyet olsun canımSabah 8
Saat 9.00
Saat 14.30
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
Saat 20.00
Peynir hiç düşünmedim bugun makarna yaptım makarnayi yasakladi diyetiysen o yuzden yemedim olmadı cok acıkırsam ceviz yerim 2.3 taneBugün açız evlatlarım.
Tevfik Fikret' in Balıkçılar şiiri geldi aklıma
Canım aksiliklerden yiyemedin biliyorum. Olsun yediğimiz günlere say artık.
Mercimek çorbasinin yanına bir parça peynir de koysaydin olurdu. Leblebi kurtarır seni inşallah. Bugün erken uyu da açlık hissetme bari. Yüzün yarın iyi gülecek yalnız.
Afiyet olsun canımBugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr
Sabah yok
Öğlen yok
16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran
Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü
Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
Afiyet olsun canımO değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip-
Afiyet olsun ablacımBugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr
Sabah yok
Öğlen yok
Ayran
Ara kuruyemiş nescafe
Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
tamamdir kaptanimmmZipzip- 56.2
@selensu82 57.3
PAPATYAM 60.4
birbeste 61.0
@sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
@Tesnim1989 65.1
M MissHayaLet 65.3
Denp 66.2
@madamhd 71.6
E Elif_Eylul 72.8
@Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
@Organick__ 75.95
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
Wilma11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 98.4
Cuma bildirimlerine gore siralama yaptim kizlar
Herkes bir ustundeki ve altindakinin rakibi
Cuma yeniden hazırlayacağım siralamada yer atlayana suprizim var
Bugunden itibaren menü ve spor takibi yapiyoruz
sporlar icin mutlaka @Nidsalii yi etiketleyin
Acaba kahveyle tahini nasil birlestirdinSabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.
Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.
Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.
Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.
Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.
İnşallahhh canım benimmmBende bile 500 -1000 gram fark ediyor
Yaa fark bu sekilde daha net belli oluyor ya
Bacagin biri yok olmus resmen
Tebrik ediyorum canım durmak yok devam edecegiz
Ben bile bilmiyorum suprizi
Afiyet olsun canim da karbon acisindan biraz fazla olmus
BEnde yeni ogrendim
Aman rirske girmeyin:))
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
130-90Maşallah süpersinasıl azmin zaferi burdaymış kaçtan kaça inmiş halin bu
En güzel övgülerr sana gelsinnnnn kadın istedi ve oldu diyorummmmm hedefine kavuşunca çekineceğin fotonu burada oturup bekliyorum becerikli hatunnnnn
Çooook teşekkür ederim canlarrrrİnanmıyoruuuuuum övmek mi.... asrın before - afteri olmuşsun ne diyorsun
Wuhuuuuu
aşk ile bir daha
Wuhuuuuu
Pardon kızlardünkü yaptığım diyet toplardanda yemistim unutmusum yazmayıBugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr
Sabah yok
Öğlen yok
Ayran
Ara kuruyemiş nescafe
Yatana kadar 2 lt yi geçecek dünürümAfiyet olsun canım
Yediklerini toplasan 1000 kaloriyi geçmez. Ben de vücudumu dinlerim bazen. Acikmadan zorla yemeyi sevmiyorum.
Su ne kadar içmiştin o da 2 lt üzerindeyse süper...
Canim çok geçmiş olsun regl misin. Üşüttün belkide dikkat et kendine bitkisele dayan allah şifa versiniki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Mutfak tartısı bende de var kilolarım doğru söyler miElhan anca demin sipariş verebildim ajandayı kredi kartı limiti yetmiyormuş. Sağda solda param var ama yatırana kadar. Eksiye girdim maaş kartımdan öyle huylarım da pek yoktur ama... tartım da geldi yuppi yani mutfak tartısı Zipzip- artık gram gram inşallah hesap yattım kaldım. Yemek yapmaya başlamalıyım. Eşim dalga geçecek hatta kızacak diye tırsıyorum tartıya. Yani pek akıllı işi diil yaa. Saklamaya çalışayım biraz.
Canim senin tebriklere ne ihtiyacın var ki odana filan 40 kg.verdim yaz bu sana yeter 40 nedir yaa masallah sana masallah diyorumÇooook teşekkür ederim canlarrrrPsikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom
Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?