- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yeme içmeKiz neremle yetiseyim ne yiyim ne içeyim sen kacsin ben kaçım
Maşallah canımEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Gözüme az geldiO değil de menü mü yazayım ben
Sabah: çeyrek bazlama tost 3 zeytin
A.Ö: neskafe 2in1, 3 badem 1 ceviz
Öğlen: Türk kahve 5 badem 2 ceviz
Akşam: 2 kepçe tavuklu şehriye çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek
Zipzip-
Geçmiş olsun canımŞöyle ki aslında doktor ameliyat dedi.Ama büyük ihtimal çok ileri seviye değildi. Tüm yaz pc başında başımı elime yaslayıp durdum,dirsek ezildi vs vs snra geçmeyen uyuşma başladı.En son çatal tutamıodum elimle,çatal ağır geliyordu.. Ameliyattan tırstım vs ama 1 ay deneme yaptım. 1 ay boyunca hiç iş yapmadım,dirseklerimi hiç bükmedim.Yastığa uzatıp koydum,bütün gün boş boş oturdum öyle,snra açıldı.Büyük ihtimal hastalığın başıydı canım.
Sürekli dirseklerini, bileklerini koruman,ağırlık kaldırmaman lazım.Kolay değil canım, Allah yardımcın olsun,ilerlemez hatta eskisinden de iyi olur inşallah
Yaparım mı acabaBacaklarının kuvvetine bağlı bebeğim
Akşam az değil mi neden protein yokBugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı
Öğlen
13.25 1 küçük kutu ayran
14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz
21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Afiyet olsunSabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik
Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda
Afiyet olsunBugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr
Sabah yok
Öğlen yok
16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran
Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü
Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
Yok önce kahve daha sonra tahin götürdümAcaba kahveyle tahini nasil birlestirdin
Yakın zamanında asgari ücretle memur maaşı eşleyeceklerCanim allagin izniyle bu hafta her sekilde mezunsun sen takma kafanı
Yaaa kadının tatlılığına baakkkdenptakipte en doğru karar canım
Sevimlilik part bilmem kaç kaç kaç
200/300 gram eksi eksi degilki zaten bende öyle çok mutsuz oluyor diyeti birakmak istiyorum insan biraz hız istiyo 1 kg.civarı gitsin her hagta en azından istiyorum bende canim
Canim hayırlı olsun listen güzel liste. Ama sadec3 kafama takılan akman 21:30 meyve icin cok gec saat bence yaa tabi diyetisyen bilir bu işleri ama bence yeme demek istiom ukalaca
Şükür baska bir sey canim. Şükreden insan 1 ekmege şükreder nankör insan trilyona bile isyan eder hep kazanmak ister. Enflasyona gore az bir zam bu. Nide yanlışım varsa düzelt bu 7 küsürün yarısını ilk 6 ay alacagiz ikinciyarisinida 2. Alti ayda alacağız boyle biliyorum ben. Ikinci 6 ayda vergi diliminede uğradığımızdan o fark giderekte azaliyo mesela en az maasi aralikta aliyoz biz. Amannn sıkıcı konular bakma sende iste allah bereket versin demek şart o esas mesele
Canim rahatsızlığını kaçırmışım ne olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun.
Ellerine sağlık canım ben şimdi papatyamı nasıl geciyim onu atlayip selensuya mı geçiyimgel sen bana söyle surprizi kulagima söyle dimem kimselere
Işin icine para girince geçim girince kimseye denecek bir sey yok rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım
Valla devlet hastanesine gidebilirsin canim özel olunca ne olacakki bilmiyorumda onemli olan dr.un iyisine denk gelmek. Hiç arada kalma sen dr.unu iyi arastir yorumlardan sadece bence
Hahahahahhahah yeme içmeYeme içme
Maşallah canımçok güzel böyle devam et
Gözüme az geldi
Geçmiş olsun canım
Yaparım mı acabaaman oldugu kadar
Akşam az değil mi neden protein yok
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yok önce kahve daha sonra tahin götürdüm
Oyşşşşş,diyetisyene gidince sabah ve öğle olmadı sanırım canım.Keşke akşam 1 tabak tencere yemeği falan olsaymış. Dün de menün hafifti.Gece acıkmazsın inşallah.Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı
Öğlen
13.25 1 küçük kutu ayran
14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz
21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Güzel menü canım,afiyet olsunn ve oğluşun iyi ki doğduuuuu tekrardanSabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik
Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda
Pazı sarması pirinçli mi canımBugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr
Sabah yok
Öğlen yok
16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran
Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü
Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
Çokk geçmiş olsun canımiki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Tahin faydalı ama kalorisi yüksek bi besin olduğundan 3 kaşık fazla olmuş olabilir mi diyesim varSabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.
Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.
Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.
Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.
Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.
MaşallahEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Karışıktı canım yarinda su orucuna niyetim var dedim yolla mideye kiz beste dedimOyşşşşş,diyetisyene gidince sabah ve öğle olmadı sanırım canım.Keşke akşam 1 tabak tencere yemeği falan olsaymış. Dün de menün hafifti.Gece acıkmazsın inşallah.Afiyet olsun
Güzel menü canım,afiyet olsunn ve oğluşun iyi ki doğduuuuu tekrardan
Pazı sarması pirinçli mi canımDoğrusu sabah ve öğle bişi yemediğini düşünürsek pirinçli de olsa bşşi olmaz Afiyet olsun canım
Çokk geçmiş olsun canımdikkat et kendine
Tahin faydalı ama kalorisi yüksek bi besin olduğundan 3 kaşık fazla olmuş olabilir mi diyesim varama emziriosan falan başka Onun dışında menün güzel canım,afiyet olsun
Bugün 2 Ye 3 e kadar dışarıdaydım eve geldim is güç derken basit birşey yapayım dedim makarna çorba yaptım makarnayı diyetisyen yasakladı yiyemedim bugünlük mecbur böyle olduAkşam az değil mi neden protein yok
Gecmis olsun canimiki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Afiyet olsun guzel menu canımSabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.
Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.
Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.
Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.
Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.
Hadi bakalım durmadan devam edelim daha verilecek kilomuz varÇooook teşekkür ederim canlarrrrPsikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom
Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık
Emziriyo canim mecbur yemesi lazim tahin sütü kesilmesin diyette yapicak bebek daha 2aylikOyşşşşş,diyetisyene gidince sabah ve öğle olmadı sanırım canım.Keşke akşam 1 tabak tencere yemeği falan olsaymış. Dün de menün hafifti.Gece acıkmazsın inşallah.Afiyet olsun
Güzel menü canım,afiyet olsunn ve oğluşun iyi ki doğduuuuu tekrardan
Pazı sarması pirinçli mi canımDoğrusu sabah ve öğle bişi yemediğini düşünürsek pirinçli de olsa bşşi olmaz Afiyet olsun canım
Çokk geçmiş olsun canımdikkat et kendine
Tahin faydalı ama kalorisi yüksek bi besin olduğundan 3 kaşık fazla olmuş olabilir mi diyesim varama emziriosan falan başka Onun dışında menün güzel canım,afiyet olsun
Ya canım valla yapayım dedim halim yoktuOyşşşşş,diyetisyene gidince sabah ve öğle olmadı sanırım canım.Keşke akşam 1 tabak tencere yemeği falan olsaymış. Dün de menün hafifti.Gece acıkmazsın inşallah.Afiyet olsun
Ellerimmm ellerindeeee canım benimm, berabere zafere doğru adım adım 6. TakımCanim senin tebriklere ne ihtiyacın var ki odana filan 40 kg.verdim yaz bu sana yeter 40 nedir yaa masallah sana masallah diyorum
Çok şişmanmışsın gibine gelsin hep yoksa diyeti yarida kesersin banada oyle geliyo valla . Benim arkadaş varda kendisi 48 kg. Vallahi yanlarım var zayif degilim derdi kiz meger haklıymış zayifladikca görüyomuş jnsan :))))))
Birbirimizi bırakmayalım benim ellerim ellerimi tutan tüm grup arkadaşlarımın ellerinde iyiki varsınız beraber yapacağız inşallah
Çok teşekkürler canımmYeme içme
Maşallah canımçok güzel böyle devam et
Gözüme az geldi
Geçmiş olsun canım
Yaparım mı acabaaman oldugu kadar
Akşam az değil mi neden protein yok
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yok önce kahve daha sonra tahin götürdüm
Çok teşekkürler canikooMaşallah
Canımmm kaptanımmGecmis olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canım
Hadi bakalım durmadan devam edelim daha verilecek kilomuz var
70 olmadan birakmayacagim seni
Tahminimde haklıymışımmEmziriyo canim mecbur yemesi lazim tahin sütü kesilmesin diyette yapicak bebek daha 2aylik
Evet canım öbür öğunlerle dengeler o zatenTahminimse haklıymışımmo zaman yiyecek el mecbur,zaten diğer öğünleri çok iyiydi maşallah, öyle öyle gider
Çok geçmiş olsun Simaycim...iki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Pardon kızlardünkü yaptığım diyet toplardanda yemistim unutmusum yazmayı
Yatana kadar 2 lt yi geçecek dünürüm
Canim çok geçmiş olsun regl misin. Üşüttün belkide dikkat et kendine bitkisele dayan allah şifa versin
Teşekkür ederim bitanem
Yakut diye geçiyor ama “c” ile başlıyor benimki aynısı. Kutusuna bakıp yazarım bulamazsan. Google dan foto atıyorum.Benim beğendiğim daha pahalı sen memnun kalırsan bende seninkinden sipariş vereyim markası neydi
Cümleyi anlamadım :) kilolarının doğruyu söylemesiyle mutfak tartısının ne ilişkisi var. Mutfak tartısında mı tartılıyorsunMutfak tartısı bende de var kilolarım doğru söyler mi
Çooook teşekkür ederim canlarrrrPsikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom
Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?