Yarasın kuzum ohh maşallahAfiyet olsun bitanecim bende çukur izliyom valla 20 bini gectim adımda eliptigimi de yaptım
Hayırlı geceler canımHayirli geceler herkese
Öyle tabi illa ki işe yarıyor ama aralıksız yapmayla aynı kaloriyi harcayamıyoruz böyle. Gözlerim kapanıyor ya devam edemicim yatiyim bari yarın telafi ederim. İyi geceler herkeseBende öyle düşünüyorum biliyomusun bölündümü bi işe yaramıyor muş gibi geliyor ama yanlış düşünüyor muşuzsen atabildigin adimi at canım
Afiyet olsun canım,menün güzel.Akşam sadece salata da eklesen iyi olabilirmiş.Sporun da çok iyi maşallah
Acelem olunca Süt soğusun diye soğuk suya oturtuyom sonra fazla soğuyo bi daha ısıtıyom fazla ısınıyo soğusun diye bekliyom derken her seferinde acele ettiğime pişman oluyorumEki Görüntüle 2754127
Resmen ayakta uyuyorum 10 bine tamamlayamadan yatacam noldu bana tevbe estağfirullah daha yoğurt mayalayacam aman beaaa sütte soğumadı
Iyi geceler canımÖyle tabi illa ki işe yarıyor ama aralıksız yapmayla aynı kaloriyi harcayamıyoruz böyle. Gözlerim kapanıyor ya devam edemicim yatiyim bari yarın telafi ederim. İyi geceler herkese
Yaaa cennet kokusuuuuu oy masallah hayırlı evlat olsunİyi kuzum ana kucagına koydum sallıyorum
Milleti bi korku sardırdın kardiyo kreliçesi bu hafta dünürüm elhanı bile geçer haftaya beni geçersin sen
Yeni ve dosdoğru kararin hayırlı olsun canim önceden yapmis tadini almış yine yaparsin sen yeterki gruba ağırlık verTeşekkür ederim zipzip kaptanım
Evet bana da senin ismin yabancı gelmedi sanırım 12. Takım da beraber yarışmıştık
Hoşbuldum
Hoşbuldumm
Teşekkür ediyorummm
Oda olacak allahın izniyle bahara kalmayacak50 li 60 lılar ne iyi. Ben 70 lerde
Diğer söylediklerini bilmem tanımam etmem ama yaşına kefilim bu genç güzel arkadaşımızınGulenyuzum hoş geldin.
26 yaşındayım. Bursa' da yaşıyorum. İki çocuğum var. 64.6 kiloyum. Ben de başarıar dilerim . İnşallah istediğin kiloya inersin canım.
O dediklerini yasamayan var mı ki burda bakıyorum yoookkkkkk hep aynıyız yalniz değilsin canım 1 haftada 1 ayda olmayacağıni ve zamanın delirmiş gibi hızlı geçeceğini unutma. Yaza bomba olursun iyiki dersin iyiki katılmışım grubaİnşallah ya . İlk katıldığım da 86 yla takımlara girmiştim.şimdi 80 olmak için bile 15 kilo vermem gerek
Kıyafetlerime sığmıyorum.
Özgüvenim çok düştü.
Kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Yeni yılda kendime birçok hedef koydum.
Hepsini yapmak
yaza da 75 kilo da girmek istiyorum inşallah
Lütfen bana dua edin.
Enerjiniz yüksek geldi bende yükseldim mutlu oldum ama aslında baya çöküşteyim
Ama umutluyum
Fayda eder illaki ederde terin sogumuyo mu kuzum yaaa anaçlığım tuttu geneYürüyüşüm yarım kaldıkızı uyutmuştum ağladı uyandı babasını da istemedi mecbur bıraktım yattım yanına. Şimdi uyudu tekrar yüyürmeye gidecem böyle bölününce de sanki fayda etmicekmiş gibi geliyor
Canım bende yeni yeni alışıyorumAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Menu guxel
Kereviz salatanın nasil yapıyorsun bende yapmak istiyorum ama hiç eve girmez ilk olacak yani
Hosgeldin canim
buraya gelip bu mesaji atman ilk adimi attın demektir
Ve ilk adım atılmadan yürümeye başlanmiyor
Ins vericeksin sadece aceleci olma bunalmazsin
Zamana yay ne kadar verirsem o kadar kâr diye düşün
Afiyet olsun menude sporda güzel
Guzel sözmüş bayıldım bütün tabuları yıktı beynimde
" KİLO KADER DEĞİL "
Soğuyo tabi ama yapacak bişey yok. Çocuk söz konusu olunca kendimizi düşünemiyoruz maalesefYaaa cennet kokusuuuuu oy masallah hayırlı evlat olsun
Milleti bi korku sardırdın kardiyo kreliçesi bu hafta dünürüm elhanı bile geçer haftaya beni geçersin sen
Yeni ve dosdoğru kararin hayırlı olsun canim önceden yapmis tadini almış yine yaparsin sen yeterki gruba ağırlık ver
Oda olacak allahın izniyle bahara kalmayacak
Diğer söylediklerini bilmem tanımam etmem ama yaşına kefilim bu genç güzel arkadaşımızın
O dediklerini yasamayan var mı ki burda bakıyorum yoookkkkkk hep aynıyız yalniz değilsin canım 1 haftada 1 ayda olmayacağıni ve zamanın delirmiş gibi hızlı geçeceğini unutma. Yaza bomba olursun iyiki dersin iyiki katılmışım gruba
Fayda eder illaki ederde terin sogumuyo mu kuzum yaaa anaçlığım tuttu gene
Süper amma buuuSize bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Amaaannn o neydi gizzzEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Hoşgeldin canimTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Bendeniz 28 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Çoktandır tartılmadım ama muhtemelen 95+kiloyum.
takımlarda 2 kere yarıştım güzel kilolar verdim ama sonra disiplinin devamı gelmeyince hiç görmediğim rakamlara gelerek tekrar kilo aldım..
Şu an 2 aydır gelmeyen Reglim var.
Bugün doktora gittim kan verdim yarından itibaren tedavi olacağım inşallah.
tek başıma yapmaya çalışıyorum motive olamıyorum
İnşallah ilaçla regl durumunu çözene kadar deneme sürem dolar. Sonra listeye girerim.
Takıma-yarışa-kendim gibi birilerini görmeye ihtiyacım var.
zipzip kaptanla daha önceden uzaktan da olsa tanışıklığımız var diye buraya geldim.
Çok konuştum susuyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yaaa cennet kokusuuuuu oy masallah hayırlı evlat olsun
Yeni ve dosdoğru kararin hayırlı olsun canim önceden yapmis tadini almış yine yaparsin sen yeterki gruba ağırlık ver
Oda olacak allahın izniyle bahara kalmayacak
Diğer söylediklerini bilmem tanımam etmem ama yaşına kefilim bu genç güzel arkadaşımızın
O dediklerini yasamayan var mı ki burda bakıyorum yoookkkkkk hep aynıyız yalniz değilsin canım 1 haftada 1 ayda olmayacağıni ve zamanın delirmiş gibi hızlı geçeceğini unutma. Yaza bomba olursun iyiki dersin iyiki katılmışım gruba
Fayda eder illaki ederde terin sogumuyo mu kuzum yaaa anaçlığım tuttu gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?