Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam iyi geceler
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
Domates , salatalık

Öğle 14:30
1 avuç leblebi
3 adet kuru incir

Ara: 17:00
2 Mandalina

Akşam 19:30
2 kase tarhana çorbası
2 baget

2 litre su
60 dk. Bisiklet çevirdim. N Nidsalii Zipzip-

Eklentiler

• 20210104_231605.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 23
Bende öyle düşünüyorum biliyomusun bölündümü bi işe yaramıyor muş gibi geliyor ama yanlış düşünüyor muşuz sen atabildigin adimi at canım
Öyle tabi illa ki işe yarıyor ama aralıksız yapmayla aynı kaloriyi harcayamıyoruz böyle. Gözlerim kapanıyor ya devam edemicim yatiyim bari yarın telafi ederim. İyi geceler herkese

Afiyet olsun canım,menün güzel.Akşam sadece salata da eklesen iyi olabilirmiş.Sporun da çok iyi maşallah

Eki Görüntüle 2754127

Resmen ayakta uyuyorum 10 bine tamamlayamadan yatacam noldu bana tevbe estağfirullah daha yoğurt mayalayacam aman beaaa sütte soğumadı
Acelem olunca Süt soğusun diye soğuk suya oturtuyom sonra fazla soğuyo bi daha ısıtıyom fazla ısınıyo soğusun diye bekliyom derken her seferinde acele ettiğime pişman oluyorum

İyi kuzum ana kucagına koydum sallıyorum
Yaaa cennet kokusuuuuu oy masallah hayırlı evlat olsun
Nieee kız aşk olsun

@sena zeynep yedim seni brooo
Milleti bi korku sardırdın kardiyo kreliçesi bu hafta dünürüm elhanı bile geçer haftaya beni geçersin sen
Teşekkür ederim zipzip kaptanım

Evet bana da senin ismin yabancı gelmedi sanırım 12. Takım da beraber yarışmıştık

Hoşbuldum

Hoşbuldumm

Teşekkür ediyorummm
Yeni ve dosdoğru kararin hayırlı olsun canim önceden yapmis tadini almış yine yaparsin sen yeterki gruba ağırlık ver
50 li 60 lılar ne iyi. Ben 70 lerde
Oda olacak allahın izniyle bahara kalmayacak
Gulenyuzum hoş geldin.
26 yaşındayım. Bursa' da yaşıyorum. İki çocuğum var. 64.6 kiloyum. Ben de başarıar dilerim . İnşallah istediğin kiloya inersin canım.
Diğer söylediklerini bilmem tanımam etmem ama yaşına kefilim bu genç güzel arkadaşımızın
O dediklerini yasamayan var mı ki burda bakıyorum yoookkkkkk hep aynıyız yalniz değilsin canım 1 haftada 1 ayda olmayacağıni ve zamanın delirmiş gibi hızlı geçeceğini unutma. Yaza bomba olursun iyiki dersin iyiki katılmışım gruba
Fayda eder illaki ederde terin sogumuyo mu kuzum yaaa anaçlığım tuttu gene

Canım bende yeni yeni alışıyorum
Kerevizi rendeleyip 2 ks zeytinyağında 2 dk soteliyorum soğuyunca sarımsaklı yoğurt ceviz katip yiyorum güzel oluyor alıştım ev halkida sevdi

Soğuyo tabi ama yapacak bişey yok. Çocuk söz konusu olunca kendimizi düşünemiyoruz maalesef

Size bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durum şekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Süper amma buuu
Eki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
Amaaannn o neydi gizzz
Devam devam pes etmek yok Rocky devam
Hoşgeldin canim

yok yok Elhan 'a söz verdim. Biz beraber zayiiflicaz

Kızlar bilekligimin sarji hastanede bitti o yüzden telefonla devam ettim yani 5 güncük tek dayandı sarj ben 2 hafta gider diye düşünmüştüm neyse sporuma geleyim

21311 adım= 630
30 dakika eliptik = 150
Topla 780
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210104-231751_Gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…