- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiyamam seni turşu yapicaz yakinda zatenYok yaa gezemiyom alisveris yaptik eve
OlabilirBelki geziyo simdi elele
Hiç sanmam. Bu gidişle benden sonraki yarışmacıyı geçerim.eksi gelirsin cuma günü :) geçeceksin beni biliyorum :)
Yanlız mı ıslandınDisarda işlerimiz vardi az islandim ama cok degil
Bizde ayniyiz sobayi yakiyoz merak etmeOlabilir
benimki de yağmur yağdığında sobayı yak hava sogudu diyo
öle deyince nete girdim şimdiUçankuş hala var. Kanal degistirirken denk gelmiştim.
geçeceksin biliyorum :)Hiç sanmam. Bu gidişle benden sonraki yarışmacıyı geçerim.
Bizde de öyle merak etmeBizde ayniyiz sobayi yakiyoz merak etme
Romantiklikle isimiz yok genelde öküzlükle işimiz oluyo
Sende tam tersini yapsana yak sobayi cay koyda icelim deBizde de öyle merak etme
ben tam romantik romantik konuşmaya başlıyorum
Bana dedigi tek laf dilo cay yapsana ıcelim
Genellikle o yakar sobayı zatenSende tam tersini yapsana yak sobayi cay koyda icelim de
Anladım canım,aslında reglin gelmesiyle birlikte vücut ödemi atar ama bu zaman alabilir kimi zaman. Sen moralini yüksek tut ve sağlıklı beslenmeye devamBugün 3. Gün can
İnşallah. Bugün 3. Gün. Geçen ay kilom artmamisti.
Benimki soba yakarda ev temizlemez yap demedim hiç,bugun sadece bak cocuga ben carsiya gitcem dedim 2saat baktiGenellikle o yakar sobayı zaten
Ben evi temizletirim ona evde oldugunda
69u görünce rehavet çökmüştür. Hele bi listeye gir deYarim gözleme yemis olabilirim
Listeye girince yiyemiyorumki zaten69u görünce rehavet çökmüştür. Hele bi listeye gir de
Arada vücudu şaşırtmak iyidir ondan.Yarım gözlemeden bişi olmaz zaten,afiyet olsun canımListeye girince yiyemiyorumki zaten
Yaaaa bende şey var açkalica artı görüyorum yersem eger eksi geliyorum iste bazen tam tersi olabiliyo canimya
Sagol canimArada vücudu şaşırtmak iyidir ondan.Yarım gözlemeden bişi olmaz zaten,afiyet olsun canım
Yok yok sasirmadim yaaa 70 kilo gel yeter bu haftaSagol canim
Ama kaptan şasirmiş geliyo
Yiyim ozaman sagol yavvvvYok yok sasirmadim yaaa 70 kilo gel yeter bu hafta
Yok yemem artık bugun salı zaten cumaya iner heralde aslinda ben butarz cok seyler yemiyorum 1senedir nadir yerim makarna pilav bile tabagima doldurup yemiyorum ama yiyesim var bol soslu canim istiyo ama icimden gelmiyo nedenseYemişsin tamam,daha ne yicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?