Özetle bir yarım yedin zaten,1 yarım daha yiyerek 1e mi tamamlıcam dion.Ben var anlamamakYok yemem lazim bugun salı zaten cumaya iner heralde aslinda ben butarz cok seyler yemiyorum 1senedir nadir yerim makarna pilav bile tabagima doldurup yemiyorum ama yiyesim var bol soslu canim istiyo ama icimden gelmiyo nedense
Eline sağlık4-10 Ocak Menu Bildirimleri
Yanlis yazmis olabilirimÖzetle bir yarım yedin zaten,1 yarım daha yiyerek 1e mi tamamlıcam dion.Ben var anlamamak
Ne güzel yaa.Maşallahbu sene umutlu girdim 2021 ye. bilmiyorum içimden hep umut var..
neyse ki yarin dolaplarim geliyor. oh mis gibi ..
şöle bi evi temizleyecegim bi oda çöp gibi oldu inanki
Kendini nasıl tartıyorsan, o terazi de gıdaların kilosu içinevet var :)eşim yoğurt için yapıyordu valla eşim öle inceler herşeyi
bendeki o kapasitem yok
O zaman mükemmelsinYanlis yazmis olabilirimyemicem artik yani
Cok yagda kizartma teflonda olmazmi nasil yapiyonuzki sizO zaman mükemmelsin
Bugün annem mücver yapacaktı ama tavada daha lezzetli olur die.Sesim titreye titreye hayır dedim.Keşke diyeti bozdğm zamanlar ondan da yeseymişim
Ben de şaşırtabilirim ki, herkesin hakkıArada vücudu şaşırtmak iyidir ondan.Yarım gözlemeden bişi olmaz zaten,afiyet olsun canım
valla bu sene baya umutla girdim hele hergün ajanda tuttum. günlüklerimi yaziyorum.Ne güzel yaa.MaşallahBenim ilk gün güzeldi şimdi yine aynı ben
Dolaplarını güle güle kullan canım
Selam canimSlm kızlar
Bal kabağı ile yapacaktı ama mücver istemedim,tatlı istedim kabağı die fırına attı artık (sözde tatlı,şekersiz pişecek)Cok yagda kizartma teflonda olmazmi nasil yapiyonuzki siz
Yaniii bende oyle seviyorum yagda pisen biseyi sevmiyorum nedense mideme iyi gelmiyoBal kabağı ile yapacaktı ama mücver istemedim,tatlı istedim kabağı die fırına attı artık (sözde tatlı,şekersiz pişecek)
Normal mücver gibi hazılıor ama unu az ve tam buğday unlu,tavada yağ çeker die tepsiye serip kek gibi pişiriyor.
baskülleKendini nasıl tartıyorsan, o terazi de gıdaların kilosu için
İyi yapmışsın canım.Geçenlerde sayfada da birileri ajanda almak istiyordu.Sizi böyle görünce benim de alasım geldi ama ben genelde alıorum.1 hafta yazıorum,snra defter bomboş duruovalla bu sene baya umutla girdim hele hergün ajanda tuttum. günlüklerimi yaziyorum.
bide yapılacaklarimi da.. :) bunun için vlog çekmeyi düşündüm öle bi düşüncem var:)
motivasyon hastasiyim. bilmem çok severim..:)
verimli Rutin minimal yaşam. sayfalarina sıkı takipçiyim.
evi de minimala çevirecegim. eskileri hiç aramiyorum. kafam mis gibi ..
kocami bi ikna edemiyorum çocuk odasindaki kanepeyi kaldirmaya taktim.
Snnki revani,poğaça vs derken yeterince şaşırdı.Şimdi bir de öbür türlü şaşırtmalısınBen de şaşırtabilirim ki, herkesin hakkı
balkabagi mücveri nasıl oluyor güzel oluyor muO zaman mükemmelsin
Bugün annem mücver yapacaktı ama tavada yapmak istedi daha lezzetli olur die.Sesim titreye titreye hayır dedim.Keşke diyeti bozdğm zamanlar ondan da yeseymişim
Balkabagi tatlidan baska seye yakistiramiyorum ben genelde herkez hersey yapiyo enguzel kabak tatlisi cevizli tahinlibalkabagi mücveri nasıl oluyor güzel oluyor mu
bende dolapta var kaynanam getirmişti ben ondan mis gibi çorba yapmışım. :)
Bence mücver güzel oluyor ama biraz tatlımsı bir mücver oluyor,herkes beğenmeyebilirbalkabagi mücveri nasıl oluyor güzel oluyor mu
bende dolapta var kaynanam getirmişti ben ondan mis gibi çorba yapmışım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?