Günaydın sleepycimGünaydın kızçeler
Ben hemen dukan birası hazırlayayım beni detokslar paklar
Nedenki abla sendimi yedin yoksaGünaydın sleepycim
Bunları yazman iyi oldu
Yapacaklarımi tekrar bir gözden geçireyim.
Yemedim canım. Sleepyi geçme planlarım var.Nedenki abla sendimi yedin yoksa
Tembellik
Neymiş abla
Susta duymasin elhancimYemedim canım. Sleepyi geçme planlarım var.
İnşallah görmemiştir.Susta duymasin elhancim
Sana bisey sorabilirmiyim nasil dayanabiliyosun sporda yapiyosun sanirim
Insallah birara burdaydi amaİnşallah görmemiştir.
Buldum ki hemencik neşemiz hiç bozulmasın hep böyle mutlu olalım
Hayırlı günler canımHayırlı günler kızlar
Sensin mükemmelSen mukemmel bişeysin ya bulmadan gelme abla
Geçmiş olsun ablaYontulmuş bir dişti keserek ikiye böldü öyle çekildi. Yerinin tamamen iyileşmesi gerekiyormuşAğrı aynen devam kuzum.. İkimize de geçmiş olsun. Nazara mi geldik noldu. Totoşlari kaşisak mi dünür
Eski yeni diyelim canım hoşbuldumCanım yeni mi geldin hoş geldin diyeyim
Sıkıntı yok dünürüm. Gelinlerim yemek, temizlik konusunda varsın eksik olsunlar. Zamanla canları istediği zaman öğrenirler. Güler yüzlü, iyiliksever , ailesinin kıymetini bilen insan olsunlar yeter benim için.İraden istikrarınla yapabileceğine inanıyorum çünkü canım... olayi kafanda bitirmişsin sennnn
Valla canım kaynanasının önünde söylemiş olmayımmmmm
ben söylemeden kendiliğinden az yapar yapmaz demiom ama az. Eger ben söylüyorsam herseyi yapar. İtiraz yok. Bende istiomki bi bakiyim ben demeden yapmis olsun( oda yok iste
normal ama hep okudular ilk defa bu sene evdeler yazin bile kurslara gittiler simdiki nesili o anlamda yetiştirmek zor.
Cok gecmis olsun canim sanada çok uğraşmış haliyle yeri ağrıyo şimdi
Kaşıyak anam kaşıyak bütün bedeni kaşıyakkkk
Kız bu ne güzellik Rabbim esirgesin1litrr detoks suyu bitti bile yedigim yufkalar gitmesi lazim
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun abla
Anladım canım.İnşallah o kötü gün geride kalmıştır ve gelen günler hep güzel gelsin ❤Tamam bitanemdikkate alacağım söylediklerini... Pazartesi kötü bir gündü. Giremedim foruma...
Çekirdekten yetişme cerenim.Harikasın kuzum cardiyoyla vücudun sıkılaşır
Zipzip- ah ben 8 yaşından beri yemek yaparım babam hep salonda olurdu dersten dolayı annemde okul öncesi öğretmeni oda okulda olurdu olduğumuz şehirde kimse yoktu bende yumurtaydı kizartmaydi çorbaydı açardım int bakar yapardım benim.icin yemek yapmak aşk gibi birşey oldu heleki cocuklarim için yemek yapmak ayrı bir zevk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?