Hayirli günler canim ❤Hayırlı günler kızlar
Tamam canim ❤
Bende yapmak isterim bir gun vucudu temizlemek lazim ama evdekiler beni kovalayabilir :))Sana bisey sorabilirmiyim nasil dayanabiliyosun sporda yapiyosun sanirim
Anladim canim sadece merak ettim zorlaniyomusun diyeE Elif_Eylul Aslında ben su orucu ile şifa maksatını çok otutturdum beynime. Hatta o kadarki bana normal diyet daha zor gelebiliyoryemek fırsatım varken kendimi durdurmak daha zor sanki. Kontağı kapatıom sanki :)))) tabiii zor olmasına zor ama normal diyette zorki
Ben sizler gibi günlük dikkat ederekte 16 kg.verdim yillar öncesinde ama cok yavas gidiyo troudlerim ve yavaşlayan metom sayesinde malesef hagtada 300/500 gr. Oda diyetten biktiriyo. Ayda 4/5 kg. Iyi aslında
Agir sporu yemek yedigim gunlerde yapiyorum oruç günlerinde sadece yürüyüş yapıyorum canım.
Bende denerim aslindada tansiyon yerlerde olabirHayirli günler canim ❤
Tamam canim ❤
Bende yapmak isterim bir gun vucudu temizlemek lazim ama evdekiler beni kovalayabilir :))
İyi olmaya çalışıyorum ablam... Burası ve sizler bana gerçekten çok iyi geliyor.Teşekkür ederim canım.
Nasılsın köpüklü kahvem dün göremedim seni....
Aminnnnn insallah allah güzel gönlüne göre versin inşallah canım en önemlileri bunlarSıkıntı yok dünürüm. Gelinlerim yemek, temizlik konusunda varsın eksik olsunlar. Zamanla canları istediği zaman öğrenirler. Güler yüzlü, iyiliksever , ailesinin kıymetini bilen insan olsunlar yeter benim için.
Bir ara kendimize kurşun döktürelim.Gelenimiz gidenimiz çok Allah korusun daha torun seveceğiz.
Güzel gönüllüm benim.. Allah razı olsun kuzumAnladım canım.İnşallah o kötü gün geride kalmıştır ve gelen günler hep güzel gelsin ❤
Etraftaki insanların torun sevgisi bir başka demesi de benim bilinçaltıma işlemiş demek ki....Aminnnnn insallah allah güzel gönlüne göre versin inşallah canım en önemlileri bunlar
Aayyyy torun muuuuuuu en büyük hayali nasıl torun olur bi insanın
valla simdiden oyleyim ben yaa cok istekliyim doğuramadığım 3. Bebişimin acısını torunlarla çıkaracam galibahep diom 3er 5er yapın die bilinçaltlarına ışlesin
Vall evdekileri alıştırmam epey zahmet çektirdi banadaHayirli günler canim ❤
Tamam canim ❤
Bende yapmak isterim bir gun vucudu temizlemek lazim ama evdekiler beni kovalayabilir :))
Tansiyon sorunun varsa zor tabi canım. Ama bununla tansiyonunu düzeltenlerde olmuş. Gözetim altında olmak gerekir o durumda belkide.Bende denerim aslindada tansiyon yerlerde olabir
Allah senden de razı olsun canım benimGüzel gönüllüm benim.. Allah razı olsun kuzum
Hep iyi ol kuzum.İyi olmaya çalışıyorum ablam... Burası ve sizler bana gerçekten çok iyi geliyor.
Ne güzel söyledinHep iyi ol kuzum....hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler olduğunda bile gulumseyebiliyorsak olmuşuz demektir.
Ne guzel bilgiler daha önce de okumustum bir yazarin kitabinda vardı sen yaptikca yapasim geliyor
İnşallah güzeldir canım. Kendimi iyileştirmeyi bu şekilde yapıyorum. Dışarıdaki insanlar ne güzel hiç derdin tasan yok, hep gülüyorsun diyorlar ...içimden he he diyorum ne deyim.Ne güzel söyledin
Yagsiz sebze haslayip yarı yariya suyla karistirabilirsin bızzttt yap iç. Meyveyi de sıkıp yarı yariya sulandirarak içebilirsin bunuda öneriyor aidin hanım. Ağır gelir daha once hic yapmadim dersen sadece yarın yap canım.Ben de iki gün çorba detoksu yapmaya niyet ettim.
Aciktikca çorba....
Sabah koca bir tencere mercimek çorbası yaptım. İkincisine sebze yaparim canım.Yagsiz sebze haslayip yarı yariya suyla karistirabilirsin bızzttt yap iç. Meyveyi de sıkıp yarı yariya sulandirarak içebilirsin bunuda öneriyor aidin hanım. Ağır gelir daha once hic yapmadim dersen sadece yarın yap canım.
sleepy angel sende yarın yapabilirsin bunu
Sen bitanesinİnşallah güzeldir canım. Kendimi iyileştirmeyi bu şekilde yapıyorum. Dışarıdaki insanlar ne güzel hiç derdin tasan yok, hep gülüyorsun diyorlar ...içimden he he diyorum ne deyim.
sen hiç sorma ablaEtraftaki insanların torun sevgisi bir başka demesi de benim bilinçaltıma işlemiş demek ki....
Cok merak ediyorum kuzum heralde çok seveceğiz belli baksana hayalini seviyoruz minişlerin
Nasip olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?