Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladim canim sadece merak ettim zorlaniyomusun diye

Aminnnnn insallah allah güzel gönlüne göre versin inşallah canım en önemlileri bunlar
Aayyyy torun muuuuuuu en büyük hayali nasıl torun olur bi insanın

valla simdiden oyleyim ben yaa cok istekliyim doğuramadığım 3. Bebişimin acısını torunlarla çıkaracam galiba hep diom 3er 5er yapın die bilinçaltlarına ışlesin

Etraftaki insanların torun sevgisi bir başka demesi de benim bilinçaltıma işlemiş demek ki....
Cok merak ediyorum kuzum heralde çok seveceğiz belli baksana hayalini seviyoruz minişlerin
Nasip olsun artık

Hayirli günler canim ❤

Tamam canim ❤

Bende yapmak isterim bir gun vucudu temizlemek lazim ama evdekiler beni kovalayabilir :))
Vall evdekileri alıştırmam epey zahmet çektirdi banada (
Bende denerim aslindada tansiyon yerlerde olabir
Tansiyon sorunun varsa zor tabi canım. Ama bununla tansiyonunu düzeltenlerde olmuş. Gözetim altında olmak gerekir o durumda belkide.

Ben de iki gün çorba detoksu yapmaya niyet ettim.
Aciktikca çorba....
Yagsiz sebze haslayip yarı yariya suyla karistirabilirsin bızzttt yap iç. Meyveyi de sıkıp yarı yariya sulandirarak içebilirsin bunuda öneriyor aidin hanım. Ağır gelir daha once hic yapmadim dersen sadece yarın yap canım.
sleepy angel sende yarın yapabilirsin bunu

Sabah koca bir tencere mercimek çorbası yaptım. İkincisine sebze yaparim canım.
Ağır gelmez alışığım ben...tesekkur ederim bitanem

Etraftaki insanların torun sevgisi bir başka demesi de benim bilinçaltıma işlemiş demek ki....
Cok merak ediyorum kuzum heralde çok seveceğiz belli baksana hayalini seviyoruz minişlerin
Nasip olsun artık
sen hiç sorma abla
torun sevgisi bir başka hele bizimkiler paylaşamiyolar kızımı.
bende ikinciyi doğurayim onada bak diyorum yok buna baktik da ikinciyi sen bakarsin diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…