bende yemek yapmayı sevmiyordum. annem bi gün bel fitigi için tedavi gördü 15 gün. haber bile vermedi bana. kızmışım o yönden.Bende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum
Balı gectim ignesi sokarsa icinde kalirsa ona üzülürümTek o degilki tansiyonum yükseliyor benim
Arılar sokmayı sever zaten onun yapacağı balı ne edem ben zehirlenirim sonra falan filan
Bende yemek yapmayi hic sevmezdim halen de cok sevmiyorum az tembelim galiba
Bende ilk yumurtayi 20 yasinda kirmisimdir kucukken yumurtaya dokunmazdim
Gunaydin kardesimGünaydın
Baska derdin varmiYemek yapmayi bende sevmem büyük bi eziyet zaten o
Keşke herşey hazır gelse bizim yerimize biri diyet spor yapsa biz zayıflasak
Yakarım içimi bırakmam onu içimdeBalı gectim ignesi sokarsa icinde kalirsa ona üzülürüm
Şimdilik bu kadarBaska derdin varmi
annemle kaynanam yemegi çagirincaYemek yapmayi bende sevmem büyük bi eziyet zaten o
Tembellik bulaşıcıdır kim getirdi bu virüsüYemek yapmayi bende sevmem büyük bi eziyet zaten o
Bende istemiyorum yemek yapmayı napsak acaba bu sorunu çözmemiz lazim acilenbende yemek yapmayı sevmiyordum. annem bi gün bel fitigi için tedavi gördü 15 gün. haber bile vermedi bana. kızmışım o yönden.
15 gün hem çalıştım hemde yemek yaptım. bu şekilde yapa yapa yemek yapmayı öğrendim sonra bi baktim alışma sürecine girmişim ki annemin tedavisi bitti
öğrenmiş oldum sonra evlenince kaynanamin yaninda öğrendim nasıl yapılıyor diye yapa yapa öğreniyor insan.
şimdi de insan hergün yemek yapa yapa bıkma sürecine giriyor
valla hiç yemek yapmak da istemiyorum
Valla cok guzel yemek yaparim yerimdeBende istemiyorum yemek yapmayı napsak acaba bu sorunu çözmemiz lazim acilen
kaynanan çagirsin yemegi hazir olarak yersin börek çıkarsa bi isirikla yeBende istemiyorum yemek yapmayı napsak acaba bu sorunu çözmemiz lazim acilen
Tamam bitanemGüzel menü ve güzel spor canım, afiyet olsun
Nazar mı değdirdim kız sanaaŞaka şaka çok kötü değil ama pazartesi 2 bardak kola olmamış canım.Tek öğün yemişsin ama kolalarla beraber 3 öğün yemiş sayılırsın,üstelik sağlıklı da değil
Dünkü menün ise güzel aslında ama ekmek bi tık fazla olmuş.Sabah 2 dilim, diğerlerinde 1er dilim yesen daha dengeli olurmuş. Afiyet olsun canımBence menülerini biriktirme, günlük yaz canım.Burdan ne kadar uzak kalmazsan o kadar disiplinli olursun.❤
Afiyet olsun canım,güzel menü.Sadece salata falan da eklesen daha doyurucu olurmuş hem de vitamin açısından daha zengin.Sporun da çok iyi
sen yap da bize büyük sofralar hazirla akşam sizdeyizValla cok guzel yemek yaparim yerimde
Üşenmeyip arayacağım iş başa düştü.Bende istemiyorum yemek yapmayı napsak acaba bu sorunu çözmemiz lazim acilen
Bem yaparimda sen gelirmisinsen yap da bize büyük sofralar hazirla akşam sizdeyiz
tabiki geliirm :)Bem yaparimda sen gelirmisin
İraden istikrarınla yapabileceğine inanıyorum çünkü canım... olayi kafanda bitirmişsin sennnnNieeeee kiiiii
Aaaa nasıl kaçırdın bebemmm
Ammannnnbiz unutturmayiz ona
Ah kuzum asıl gurur bu grubun bir parçası olmak o kadar muazzam ve güzel insanlar var ki ve ortam o kadar mükemmel ve samimiki insan sürekli motive oluyor
Valla canım kaynanasının önünde söylemiş olmayımmmmmGünaydın bir aralık bebesi de bende var ..
Ortancamiz Sinem ...
Tam bir küresel felaket yapmadan anlamayan kuzum...
9 aydır bebek kardeşinin kafasının üstünde yaşayan tatlı cadimiz..
günaydın canım o kadar geçmişe gitme..
Ben Çok olunca okumadan birkaç sayfa öncesinden başlıyorum
Günaydın..
Ben senin ikisinin de erkek olduğunu sanıyordum...
Peki büyük kız annelerine sesleniyorum size ev işlerinde yardımcı oluyorlar mı????
Cok gecmis olsun canim sanada çok uğraşmış haliyle yeri ağrıyo şimdiYontulmuş bir dişti keserek ikiye böldü öyle çekildi. Yerinin tamamen iyileşmesi gerekiyormuşAğrı aynen devam kuzum.. İkimize de geçmiş olsun. Nazara mi geldik noldu. Totoşlari kaşisak mi dünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?