Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum
bende yemek yapmayı sevmiyordum. annem bi gün bel fitigi için tedavi gördü 15 gün. haber bile vermedi bana. kızmışım o yönden.
15 gün hem çalıştım hemde yemek yaptım. bu şekilde yapa yapa yemek yapmayı öğrendim sonra bi baktim alışma sürecine girmişim ki annemin tedavisi bitti
öğrenmiş oldum sonra evlenince kaynanamin yaninda öğrendim nasıl yapılıyor diye yapa yapa öğreniyor insan.
şimdi de insan hergün yemek yapa yapa bıkma sürecine giriyor
valla hiç yemek yapmak da istemiyorum

Bende yemek yapmayi hic sevmezdim halen de cok sevmiyorum az tembelim galiba
Bende ilk yumurtayi 20 yasinda kirmisimdir kucukken yumurtaya dokunmazdim
Yemek yapmayi bende sevmem büyük bi eziyet zaten o
Keşke herşey hazır gelse bizim yerimize biri diyet spor yapsa biz zayıflasak

Yemek yapmayi bende sevmem büyük bi eziyet zaten o
Keşke herşey hazır gelse bizim yerimize biri diyet spor yapsa biz zayıflasak
Tembellik bulaşıcıdır kim getirdi bu virüsü ..mevzu diyete ve spora dayandiysa
Hadi bı volta atın derin derin nefes ohhhh...eee nerede kalmıştık

Bende istemiyorum yemek yapmayı napsak acaba bu sorunu çözmemiz lazim acilen

Tamam bitanem dikkate alacağım söylediklerini... Pazartesi kötü bir gündü. Giremedim foruma...

İraden istikrarınla yapabileceğine inanıyorum çünkü canım... olayi kafanda bitirmişsin sennnn
Valla canım kaynanasının önünde söylemiş olmayımmmmm

ben söylemeden kendiliğinden az yapar yapmaz demiom ama az. Eger ben söylüyorsam herseyi yapar. İtiraz yok. Bende istiomki bi bakiyim ben demeden yapmis olsun ( oda yok iste

normal ama hep okudular ilk defa bu sene evdeler yazin bile kurslara gittiler simdiki nesili o anlamda yetiştirmek zor.
Yontulmuş bir dişti keserek ikiye böldü öyle çekildi. Yerinin tamamen iyileşmesi gerekiyormuş Ağrı aynen devam kuzum.. İkimize de geçmiş olsun. Nazara mi geldik noldu. Totoşlari kaşisak mi dünür
Cok gecmis olsun canim sanada çok uğraşmış haliyle yeri ağrıyo şimdi
Kaşıyak anam kaşıyak bütün bedeni kaşıyakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…