Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah koca bir tencere mercimek çorbası yaptım. İkincisine sebze yaparim canım.
Ağır gelmez alışığım ben...tesekkur ederim bitanem
Aynen canim hem ödemin olmaz sebze ile... güzel gidiyorsun menülerinde öyle yüzün gülsün insallah cumaya tartıda

Menümü paylaşmayı unutmuşum dün
Dünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 3 tane kuru kayısı
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta biraz roka domates salatalık yarım kibrit kutusu kadar ezine 1 dilim çavdar ekmeği 1 bardak yesil çay

11.30 1 bardak kefir 1 tane mandalina

13.30 1 kepçe kuru fasulye 1 tabak salata yağsız tuzsuz 1 dilim cavdar ekmeği

16.00 1 bardak süt 1 yemek kaşığı kuru üzüm 1 tane kuru kayısı

19.00 2 yemek kaşığı pilav 2 kepçe sebze yemeği patatessiz 1 büyük kase salata

20.00 1 fincan kahve 1 tane hurma

21.00 1 bardak yeşil çay

23.30 yogurt kürü
4 litre su

Afiyet olsun canim

Aynen canim hem ödemin olmaz sebze ile... güzel gidiyorsun menülerinde öyle yüzün gülsün insallah cumaya tartıda
Dünürüm aramızda kalsın ama pazartesiden beri tık yok anlamadım bu yüzden çorbada karar kıldım.
İki günde ne olacaksa olacak ...çok üzülür müyüm hayır ...vermeyince mabud hesabı
İnşallah bizim kızlar ve sen çok verirsin. Benim görüntüde öyle aman aman bir sıkıntım yok zaten dışarı da çıkmıyorum eninde sonunda eski kıyafetlerime bir şekilde gireceğim. Sadece zaman alacak. Yoksa bırakmam diyet sporu. Sayenizde huzurlu bir şekilde devam ediyorum kuzum.

sen hiç sorma abla
torun sevgisi bir başka hele bizimkiler paylaşamiyolar kızımı.
bende ikinciyi doğurayim onada bak diyorum yok buna baktik da ikinciyi sen bakarsin diyolar.
Eşinin işleri duzelirse bir tane daha olabilir aslında. Naparsin ücretsiz izne ayrılır bir süre o şekilde devam edersin. Ele avuca geldiğinde dayanamaz zaten yardım ederler. Benim çocukları bebekken pek seven olmadı . Eski eşin anne babası yurt dışındaydı benimkiler memlekette. Tatillerde bir iki hafta anca görürlerdi. Bakiciyla idare ettik. Koşuşturmadan ben bile tadını alamadım o yüzden içimde ukdedir çocuk büyütmek.

agzina saglik cok tesekkur ediyorum dikkat edicem

Güzel menü canım, sporun da güzeldi.Afiyet olsun

canim benim ya..kıyamam
eminimki çok güzel bir babaanne olacagini hissediyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…