Yeni oturdum daha yaaa annem surekli birseyler buluyor bugun :))Eeeee kimse yokmu
Misafirler var onlari cagirdaydin :)Hımmmm merak ettim kimsecikler yokta
Temizlikmiii banada gelseneYeni oturdum daha yaaa annem surekli birseyler buluyor bugun :))
Misafirler var onlari cagirdaydin :)
Gözün aydin canimKızlar kan değerlerimi vermistim şimdi sonucunu aldim sadece troidler düşük ilacı ihmal ettim bilerek deneme yapmistim gerisi cok iyi dedi dr. Kan demir d vitamini vs. Oruçta sıkıntı yok şükür
Kız ne yapion sen bizide ihmal etmiyo yaa kiyamam hayal ediyorum seni şöylesin :
Yok yaa yemek yaptik ,corek yaptik derkenTemizlikmiii banada gelsene
Misafirlerr gelin hele birlikte muhabbet edek
Ben yapmadim daha yemek cokta yiyesim yok bugun simdide kereviz salatasi yedim sadece aksama bakalim neyicezYok yaa yemek yaptik ,corek yaptik derken
Sunu yap bunu getir aksam oldu :))
Kiz sen nerdesin
Tiroid ilacını ihmal etme canım.Hiç beklemediği anda çarpıyor insanı.B12 vs de bakmıslar mı? Bnm düşük cıktı ya herkese zorla baktırcamKızlar kan değerlerimi vermistim şimdi sonucunu aldim sadece troidler düşük ilacı ihmal ettim bilerek deneme yapmistim gerisi cok iyi dedi dr. Kan demir d vitamini vs. Oruçta sıkıntı yok şükür
Ay vallahi ailem gibi oldunuz yaKız ne yapion sen bizide ihmal etmiyo yaa kiyamam hayal ediyorum seni şöylesin :
4 bebis biz mutfak biz ev isi biz wc biz bildimmi
Delirttiler napim hunimizi takak gezekDelisin delisin delisin
Doğru diyon bende kafamda bisey eksik diyodumDelirttiler napim hunimizi takak gezek
Sen bulursun yaa daha erken :))Ben yapmadim daha yemek cokta yiyesim yok bugun simdide kereviz salatasi yedim sadece aksama bakalim neyicez
Maaşallah kız sanaAy vallahi ailem gibi oldunuz ya
Kız ben sabah namazına kalkınca uyumuyorum tekrar Allah kabul ederse namazimi kiliyorum sonra kuzular uyuyorken yemekti çamaşırdı banyo tuvaletti utuydu hallediyorum onlar uyanmadan kahvaltıyı hazirliyorum gün içinde bana bi bulaşık bide evi süpürmek kalıyor büyük derse girmeden onu da hallediyorum sonra büyüğün ders vaktinde ki genelde öğleden sonra oluyor bebisle kızları uyutuyom o aradaki vakti kendime ayiriyorum olduğu kadarherifimde erken geliyor isten saolsun oda geldimi ilgileniyor hatun sen git kulübüne takıl diyor
Güzel menü canım ama saat daha çok erken.Akşama acıkırsın ve acıkırsan ye de bence.Sebze+yoğurt +1 dilim ekmek yapabilirsin misal.6 Ocak menü
6.00 tarçınlı kahve 1 bardak Dukan birası
9.30
Bol yeşillik domates salatalık 2 dilim kaşar 2 galeta 4 ceviz 1 tane yumurta 1tatli kaşığı labne
Dibek kahve
14.30
tavuklu haşlanmış nohutlu salata
Dibek kahve
2.5 litre suZipzip-
Bir tane cennet meyvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?