Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kan değerlerimi vermistim şimdi sonucunu aldim sadece troidler düşük ilacı ihmal ettim bilerek deneme yapmistim gerisi cok iyi dedi dr. Kan demir d vitamini vs. Oruçta sıkıntı yok şükür

Kızlar kan değerlerimi vermistim şimdi sonucunu aldim sadece troidler düşük ilacı ihmal ettim bilerek deneme yapmistim gerisi cok iyi dedi dr. Kan demir d vitamini vs. Oruçta sıkıntı yok şükür
Tiroid ilacını ihmal etme canım.Hiç beklemediği anda çarpıyor insanı.B12 vs de bakmıslar mı? Bnm düşük cıktı ya herkese zorla baktırcam

Kız ne yapion sen bizide ihmal etmiyo yaa kiyamam hayal ediyorum seni şöylesin :

4 bebis biz mutfak biz ev isi biz wc biz bildimmi
Ay vallahi ailem gibi oldunuz ya
Kız ben sabah namazına kalkınca uyumuyorum tekrar Allah kabul ederse namazimi kiliyorum sonra kuzular uyuyorken yemekti çamaşırdı banyo tuvaletti utuydu hallediyorum onlar uyanmadan kahvaltıyı hazirliyorum gün içinde bana bi bulaşık bide evi süpürmek kalıyor büyük derse girmeden onu da hallediyorum sonra büyüğün ders vaktinde ki genelde öğleden sonra oluyor bebisle kızları uyutuyom o aradaki vakti kendime ayiriyorum olduğu kadar herifimde erken geliyor isten saolsun oda geldimi ilgileniyor hatun sen git kulübüne takıl diyor

Maaşallah kız sana
Allah dağına göre kar verirmiş helal olsun. Ben 3 çocukla birini yapıyorsam diğerini bırakıyorum. Senin Serde sporcu sebatı var vesselam

Güzel menü canım ama saat daha çok erken.Akşama acıkırsın ve acıkırsan ye de bence.Sebze+yoğurt +1 dilim ekmek yapabilirsin misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…