Sağol cnmZengin muhteşem bir menü ...afiyet olsun. Çok beğendim. Akşamki üç bardak ayrana da bir alkışçok severim ayranı.
Bir de domatesli bulgur pilavina bayılıyorum. Ölçülü yemişsin ben olsam abartirdim bu yüzden pişirmekten korkuyorum çok sevmeme rağmen.
Spor , su
Yaa ne guzel bi haber bu hafta seni de mezun ediyoruz
Of ooo diş yokmu 1 yıl önce basiiit bir dolgu kırığı a gitmiştim kanal yapılması lazım sonra sıkıntı olur dedi Ahhh ok demez olaydım sonra başıma iş açar dediğim diş tam 3 ay sürdü sinir tam ölmemiş yanak şişti yemek yiyemedim uyku uyuyamadım ağrı kesicilerden Leyla gibi dolanıyordum hepgeçti şükür ama ne çekmiştim aklıma gelince bile yeri sızlıyorYontulmuş bir dişti keserek ikiye böldü öyle çekildi. Yerinin tamamen iyileşmesi gerekiyormuşAğrı aynen devam kuzum.. İkimize de geçmiş olsun. Nazara mi geldik noldu. Totoşlari kaşisak mi dünür
Ben 12 yaşında yemek yapmaya başladım severim yemek yapmayı pasta börek vss, kitaplarım vardı eskiden hep hala saklarım sağlam kalanları20yasinda ve ilk yumurta
Tabi toplar odasina ben hic karismam asla. Ama şöyleki gecen sene bile bu kadar yapmazdi. Bide benim kizim büyük canim her sene daha iyiye gitti hep. 21 yaşında şuan. Odasinada karıştırmasın beni bi zahmet.Mesela sen demeden odasını topluyor mu ??
Senin rahatsız olduğunu bildiği şeyleri yapmayı alışkanlık haline getirdi mı???
Merak ettiğim şeyler bunlar
Ay evet inanamıyorum hala rüya gibi bir 6 ay oldu,Yaa ne guzel bi haber bu hafta seni de mezun ediyoruz
Tebrik ederim canım mezun mezun gezineceksin artık inşallah
Masallah canim sanada,bende yemek yapmayi çok severim heleki birisi gelse cok guzel seyler ortaya cikaririmBen 12 yaşında yemek yapmaya başladım severim yemek yapmayı pasta börek vss, kitaplarım vardı eskiden hep hala saklarım sağlam kalanları, şimdi İnternet var ama kitaplarımın yeri başka
Harçlıklarını biriktirip malzeme alır kek börek kebab vss yapardım anam malzeme boşa gidiyor diye kızardı e bazen tutmazdı tarifler
Halada severim yemek yapmak benim için terapi gibi bişii, tembellik olduğu zaman hariç,
Hadi bakalim cok guzel bir haber bu insallah mezun olursun burdan yinede kopmada alip geri dönme benim gibiAy evet inanamıyorum hala rüya gibi bir 6 ay oldu,
Cuma günü 5 li rakam görücem gibi inşallah
Valla en iyi yaptığım şey buraya gelmek oldu, biliyordum işe yarayacağını e tabii önceki deneyimimde de işe yaramıştı malum,
insan karar verip diyetisyene gidince bazen herşey hallolmuyor , bu takım gibi motivasyon sağlayan kontrol oluşturan muhabbet vss ihtiyaç duyuyor insanseni anlayan kişilerle yol almak güzel bir süreç,
Umarım korumada da başarılı olurum
Ahhh o aynı dertten bende muzdaribim malesefTabi toplar odasina ben hic karismam asla. Ama şöyleki gecen sene bile bu kadar yapmazdi. Bide benim kizim büyük canim her sene daha iyiye gitti hep. 21 yaşında şuan. Odasinada karıştırmasın beni bi zahmet.
Mesela ben işteyken geldiğimde bulaşıkları dizmis olur. Mutfak pırıl pırıl. Zaten yemekleri her zaman hazırdır aksamdan yapmisimdir ben. Bi zahmet ısıtıp yesinler mutfağı da toplasinlar. Oglanda toplar hakkını yiyemem. Odasina mekine tutar oğlan. Ben soylersem evede tutar söylemezsem tutmaz hiç :)))
Ama şunu yaptiklarindan eminim aksama kadar duruyorlardir ben gelmeye yakin saatte yapiolardir kesin
Seninkinin yaşı kaçtı. 19 da bile bu kadar yapmazdı benim kız inan.
Isteyken mesaj atiom kıza camasirlari yikadim as die mesela.toz filanda 15te bir kadın alıom o hallediyo. Wc yi yika derim kiza yikar mesela ama demezsem yikamaz. Ama mutfaga bi alıştı ben demeden yaparda. Ben evdeyken mutfağıda ben demeden cok yapmiyo onuda bilmiyom sanmasın
Artık çok tembelsin senGidem sporları beğeniyim dedim kimini beğenmişim kimini beğenmemişim sonra mesajlara daldım gittim siz üzerine yine konuşmuşsunuz kafam döndü aman diyip bıraktımneyse umarım herkes iyidir
İnşallah cnm inşallah, zaten asıl zor dönem sonrasıHadi bakalim cok guzel bir haber bu insallah mezun olursun burdan yinede kopmada alip geri dönme benim gibi
Darısı hepinizin başına inşallah,Tebrik ederim canım mezun mezun gezineceksin artık inşallah
70-80 arasi topige yazdiginda keske buraya gelse demistim 5 dakika icinde bizim topige yazmistin iyi ki gelmissinAy evet inanamıyorum hala rüya gibi bir 6 ay oldu,
Cuma günü 5 li rakam görücem gibi inşallah
Valla en iyi yaptığım şey buraya gelmek oldu, biliyordum işe yarayacağını e tabii önceki deneyimimde de işe yaramıştı malum,
insan karar verip diyetisyene gidince bazen herşey hallolmuyor , bu takım gibi motivasyon sağlayan kontrol oluşturan muhabbet vss ihtiyaç duyuyor insanseni anlayan kişilerle yol almak güzel bir süreç,
Umarım korumada da başarılı olurum
Iyiyim canım sen nasilsinGidem sporları beğeniyim dedim kimini beğenmişim kimini beğenmemişim sonra mesajlara daldım gittim siz üzerine yine konuşmuşsunuz kafam döndü aman diyip bıraktımneyse umarım herkes iyidir
Yok daha yeni attin gemcis mesajlarda gormedim :))
Kız çocuklarını aslında küçükten eğitmek lazım benim kızlar 6 yaşında oyuncaklarini toplarlar çamaşır kutusundan çamaşırlarını alır toplarlar sofrayı kurmama yardim ederler oğlum öyle mesela en basiti kek yapacak olayım hemen gelirler biri yumurtayı kırar biri sütü döker biri unu koyar mesela benim annem hiç yemek yapmayı bilmezdiAhhh o aynı dertten bende muzdaribim malesef
Özellikle büyük kızım pek bişii yapmaz, doğrusu hiç bişii yapmaz, canı isterse senede 2 yada 3 defa belki
Sen demeden bişii leri yapsalar dimii yaa
Belki bizde biraz öyleydik, Annelerimiz bizden şikayetçiydi belkide ama ; biz bu dönemin çocuklarının çeyreği bile olmadık diye düşünüyorum,
birazda bizim suçumuz bence belkide küçüklükten düzeni sağlayamamışızdır, alıştırmak farkında olmasını sağlamak bizim elimizdeydi, kıyamamaktan dolayı başaramamışızdır, şimdi geçti artık
düzelir ler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?