Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anaaaa bizim yemek saati gelmiş ben biraz daha geçsin öyle yiyeyim canım leblebilerimi. ayranla leblebi nasıl olar acaba bugün süt değilde ayranmı içsem .

anaaaa bizim yemek saati gelmiş ben biraz daha geçsin öyle yiyeyim canım leblebilerimi. ayranla leblebi nasıl olar acaba bugün süt değilde ayranmı içsem .

boşver nazlım ayranı sütü ,taktikleri not alalım bu cadılardan

Kızlar dans kursuna yazıldım ilk de dün akşam gittim sempatiksalakcinni
Düğünüm olursa ki ; kolbastı oynayacağım ablama sözüm var sempatiksalakcinni
Gelinin kolbastı oynaması tuhaf olurmu :) olsun gelinliğin altına babet giyerim sempatiksalakcinni

sanırım bilinçaltımda çok fazla sorun etmişim bunu yumukum,tabi geç evlenmeylede ilgisi var,bilmiyorum yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bende ağlamıştım :roflol:

- acıcak
- nerden biliyon acıcağını
- bilmiyorum ya acırsa :roflol: :roflol:

merak etme güzelim ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra :icecream: :icecream:

hala zor oluyo valla elifim ben ciddi ciddi acı duyuyorum

yaaa anla işte bee,acıdan bişi anlamıyom,bide gerçekten kasıyorum kendimi,valla kocam iyi sabırlı,ben üzüldükçe ben seninle onun için evlenmedim diyo,offf bende senin gibi olmak istiyom safiş,ama bu gidişle zor gibi:gitme:

üşüdümmm ısıt beni aşkımmmmmm
diyeceksin ve sen çok kısa bir süre sonra alev alacaksın sempatiksalakcinni

bence cevap iki :kedi:

şeyy bilmeiyorum artık kaydirigubbakcemile3
taktiklere devam :1rolleyes:

1. pijamalar ortadan kaldırılacak

2. önce koca yatacak ,sonra sen

akıllanmaya başlıyosun elifim aklinialirimsmile
valla ikiside tuzlu ama olur galiba nazlım

oy oy kolbastı hemi enerjik gözdem benim sen damadada öğretde birlikte oynayın bence bu sene gelin damat birlikte kareografi modası var bak :lepi:

tamam canım ne bağırıyon küçücük çocuğa gamyoncuiremsu anladum yasak yemiycem lmaz:
insanı aşka getiriyonuz :roflol: topik bu gece uyumucak, sabah herkes uykusuz :roflol: :roflol:
bu gece hemen başlıyom kaydirigubbakcemile3 kesin benimki mal mal bakacak ne oluyo bu karıya diye :roflol: :roflol:
al bi içi geçmiş daha ya evliliğimizin ilk zamanlarında pijama bile giymezdim ben kaydirigubbakcemile3bide pamuklu akannehir
şeeeeeyyyy bende hep pijamalarla yatarum klava:

aynen deneyelim meleğim sonucu anlaturuz :jeyyar: :jeyyar:

bencede taktikler daha önemli :jeyyar: :jeyyar:

hala acı duyman normal kirazım takma kafana daha 1 aylık evlisiniz,eşinde baskıcı değilmiş ne güzel rahatlamaya çalış cnm yakında geçer :teselli:

yok canım hiçte tuhaf olmaz benim eşim halk oyunlarıyla ilgeniyorsa onun arkadaşları evlendiğinde kızlar bir horon oynadılar . bir roman döktürdüler süperdi . bence çok güzel olur .

yatağa adamdan önce girersen üşürsün tabiki,önce onu yollıcan ısıtcak kaydirigubbakcemile3

aynennnn :lepi:

not al e uygula çok istediğin bebek yatakta tek olmiyiiiiii :ecrin_bebek:

afiyet olsun....

birileri çok pis gaza geldiiii kaçıınnn

ayyy gözde alemsin valla ama çok iyi etmişsin süppeerrrr :lepi: :lepi:

oyyy canım kıyamam yaaa sakın sakın üzme kendini birtanem yatağa korkarak gitme birtanem bu zevk değil ızdırap olur olmamalı asla buna engel olmalısın. Bu konuda eşin yardımcıdır elbet ama konuş onunla direk icraata geçmeyin aybalam uzatın süreyi senin gevşemeni sağlasın kasılman için hiç bir sebep yokki. Önce bunu at kafandan o senin sen onunsun ötesi yok....
Kendini kastığın için canın yanıyor senin daha zevk alma kısmına geçememişsin çünkü zamanla olur ama çokta zamana yayma kocanında bir sabrı var unutma rahat olmaya çalış

kafamı kaldı bende kızlar koptum resmen pc başında:)))
bu yüzden yemeğim altını tuttu ( bende ne güzel bulgur
yiyebilirim diye pirinç yapmadım
hemide nohutlu pilav yaptım yanında salata ve ayran olcaktı
ne yiycem ben şimdi

size doyum olmaz bacılar benim kızım gelir birazdan kalkayım acık,çok çene etmeyin he klava: geçmişi okumaktan yazamıyorum yahu kaydirigubbakcemile3 ayde öğleden sora uğrarım ben yine öptüm hepinizi a.s.

bağırmıyorummm ne haddimeee sadece arada kaynamasın diye göze batacak şekilde yazdım o kadan :çok üzgünüm:

woowwww bu gece sizde de artçı olucak demek anaaammmm çocukları yolla bir yerlere dağılın eve

ben kafama yazdım taktikleri elifimmm artık kocamla olurda evde yanlız kalırsak hayata geçiririm .

yaz yaz o kaynananında yemeğine uyku hapı at iki tane sabah siz evden çıkana kadar uyanmasın sizde oohhhhh

neyse ben kaçar kızlar çocuklar geldi okuldan yemek yiycekler
tabi ne yerim orası belli değil hepinizi öpüyorum bye opuyorumnanaktan

uyyyy ne etçen şimdi hemen pratik bişiler yap aç durma geçiştirmede.....

eskiden karılar dizi izlerken yakardı yemeği şimdide pc başındayken ahhhh bu kadınlar aahhhh

aman ne olur gel ablam yaaaa yalnız bırakma beni bu gacıları yola getirmemiz gerek..... sempatiksalakcinni

kirazım benim 6,5 ay oldu evleneli bunun 3 ayını saymıyorum . 3,5 ay diyelim hala canım acıyor .

çok normal canım daha çok yeni evlisiniz ,benim nerdeyse 1 sene canım acıdı desem inanır mısın? nasıl olsa acıcak diye kendimi kasıyodum

sonra bakıyosun ki acı falan yok sadece beynimizde büyütüyoruz olayı

ben kafama yazdım taktikleri elifimmm artık kocamla olurda evde yanlız kalırsak hayata geçiririm .

yanlız kalmayı bekleme kuzucum ,yatak odanıza da gircek hali yok ya bu kaynananın

erkenden uykunuz gelsin akşamları çekilin odanıza aklinialirimsmile

be bilim odası tam bizim odanın yanında ben çok rahatsız oluyorum onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…