- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
yatağa adamdan önce girersen üşürsün tabiki,önce onu yollıcan ısıtcak kaydirigubbakcemile3
anaaaa bizim yemek saati gelmiş ben biraz daha geçsin öyle yiyeyim canım leblebilerimi. ayranla leblebi nasıl olar acaba bugün süt değilde ayranmı içsem .
kıyamam ya nazlımda aynı olmuştu demi :teselli: sanırım biraz geç evlenmekle alakalı tabi biz 20 yaşında saflığımıza denk geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 siz tabi bu zamana kadar bi çok evli arkadaşınız oldu yok şöle acıyo yok böle oluyo bence derinlerde biyerde sizde baskı oluşturdu bu konu ,a.s
bende ağlamıştım :roflol:
- acıcak
- nerden biliyon acıcağını
- bilmiyorum ya acırsa :roflol: :roflol:
merak etme güzelim ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra :icecream: :icecream:
sağolasın birtaneeeeemmmmmmmmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ooyyy canımmm ilk günler zor olabiliyor bazen ama kasmamak gerek
ayy nesliş ne olur yanlış anlama ama bir cümlene çok güldüm burda
hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum
yarım porsiyonu oluyormu bunun anacım yaaaa
aayyyy bugün piçliğim üzerimde
üşüdümmm ısıt beni aşkımmmmmm
diyeceksin ve sen çok kısa bir süre sonra alev alacaksın sempatiksalakcinni
bence cevap iki :kedi:
taktiklere devam :1rolleyes:
1. pijamalar ortadan kaldırılacak
2. önce koca yatacak ,sonra sen
valla ikiside tuzlu ama olur galiba nazlımanaaaa bizim yemek saati gelmiş ben biraz daha geçsin öyle yiyeyim canım leblebilerimi. ayranla leblebi nasıl olar acaba bugün süt değilde ayranmı içsem .
Kızlar dans kursuna yazıldım ilk de dün akşam gittim sempatiksalakcinni
Düğünüm olursa ki ; kolbastı oynayacağım ablama sözüm var sempatiksalakcinni
Gelinin kolbastı oynaması tuhaf olurmu :) olsun gelinliğin altına babet giyerim sempatiksalakcinni
tamam canım ne bağırıyon küçücük çocuğa gamyoncuiremsu anladum yasak yemiycemyasaaaaakkkkkkkkkkkkkkk
cevap bir : eşin tatlıyı çok tüketiyor olabilir iş yerinde.
cevap iki : Sen adamı delirtiyorsan adam ne yapsın
maşallah diyorum
sağolasın birtaneeeeemmmmmmmmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ooyyy canımmm ilk günler zor olabiliyor bazen ama kasmamak gerek
ayy nesliş ne olur yanlış anlama ama bir cümlene çok güldüm burda
hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum
yarım porsiyonu oluyormu bunun anacım yaaaa
aayyyy bugün piçliğim üzerimde
bu gece hemen başlıyom kaydirigubbakcemile3 kesin benimki mal mal bakacak ne oluyo bu karıya diye :roflol: :roflol:insanı aşka getiriyonuz :roflol: topik bu gece uyumucak, sabah herkes uykusuz :roflol: :roflol:
şeeeeeyyyy bende hep pijamalarla yatarumal bi içi geçmiş daha ya evliliğimizin ilk zamanlarında pijama bile giymezdim ben kaydirigubbakcemile3bide pamuklu akannehir
aynen deneyelim meleğim sonucu anlaturuz :jeyyar: :jeyyar:taktiklere devam :1rolleyes:
boşver nazlım ayranı sütü ,taktikleri not alalım bu cadılardan
sanırım bilinçaltımda çok fazla sorun etmişim bunu yumukum,tabi geç evlenmeylede ilgisi var,bilmiyorum yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hala zor oluyo valla elifim ben ciddi ciddi acı duyuyorum
yaaa anla işte bee,acıdan bişi anlamıyom,bide gerçekten kasıyorum kendimi,valla kocam iyi sabırlı,ben üzüldükçe ben seninle onun için evlenmedim diyo,offf bende senin gibi olmak istiyom safiş,ama bu gidişle zor gibi:gitme:
Gelinin kolbastı oynaması tuhaf olurmu :) olsun gelinliğin altına babet giyerim sempatiksalakcinni
yatağa adamdan önce girersen üşürsün tabiki,önce onu yollıcan ısıtcak kaydirigubbakcemile3
taktiklere devam :1rolleyes:
anaaaa bizim yemek saati gelmiş ben biraz daha geçsin öyle yiyeyim canım leblebilerimi. ayranla leblebi nasıl olar acaba bugün süt değilde ayranmı içsem .
sanırım bilinçaltımda çok fazla sorun etmişim bunu yumukum,tabi geç evlenmeylede ilgisi var,bilmiyorum yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yaaa anla işte bee,acıdan bişi anlamıyom,bide gerçekten kasıyorum kendimi,valla kocam iyi sabırlı,ben üzüldükçe ben seninle onun için evlenmedim diyo,offf bende senin gibi olmak istiyom safiş,ama bu gidişle zor gibi:gitme:
tamam canım ne bağırıyon küçücük çocuğa gamyoncuiremsu anladum yasak yemiycemlmaz:
bu gece hemen başlıyom kaydirigubbakcemile3 kesin benimki mal mal bakacak ne oluyo bu karıya diye :roflol: :roflol:
şeeeeeyyyy bende hep pijamalarla yatarumklava:
aynen deneyelim meleğim sonucu anlaturuz :jeyyar: :jeyyar:
bencede taktikler daha önemli :jeyyar: :jeyyar:
ben kafama yazdım taktikleri elifimmm artık kocamla olurda evde yanlız kalırsak hayata geçiririm .
kafamı kaldı bende kızlar koptum resmen pc başında:)))
bu yüzden yemeğim altını tuttu( bende ne güzel bulgur
yiyebilirim diye pirinç yapmadım
hemide nohutlu pilav yaptım yanında salata ve ayran olcaktı
ne yiycem ben şimdi
size doyum olmaz bacılar benim kızım gelir birazdan kalkayım acık,çok çene etmeyin heklava: geçmişi okumaktan yazamıyorum yahu kaydirigubbakcemile3 ayde öğleden sora uğrarım ben yine öptüm hepinizi a.s.
neyse ben kaçar kızlar çocuklar geldi okuldan yemek yiycekler
tabi ne yerim orası belli değil hepinizi öpüyorum bye opuyorumnanaktan
[
ben kafama yazdım taktikleri elifimmm artık kocamla olurda evde yanlız kalırsak hayata geçiririm .
çok normal canım daha çok yeni evlisiniz ,benim nerdeyse 1 sene canım acıdı desem inanır mısın? nasıl olsa acıcak diye kendimi kasıyodum
sonra bakıyosun ki acı falan yok sadece beynimizde büyütüyoruz olayı
yanlız kalmayı bekleme kuzucum ,yatak odanıza da gircek hali yok ya bu kaynananın
erkenden uykunuz gelsin akşamları çekilin odanıza aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?