malesef şimdi baktım prinç katmış içine ne yapalım bende leblebiyle süt içerim artıkın
ohaaaaaaaaa diyorum yaaa ohaaaaaa adamın psikolojisi bozulur böyle bir karıyla
sanırım sohbet sarması bekarlıktan olsa gerek hoşçakal....
woowww harikasınnnnn işte benim kafadan biri çıktı sonunda gelince şu hatunlara çeki düzen verelim accık herşeyi salmışlar anacım yaa olmazki bu kadar kaydirigubbakcemile2
elinde resmen ikramiye bileti var ve sen bunu kullanmıyorsun wuhuuuuu sempatiksalakcinni
bencede arada diyete dair bişeyler yazınki şu narinin bahsettiği cezalar gelmesin kaydirigubbakcemile3
vay maşallah size aklinialirimsmile
menü de süper buarada topiğin konusuyla alakalı bişey de konuşmuş olalım :roflol:
inşallah nazlım seninde yapar sürpriz geçen hafta regli yüzünden şişkinliğin vardı inş. bu hafta onu atmışsındır cnm kaydirigubbakcemile5menün çok iyi yumukummm . bakalım tartı bana yarın süpriz yapacak mı ?
ooyyy canımm kıyamammm
adresi ver ben hemen sana tavuk ızgara bol salata ve ayran göndereyim yafuuuuu
Allah senin ömrünü uzatsın safişcimkıııısss sen beni yanlış anladın sanırım ben geç geliyor derken eve geç geliyor olmasını kast etmedimkiiiii
ama tabiii eve geç gelmesi kötü guclubacismile
hadi bakalım inşallah kendinden anlarsın heralde canım hafif hisseder insan kendisini...
onun uykuyla işi yokta uykucu olan ben olunca ses çıkaramıyo garibim alıştı napsın sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inceden dokundurdum ama salığına geldi heralde :roflol:
bu arada benim eşim vardiyalı çalışıyor canım bu hafta gece vardiyasında mesela ve gece yarısı geliyor eve amaaa eşeğin aklına karpuz kabuğu düşütümü eşşek işte uyumuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
verelim safişcim ne öle bu yaşta herşey bitmiş,ayrıca hep söylerim kiloda alsam kendimi hiç bırakmam her türlü sexiliğimi korurum kaydirigubbakcemile3 sexilik bedende değil ruhtadır :lepi:
sağol gülüm düşünmen yeterli :1hug:annemde kalınca yemekte getiremedim evden . neyse bugün böyle olsun .
Allah senin ömrünü uzatsın safişcim
delüüüüüüü nerden vuruyo bak kaydirigubbakcemile3
nan amma çene çalmışınız ha,oku oku bitmiyo,yorum yapayım diyorum hooop sayfalar uçup gitmiş,safişim enerjine hayranım yaa,harikasın
bu arada nazlışım bende senin kadar uzun olmasada aynı sorunları yaşadım,ilk günler çok sıkıntı çektim,sonra regl oldum falan,daha yeni yeni düzene giriyorum ama hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum,allahtan yinede anlayışlı bi kocam vaar çok destek oluyo bana,ben ilk günler çok ağladım yapamıyorum olmuyo falan diye,bunlarıda kimseye anlatamadım haa sizede yeni sölüyorum:kedi:
benimkide aynı vardiyeli çalışıyor üstelik bu hafta arkadaşı izne çıkmış bölümde 2 kişiler sabah 7 gece 11 çalışıyor valla performansda düşme varmı hayırrkaydirigubbakcemile3 nasıl beceriyor bilmiyorum valla sanırım cazibeme dayanamıyor aklinialirimsmile :roflol: :roflol:
nan amma çene çalmışınız ha,oku oku bitmiyo,yorum yapayım diyorum hooop sayfalar uçup gitmiş,safişim enerjine hayranım yaa,harikasın
bu arada nazlışım bende senin kadar uzun olmasada aynı sorunları yaşadım,ilk günler çok sıkıntı çektim,sonra regl oldum falan,daha yeni yeni düzene giriyorum ama hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum,allahtan yinede anlayışlı bi kocam vaar çok destek oluyo bana,ben ilk günler çok ağladım yapamıyorum olmuyo falan diye,bunlarıda kimseye anlatamadım haa sizede yeni sölüyorum:kedi:
evet yumukum yaaa içleri geçmiş bnların tazelemek gerek sanki şap atılmış diyet menülerine
valla harikasın kesinlikle katılyıorum sana beden ruh meselesinee insan hayatına her türlü rengi katmalı canım bence :asigim: :asigim:
c
kızlar bulgurdamı yasak montide
yani pilavını yapıp yesek olmazmı??
benimkide aynı vardiyeli çalışıyor üstelik bu hafta arkadaşı izne çıkmış bölümde 2 kişiler sabah 7 gece 11 çalışıyor valla performansda düşme varmı hayırrkaydirigubbakcemile3 nasıl beceriyor bilmiyorum valla sanırım cazibeme dayanamıyor aklinialirimsmile :roflol: :roflol:
evet yumukum yaaa içleri geçmiş bnların tazelemek gerek sanki şap atılmış diyet menülerine
cazibeli hatunlar sizi aklinialirimsmile bende giyiyorum pijamaları ,uykulu gözlerle hoşgeldin deyip
yemeğini ,çayını veriyorum yatıyorum kafamçokkarıştı
bende ağlamıştım :roflol:
- acıcak
- nerden biliyon acıcağını
- bilmiyorum ya acırsa :roflol: :roflol:
merak etme güzelim ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra :icecream: :icecream:
verelim safişcim ne öle bu yaşta herşey bitmiş,ayrıca hep söylerim kiloda alsam kendimi hiç bırakmam her türlü sexiliğimi korurum kaydirigubbakcemile3 sexilik bedende değil ruhtadır :lepi:
bencede arada diyete dair bişeyler yazınki şu narinin bahsettiği cezalar gelmesin kaydirigubbakcemile3
inşallah nazlım seninde yapar sürpriz geçen hafta regli yüzünden şişkinliğin vardı inş. bu hafta onu atmışsındır cnm kaydirigubbakcemile5
al bi içi geçmiş daha ya evliliğimizin ilk zamanlarında pijama bile giymezdim ben kaydirigubbakcemile3bide pamuklu akannehir
yasaaaaakkkkkkkkkkkkkkk
cevap bir : eşin tatlıyı çok tüketiyor olabilir iş yerinde.
cevap iki : Sen adamı delirtiyorsan adam ne yapsın
maşallah diyorum
insanı aşka getiriyonuz :roflol: topik bu gece uyumucak, sabah herkes uykusuz :roflol: :roflol:
kıyamam ya nazlımda aynı olmuştu demi :teselli: sanırım biraz geç evlenmekle alakalı tabi biz 20 yaşında saflığımıza denk geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 siz tabi bu zamana kadar bi çok evli arkadaşınız oldu yok şöle acıyo yok böle oluyo bence derinlerde biyerde sizde baskı oluşturdu bu konu ,a.s
cazibeli hatunlar sizi aklinialirimsmile bende giyiyorum pijamaları ,uykulu gözlerle hoşgeldin deyip
yemeğini ,çayını veriyorum yatıyorum kafamçokkarıştı
bende ağlamıştım :roflol:
- acıcak
- nerden biliyon acıcağını
- bilmiyorum ya acırsa :roflol: :roflol:
merak etme güzelim ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra :icecream: :icecream:
evet cnm bak mesela ne kadınlar vardır bakmaya doyamassın ama ruh gibilerdir genede aldatılırlar sonra dersinki bu kadınıda kocası aldatıyosa yuh akannehir benim bi arkadaşım var kadın maşşallah esmer güzeli incecik kadın gece 10 dedimmi yatıyomuş ohaoldumsmileniye dedim uykuya dayanamıyorum diyor gece hayatı yok denecek kadar az yani e tipe bak hayata bak yanee kaydirigubbakcemile3
insanı aşka getiriyonuz :roflol: topik bu gece uyumucak, sabah herkes uykusuz :roflol: :roflol:
al bi içi geçmiş daha ya evliliğimizin ilk zamanlarında pijama bile giymezdim ben kaydirigubbakcemile3bide pamuklu akannehir
ama soğuk artık :kedi:
yazın giydim gecelikleri yeter sempatiksalakcinni
ama soğuk artık :kedi:
yazın giydim gecelikleri yeter sempatiksalakcinni
eee şey bilemiyorum artık :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?