Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

verelim safişcim ne öle bu yaşta herşey bitmiş,ayrıca hep söylerim kiloda alsam kendimi hiç bırakmam her türlü sexiliğimi korurum kaydirigubbakcemile3 sexilik bedende değil ruhtadır :lepi:

vay maşallah size aklinialirimsmile

menü de süper buarada topiğin konusuyla alakalı bişey de konuşmuş olalım :roflol:
bencede arada diyete dair bişeyler yazınki şu narinin bahsettiği cezalar gelmesin kaydirigubbakcemile3
menün çok iyi yumukummm . bakalım tartı bana yarın süpriz yapacak mı ?
inşallah nazlım seninde yapar sürpriz geçen hafta regli yüzünden şişkinliğin vardı inş. bu hafta onu atmışsındır cnm kaydirigubbakcemile5

Allah senin ömrünü uzatsın safişcim
delüüüüüüü nerden vuruyo bak kaydirigubbakcemile3

onun uykuyla işi yokta uykucu olan ben olunca ses çıkaramıyo garibim alıştı napsın sempatiksalakcinni

desene aynen benim adam gibiymiş sempatiksalakcinni

benimkide aynı vardiyeli çalışıyor üstelik bu hafta arkadaşı izne çıkmış bölümde 2 kişiler sabah 7 gece 11 çalışıyor valla performansda düşme varmı hayırrkaydirigubbakcemile3 nasıl beceriyor bilmiyorum valla sanırım cazibeme dayanamıyor aklinialirimsmile :roflol: :roflol:

nan amma çene çalmışınız ha,oku oku bitmiyo,yorum yapayım diyorum hooop sayfalar uçup gitmiş,safişim enerjine hayranım yaa,harikasın

bu arada nazlışım bende senin kadar uzun olmasada aynı sorunları yaşadım,ilk günler çok sıkıntı çektim,sonra regl oldum falan,daha yeni yeni düzene giriyorum ama hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum,allahtan yinede anlayışlı bi kocam vaar çok destek oluyo bana,ben ilk günler çok ağladım yapamıyorum olmuyo falan diye,bunlarıda kimseye anlatamadım haa sizede yeni sölüyorum:kedi:

verelim safişcim ne öle bu yaşta herşey bitmiş,ayrıca hep söylerim kiloda alsam kendimi hiç bırakmam her türlü sexiliğimi korurum kaydirigubbakcemile3 sexilik bedende değil ruhtadır :lepi:

evet yumukum yaaa içleri geçmiş bnların tazelemek gerek sanki şap atılmış diyet menülerine

valla harikasın kesinlikle katılyıorum sana beden ruh meselesinee insan hayatına her türlü rengi katmalı canım bence :asigim: :asigim:

sağol gülüm düşünmen yeterli :1hug:annemde kalınca yemekte getiremedim evden . neyse bugün böyle olsun .

canım yaaa neyse bugünlük idare et leblebi ile bari...

Allah senin ömrünü uzatsın safişcim
delüüüüüüü nerden vuruyo bak kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnn cümlemizin canım

cinliğe pek bir çalışır benim aklım aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kıyamam ya nazlımda aynı olmuştu demi :teselli: sanırım biraz geç evlenmekle alakalı tabi biz 20 yaşında saflığımıza denk geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 siz tabi bu zamana kadar bi çok evli arkadaşınız oldu yok şöle acıyo yok böle oluyo bence derinlerde biyerde sizde baskı oluşturdu bu konu ,a.s

cazibeli hatunlar sizi aklinialirimsmile bende giyiyorum pijamaları ,uykulu gözlerle hoşgeldin deyip

yemeğini ,çayını veriyorum yatıyorum kafamçokkarıştı

bende ağlamıştım :roflol:

- acıcak
- nerden biliyon acıcağını
- bilmiyorum ya acırsa :roflol: :roflol:

merak etme güzelim ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra :icecream: :icecream:

evet cnm bak mesela ne kadınlar vardır bakmaya doyamassın ama ruh gibilerdir genede aldatılırlar sonra dersinki bu kadınıda kocası aldatıyosa yuh akannehir benim bi arkadaşım var kadın maşşallah esmer güzeli incecik kadın gece 10 dedimmi yatıyomuş ohaoldumsmileniye dedim uykuya dayanamıyorum diyor gece hayatı yok denecek kadar az yani e tipe bak hayata bak yanee kaydirigubbakcemile3

kızlar bulgurdamı yasak montide
yani pilavını yapıp yesek olmazmı??

yasaaaaakkkkkkkkkkkkkkk

cevap bir : eşin tatlıyı çok tüketiyor olabilir iş yerinde.

cevap iki : Sen adamı delirtiyorsan adam ne yapsın

maşallah diyorum

sağolasın birtaneeeeemmmmmmmmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooyyy canımmm ilk günler zor olabiliyor bazen ama kasmamak gerek
ayy nesliş ne olur yanlış anlama ama bir cümlene çok güldüm burda

hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum

yarım porsiyonu oluyormu bunun anacım yaaaa

aayyyy bugün piçliğim üzerimde

al bi içi geçmiş daha ya evliliğimizin ilk zamanlarında pijama bile giymezdim ben kaydirigubbakcemile3bide pamuklu akannehir

inşallah yumukum bende bunu temenni ediyorum .

yasaaaaakkkkkkkkkkkkkkk

cevap bir : eşin tatlıyı çok tüketiyor olabilir iş yerinde.

cevap iki : Sen adamı delirtiyorsan adam ne yapsın

maşallah diyorum

eee şey bilemiyorum artık :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
insanı aşka getiriyonuz :roflol: topik bu gece uyumucak, sabah herkes uykusuz :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bencede bu konuyu hala tabu olarak gören ve gösteren aileler olduğu için kızların içinde böyle bir korku kalıyor tamamen psikolojik

aaaaaaaayyyyyyyyyy koptummmmmm acıcak acırsa aaaaaayyy öldüm burda manyaakk başına gelmedne ne bilicen adamda haklı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sen daha giy pijamaları hatta pamuklu değilde ben sana keten göndreyim iyice koca karı modunda ol emiii :mymeka:

çok haklısın ablam yaaa a.s a.s
boşver biz böyle iyiyiz benceee kaydirigubbakcemile5

insanı aşka getiriyonuz :roflol: topik bu gece uyumucak, sabah herkes uykusuz :roflol: :roflol:

yazık kız bekarlar ne yapacak :roflol:

al bi içi geçmiş daha ya evliliğimizin ilk zamanlarında pijama bile giymezdim ben kaydirigubbakcemile3bide pamuklu akannehir

wuuhhuuuuuu işte buuuuu ben de bilmem pijamalarım nerde laelaelaelaelae

ama soğuk artık :kedi:

yazın giydim gecelikleri yeter sempatiksalakcinni

üşüdümmm ısıt beni aşkımmmmmm
diyeceksin ve sen çok kısa bir süre sonra alev alacaksın sempatiksalakcinni

eee şey bilemiyorum artık :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3

bence cevap iki :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…