Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkes yemeğe gitti galiba . ben masamda ağzıma leblebimi atıp sütümü yudumluyorum .

kirazım benim 6,5 ay oldu evleneli bunun 3 ayını saymıyorum . 3,5 ay diyelim hala canım acıyor .

yapma canım yaaa o kadarmı

aynen canımcım tamamen beyinde bitiyor iş....

kaynana olunca herşey sorun yaaa

be bilim odası tam bizim odanın yanında ben çok rahatsız oluyorum onun için

bence senin kasma probleminin başı kaynanan.
Evde yalnız olsanız çoktan bunları aşmıştın nazlım...

o uyusun diye mi bekliceksiniz hep ya da evde olmasın diye akannehir

boşver nazlım sizi dinlemicek ya

orası hiç belli olmaz güzelim yaaa

herkes nereye gitti

ben yemek yedim sonrada kocişimle muhabbete daldım bir anda aklıma geldiniz ve koştum hemen buraya

herkes yemeğe gitti galiba . ben masamda ağzıma leblebimi atıp sütümü yudumluyorum .

afiyet olsun canım ayrandan vazgeçmişsin....

bende birazdan yicem ıspanak ve yoğurt

akşama da taze fasulye var

sanada afiyet olsun şekercim bol sebzeli bir gündesin....

afiyet olsun elifim . Bakalım akşama bizde ne çıkacak . Civciv çıkacak kuş çıkacak

umarım işe yarar bişi çıkar

bu açıdan kayınvalide güzel galiba

kaynana hiç bir açıdan güzel değil canım emin ol o avantaj olarak görülen şeyler bile zamanla dezavantaja dönüşüyor malesef :1no2:

bencede sana katılıyorum kaynana hiç bir açıdan iyi olmuyor . Yemek yapmayı annemin evinde öğrenmeseydim . Yemek yapmayı öğrenemeyecektim . çünkü yemek işi bana kalmıyor .

bencede sana katılıyorum kaynana hiç bir açıdan iyi olmuyor . Yemek yapmayı annemin evinde öğrenmeseydim . Yemek yapmayı öğrenemeyecektim . çünkü yemek işi bana kalmıyor .

canım yaaa dünde yazdım yaa şimdi sen yeni gelinsin diye o seni cahil görüyor birşey yapamaz beceremez ben kaç yıllık ev kadınıyım edasında takılıyor. Asıl yarın öbür gün hamile kalıp doğum yaptığında seni cinnet geçirecek duruma getirecek.
Sen lohusasın sen yapamazsın sen yıkayamazsın sen uyutamazsın asla ve asla kendi istediğin şekilde bebeğinle ilgilenemeyeceksin, istediğin gibi yetiştiremeyeceksin. Lohusalık psikolojisi zaten allah vermeye tam bir depresyon hali . Kimse anlamıyor o halde seni ooofff nazlım yaaa ben hepsini çektim üstelikte altlı üstlü olduğumuz halde aynı evde olsak kesin katil olurdum....
Canım yaaaa valla sana çok üzülüyorum hayatım o kadar çok yazmak geliyorki içimden ama yazamıyorum işte bunalıma girmenden tırsıyorum. İnşallah bir an önce bir mucize bir şey olurda ayrı bir eve çıkarsınız canım yaaa

artık ben ayrı eve çıkmayı bırak şöyle büyük bir evim olsun ebeveyn banyolu falan ona bile razıyım . Allah kısmet ederse 1 sene sonra böyle bir hayalimiz var eşimle çocukta olunca zaten 3+1 bir eve ihtiyaç olacak burda kalırsam yavrumun bir odası bile olmayacak . Benim yatak odası zaten küçük beşik bile sığmaz .........

canımmmm eğer olurda ev sahibi olursanız sakın sakın kaynana ile çıkmayı düşünme bunu en baştan eşinle konuş ayrı eve çıkın güzellikle böyle ömür geçmez inanki tatlım yaa...

geldim ben öğle yemeğimi yedim

arada 1 mandalina 3 bisküvi yedim
öğlen 3 kaşık haşlanmış yeşil fasulye 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek nasıl kızlar

geldim ben öğle yemeğimi yedim

arada 1 mandalina 3 bisküvi yedim
öğlen 3 kaşık haşlanmış yeşil fasulye 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek nasıl kızlar

afiyet olsun menün güzel ama günlük yediklerini toplu bir şekilde yazsan yorum yapmamız ve yanlışların hakkında uyarmamız daha rahat olur .

nazlıcım kayınvalidenle 3+1 eve çıkmaktansa 2+1 bir eve çıkın, huzurunuz olsun

yine değişen bişey olmıcak hayatında

kayınvalideme gittiğimiz zamanda banyo yapmaya bile çekiniyodum

mutfakta elimi bişeye süremiyodum herşey yabancı ,bişey yapmasam bu seferde acaba gelin ne tembell mi diyolar diye düşünüyodum

kendi annesinden insan çekinmiyo da kayınvalide zor

Allahım diyologa bak delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

aynen canım :lepi: :lepi:

2 saat yoktum oku oku bitiremedimmm.elifçim taktikleri aldık değil mi akşama inşallah uygulamaya geçeceğiz.bak bugün bizim için milad önce yürüyüş yapacagız sonra gece aerobik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…