- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
be bilim odası tam bizim odanın yanında ben çok rahatsız oluyorum onun için
bende birazdan yicem ıspanak ve yoğurt
akşama da taze fasulye var
afiyet olsun elifim . Bakalım akşama bizde ne çıkacak . Civciv çıkacak kuş çıkacak
kirazım benim 6,5 ay oldu evleneli bunun 3 ayını saymıyorum . 3,5 ay diyelim hala canım acıyor .
çok normal canım daha çok yeni evlisiniz ,benim nerdeyse 1 sene canım acıdı desem inanır mısın? nasıl olsa acıcak diye kendimi kasıyodum
sonra bakıyosun ki acı falan yok sadece beynimizde büyütüyoruz olayı
yanlız kalmayı bekleme kuzucum ,yatak odanıza da gircek hali yok ya bu kaynananın
erkenden uykunuz gelsin akşamları çekilin odanıza aklinialirimsmile
be bilim odası tam bizim odanın yanında ben çok rahatsız oluyorum onun için
o uyusun diye mi bekliceksiniz hep ya da evde olmasın diye akannehir
boşver nazlım sizi dinlemicek ya
herkes nereye gitti
herkes yemeğe gitti galiba . ben masamda ağzıma leblebimi atıp sütümü yudumluyorum .
bende birazdan yicem ıspanak ve yoğurt
akşama da taze fasulye var
afiyet olsun elifim . Bakalım akşama bizde ne çıkacak . Civciv çıkacak kuş çıkacak
bu açıdan kayınvalide güzel galiba
yapma canım yaaa o kadarmı
aynen canımcım tamamen beyinde bitiyor iş....
Kaynana olunca herşey sorun yaaa
bence senin kasma probleminin başı kaynanan.
Evde yalnız olsanız çoktan bunları aşmıştın nazlım...
Orası hiç belli olmaz güzelim yaaa
ben yemek yedim sonrada kocişimle muhabbete daldım bir anda aklıma geldiniz ve koştum hemen buraya
afiyet olsun canım ayrandan vazgeçmişsin....
Sanada afiyet olsun şekercim bol sebzeli bir gündesin....
Umarım işe yarar bişi çıkar
kaynana hiç bir açıdan güzel değil canım emin ol o avantaj olarak görülen şeyler bile zamanla dezavantaja dönüşüyor malesef :1no2:
bencede sana katılıyorum kaynana hiç bir açıdan iyi olmuyor . Yemek yapmayı annemin evinde öğrenmeseydim . Yemek yapmayı öğrenemeyecektim . çünkü yemek işi bana kalmıyor .
canım yaaa dünde yazdım yaa şimdi sen yeni gelinsin diye o seni cahil görüyor birşey yapamaz beceremez ben kaç yıllık ev kadınıyım edasında takılıyor. Asıl yarın öbür gün hamile kalıp doğum yaptığında seni cinnet geçirecek duruma getirecek.
Sen lohusasın sen yapamazsın sen yıkayamazsın sen uyutamazsın asla ve asla kendi istediğin şekilde bebeğinle ilgilenemeyeceksin, istediğin gibi yetiştiremeyeceksin. Lohusalık psikolojisi zaten allah vermeye tam bir depresyon hali . Kimse anlamıyor o halde seni ooofff nazlım yaaa ben hepsini çektim üstelikte altlı üstlü olduğumuz halde aynı evde olsak kesin katil olurdum....
Canım yaaaa valla sana çok üzülüyorum hayatım o kadar çok yazmak geliyorki içimden ama yazamıyorum işte bunalıma girmenden tırsıyorum. Inşallah bir an önce bir mucize bir şey olurda ayrı bir eve çıkarsınız canım yaaa
artık ben ayrı eve çıkmayı bırak şöyle büyük bir evim olsun ebeveyn banyolu falan ona bile razıyım . Allah kısmet ederse 1 sene sonra böyle bir hayalimiz var eşimle çocukta olunca zaten 3+1 bir eve ihtiyaç olacak burda kalırsam yavrumun bir odası bile olmayacak . Benim yatak odası zaten küçük beşik bile sığmaz .........
- acıcak
- nerden biliyon acıcağını
- bilmiyorum ya acırsa :roflol: :roflol:
merak etme güzelim ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra :icecream: :icecream:
geldim ben öğle yemeğimi yedim
arada 1 mandalina 3 bisküvi yedim
öğlen 3 kaşık haşlanmış yeşil fasulye 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek nasıl kızlar
Allahım diyologa bak delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
Allahım diyologa bak delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
nazlıcım kayınvalidenle 3+1 eve çıkmaktansa 2+1 bir eve çıkın, huzurunuz olsun
yine değişen bişey olmıcak hayatında
kayınvalideme gittiğimiz zamanda banyo yapmaya bile çekiniyodum
mutfakta elimi bişeye süremiyodum herşey yabancı ,bişey yapmasam bu seferde acaba gelin ne tembell mi diyolar diye düşünüyodum
kendi annesinden insan çekinmiyo da kayınvalide zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?