- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
safiş sayende hepimizin içinde saklı kalmış seksi dişi kadın ortaya çıkacak eşlerimizin hayır dualarıyla sen 55 i bile görürsün canımmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ayyyyyy :roflol:
aklıma çok bişi geldi
benim annemin çoookk eskiden bir arkadaşı vardı küçül altın istermiş kocasından her seferinde yoksa olmazmış :roflol: :roflol: :roflol:
varmı böyle birşey yaaaa nikahlı kocası yaniiii altın kaplama heralde :roflol:
sen neyle kandın acep merak ettim :1ninca:
benimde bir tanıdık vardı anlatırdı kocasına kaç para vercen diye sorarmış :roflol:
benim kocamda boğa ama şükür o konuda tembel değil :Saruboceq:
ooyyy bence seni bir an önce harekete geçirmeliyiz canımcım :teselli:
senide uykusuz ama mutlu kadınlardan yapacağız el birliği ile :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: tatlı sözlerine aldanıyom çünkü onu çok seviyom opuyorumnanaktan
benimde eski bir arkadaşım anlatırdı istediği bişey varsa bu şekilde yaptırırmış saçma geliyor bana
kızlar bende çıkıorum görüşürüz sonraa
selamlar..maşşallah .allah muhabbetinizi artırsın sayfalar akmış gitmiş yine,hepinize hayırlı günler..güne yaklaşık 1 saat önce başlamış biri olarak bunun yarım saatini duş ve giyinme saç kurutma kalan yarım saatiniyse yazdıklarınızı okumayla geçirdimkafamçokkarıştı muhabbetlerde felaket aklinialirimsmile gecelikler falan kaydirigubbakcemile3 takımın yaşlıları aeben ben eddoras ablam başka varmıydı valla sizlerden daha hareketliyizdir bu konuda kaydirigubbakcemile3 yaşlı dediysek size göre yoksa hala bomba gibi hatunlarız biz aklinialirimsmile önce dünki menümü vereyim ayrıca bu sabah itibariyle tartı 81 gösterdi yarına bi süpriz daha yaparmı bilmem kaydirigubbakcemile2..
kızlar benim eşimde boğa burcu ama tembelinden değil
yani gece sporunda heç tembel ve üşengeç değil bende
oğlak burcuyum ona göre çok tembel ve üşengecim(
Naz, ienmmr, kirazz_z+, Melek+, narin_nazenin+, Safinaz84+, yumukum+, zilan.80
maallah pek bir kalabalık olmuşuz .
benim 1,5 ayı buldu canım . bide 40 günlük misafirlerimiz malum o dönem ramazan derken bende senin gibi olarmıyım bilememaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
benim eşim geç geliyo canım ,erken gelse ohohhh aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
:roflol:
bende korkmuştum ama boşunaymış :icecream: :icecream:
selamlar..maşşallah .allah muhabbetinizi artırsın sayfalar akmış gitmiş yine,hepinize hayırlı günler..güne yaklaşık 1 saat önce başlamış biri olarak bunun yarım saatini duş ve giyinme saç kurutma kalan yarım saatiniyse yazdıklarınızı okumayla geçirdimkafamçokkarıştı muhabbetlerde felaket aklinialirimsmile gecelikler falan kaydirigubbakcemile3 takımın yaşlıları aeben ben eddoras ablam başka varmıydı valla sizlerden daha hareketliyizdir bu konuda kaydirigubbakcemile3 yaşlı dediysek size göre yoksa hala bomba gibi hatunlarız biz aklinialirimsmile önce dünki menümü vereyim ayrıca bu sabah itibariyle tartı 81 gösterdi yarına bi süpriz daha yaparmı bilmem kaydirigubbakcemile2
sabah:
2 dilim tam buğday
peynir
domates
salatalık
yeşil biber
haşlanmış yumurta
bol yeşillik
funda çayı şekersiz
ara:
1 ayran
şekersiz neskafe
akşam:
sardalya
bol salata
ara:
3 fincan funda çayı
1 nar..
paraylamı :bbo: :bbo: :bbo:
bu nasıl bir karı-koca ilişkisidir yahuuuuu :1shok:
geçmi geliyorrrrr
her kadının hayalidir kıs buuuuu
sonrası güzeldi dimi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
selamlar..maşşallah .allah muhabbetinizi artırsın sayfalar akmış gitmiş yine,hepinize hayırlı günler..güne yaklaşık 1 saat önce başlamış biri olarak bunun yarım saatini duş ve giyinme saç kurutma kalan yarım saatiniyse yazdıklarınızı okumayla geçirdimkafamçokkarıştı muhabbetlerde felaket aklinialirimsmile gecelikler falan kaydirigubbakcemile3 takımın yaşlıları aeben ben eddoras ablam başka varmıydı valla sizlerden daha hareketliyizdir bu konuda kaydirigubbakcemile3 yaşlı dediysek size göre yoksa hala bomba gibi hatunlarız biz aklinialirimsmile önce dünki menümü vereyim ayrıca bu sabah itibariyle tartı 81 gösterdi yarına bi süpriz daha yaparmı bilmem kaydirigubbakcemile2
sabah:
2 dilim tam buğday
peynir
domates
salatalık
yeşil biber
haşlanmış yumurta
bol yeşillik
funda çayı şekersiz
ara:
1 ayran
şekersiz neskafe
akşam:
sardalya
bol salata
ara:
3 fincan funda çayı
1 nar..
hayal mibi de bana sor
:icecream: :icecream: :icecream:
menün çok iyi yumukummm . bakalım tartı bana yarın süpriz yapacak mı ?
kıııısss sen beni yanlış anladın sanırım ben geç geliyor derken eve geç geliyor olmasını kast etmedimkiiiii
ama tabiii eve geç gelmesi kötü guclubacismile
...
eve geç geliyo Allah seni :roflol: :roflol: :roflol:
bende saf saf geç geliyo üzülüyorum diyorum :roflol: :roflol:
ben semizotu yemeği var diye sevindim ama bizim aşçı inşallah içine bulgur falan koymamıştır . öyle yaptıysa leblebi ve süte talim edeceğiz
ben semizotu yemeği var diye sevindim ama bizim aşçı inşallah içine bulgur falan koymamıştır . öyle yaptıysa leblebi ve süte talim edeceğiz
bizim teyze de ıspanakla yeşil mercimek yapmış
benim ıspanağımı yumurtasız yapçak ayrı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inceden dokundurdum ama salığına geldi heralde :roflol:
bu arada benim eşim vardiyalı çalışıyor canım bu hafta gece vardiyasında mesela ve gece yarısı geliyor eve amaaa eşeğin aklına karpuz kabuğu düşütümü eşşek işte uyumuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zor bir durum dışarıdan söyleme imkanın yokmu nazlım
o ne beeeeeeee
ıspanaklı yeşil mercimekte ne oliiiiiii
bööğğğ geldi nasıl bir tad var hiç denemedim ama karıştırmak istemem
onun uykuyla işi yokta uykucu olan ben olunca ses çıkaramıyo garibim alıştı napsın sempatiksalakcinni
ıspanaklı yeşil mercimek değil kaydirigubbakcemile3 ıspanakla yeşil mercimek kaydirigubbakcemile3
bizim teyze de ıspanakla yeşil mercimek yapmış
benim ıspanağımı yumurtasız yapçak ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?