Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol: :roflol:

benim eşim geç geliyo canım ,erken gelse ohohhh aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: tatlı sözlerine aldanıyom çünkü onu çok seviyom opuyorumnanaktan
benimde eski bir arkadaşım anlatırdı istediği bişey varsa bu şekilde yaptırırmış saçma geliyor bana

ohaaaaaaaaa diyorum yaaa ohaaaaaa adamın psikolojisi bozulur böyle bir karıyla

kızlar bende çıkıorum görüşürüz sonraa

sanırım sohbet sarması bekarlıktan olsa gerek hoşçakal....

woowww harikasınnnnn işte benim kafadan biri çıktı sonunda gelince şu hatunlara çeki düzen verelim accık herşeyi salmışlar anacım yaa olmazki bu kadar kaydirigubbakcemile2

kızlar benim eşimde boğa burcu ama tembelinden değil
yani gece sporunda heç tembel ve üşengeç değil bende
oğlak burcuyum ona göre çok tembel ve üşengecim(

elinde resmen ikramiye bileti var ve sen bunu kullanmıyorsun wuhuuuuu sempatiksalakcinni

Naz, ienmmr, kirazz_z+, Melek+, narin_nazenin+, Safinaz84+, yumukum+, zilan.80
maallah pek bir kalabalık olmuşuz .

benim 1,5 ayı buldu canım . bide 40 günlük misafirlerimiz malum o dönem ramazan derken bende senin gibi olarmıyım bilememaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bende korkmuştum ama boşunaymış :icecream: :icecream:

:roflol: :roflol:

benim eşim geç geliyo canım ,erken gelse ohohhh aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
:roflol:

paraylamı :bbo: :bbo: :bbo:
bu nasıl bir karı-koca ilişkisidir yahuuuuu :1shok:

geçmi geliyorrrrr
her kadının hayalidir kıs buuuuu

vay maşallah size aklinialirimsmile

menü de süper buarada topiğin konusuyla alakalı bişey de konuşmuş olalım :roflol:

menün çok iyi yumukummm . bakalım tartı bana yarın süpriz yapacak mı ?

hayal mi bi de bana sor

:icecream: :icecream: :icecream:

kıııısss sen beni yanlış anladın sanırım ben geç geliyor derken eve geç geliyor olmasını kast etmedimkiiiii

ama tabiii eve geç gelmesi kötü guclubacismile

menün çok iyi yumukummm . bakalım tartı bana yarın süpriz yapacak mı ?

hadi bakalım inşallah kendinden anlarsın heralde canım hafif hisseder insan kendisini...

kıııısss sen beni yanlış anladın sanırım ben geç geliyor derken eve geç geliyor olmasını kast etmedimkiiiii

ama tabiii eve geç gelmesi kötü guclubacismile
...

eve geç geliyo Allah seni :roflol: :roflol: :roflol:

bende saf saf geç geliyo üzülüyorum diyorum :roflol: :roflol:

ben semizotu yemeği var diye sevindim ama bizim aşçı inşallah içine bulgur falan koymamıştır . öyle yaptıysa leblebi ve süte talim edeceğiz

eve geç geliyo Allah seni :roflol: :roflol: :roflol:

bende saf saf geç geliyo üzülüyorum diyorum :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inceden dokundurdum ama salığına geldi heralde :roflol:
bu arada benim eşim vardiyalı çalışıyor canım bu hafta gece vardiyasında mesela ve gece yarısı geliyor eve amaaa eşeğin aklına karpuz kabuğu düşütümü eşşek işte uyumuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben semizotu yemeği var diye sevindim ama bizim aşçı inşallah içine bulgur falan koymamıştır . öyle yaptıysa leblebi ve süte talim edeceğiz

bizim teyze de ıspanakla yeşil mercimek yapmış

benim ıspanağımı yumurtasız yapçak ayrı

zor bir durum dışarıdan söyleme imkanın yokmu nazlım

bizim teyze de ıspanakla yeşil mercimek yapmış

benim ıspanağımı yumurtasız yapçak ayrı

o ne beeeeeeee
ıspanaklı yeşil mercimekte ne oliiiiiii
bööğğğ geldi nasıl bir tad var hiç denemedim ama karıştırmak istemem

onun uykuyla işi yokta uykucu olan ben olunca ses çıkaramıyo garibim alıştı napsın sempatiksalakcinni

heeee şimdi bir daha okudumda anladım melek yanlış anlamışım
yeşil mercimek ayrı
ıspanak ayrı
okey
jeton köşeye geçti birden

zor bir durum dışarıdan söyleme imkanın yokmu nazlım

o ne beeeeeeee
ıspanaklı yeşil mercimekte ne oliiiiiii
bööğğğ geldi nasıl bir tad var hiç denemedim ama karıştırmak istemem

ıspanaklı yeşil mercimek değil kaydirigubbakcemile3 ıspanakla yeşil mercimek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…