Tamam canımZipzip- şahit olduğun üzere bugünde su orucuna devam insallah canim. Çorba kokusu beni cezbederde yersem haberin olur
Yanlis etiket@elhancanımm demistimkiiiii
Sen karadenize niyetlenip gidemedik dedin. Bende sana bizdede durum hep öyle oldu dedim hatta bu sene yaza insallah yine düşünürken hayalimizi baska yere cevirdik bil bakalım nereyi planladık sen bilmelisin dedimmmmmmm
Ye ve bana ilk karışıktaki o aanı anlatAnca oturdum yiyim yulafimi iyimi
Bende salata yaptım yicem şimdi oturdumAnca oturdum yiyim yulafimi iyimi
Anam gittimi pekiBende salata yaptım yicem şimdi oturdum
Vallaaaa oyleydi amaDeme oyle deme
Yoooo bence sen yarısını yiyemeyeceğim dedigin için özür dileVallaaaa oyleydi ama
Özur diliyorum gercekten karsinda yediğim için
Yok burda beraber yiyoruzAnam gittimi peki
Bir kaseyi bitiremedim bile canim istemedi nedense
Afiyet olsun ozaman sizeYok burda beraber yiyoruz
Yicekmisin dökeyimmi karar verYoooo bence sen yarısını yiyemeyeceğim dedigin için özür dile
dök dök gözümün önünde bide çöpe dök onu vur öldür bide beni tam olsun
Tamam cokta guzel olmus uzun zamandir yemiyorum ustunede cikolata erittim ohh mis muz ceviz gronalaYarin yiyimona iyi bak
Bunu kopyalıom yarinki bildiriminin altina yapıştırıom hodri meydanTamam cokta guzel olmus uzun zamandir yemiyorum ustunede cikolata erittim ohh mis muz ceviz gronala
Kiyamam sana yaaa ama deme boyle belki terkedersin su orucunu dedim ama genede olmadiBunu kopyalıom yarinki bildiriminin altina yapıştırıom hodri meydanburdan vuramadım bari ordan vuram seni açın intikamı da zorlu oluyomuş hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?