- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gunaydin kardesGünaydın kızlar ben anca yazıyorum annem geldı bebeği yıkadık yarın aşısı var sabah götürcez
Afiyt olsun..Günaydın
Dün yoğun bir akşam oldu gelememiştim..
kahvaltı 10:00
Sahanda 2 yumurta
5-7 zeytin
Havuç
2 tam ceviz
12:00 1 mandalina
15:30
1 kepçe susuz bezelye yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
Akşam 19:00
3 yk pırasa yemeği
2 lt su
8000 adım
Yavaş yavaş alıştıracağım artık sago canımAmim canım hepimize insallah duan kabul mü oldu acep bugun geceden beri daha az ağrıyorbende alvares ictim hep ama bugün almayim diyorum az idare ediyim insallah. Kanamada zor allah yardimcin olsun alsın ağrılarını arada karanfil beklet hatta kitabinda aidin hanim aksamdan agziniza alin 4 karanfili sabaha kadar dursun dio. Gündüz yapabilirsin bu uyhulamayi yine biraz uyuşur az az.
Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm
Canım allah kolaylık versin zor ama sonu güzel işler inşallah
Yaptirsan iyiydi canım iyice emin olurdun ben hayatta dayanamazdim :)) yada istersen yeni tarihli bir test al haberlerden haberdar et bizide heyecanını paylaşıyoruz
Ödülle alıştırabilirsin canim mesela yemege düşkünse yemek/kahvaltı hazir odasini toplayanlar gelsin. Aynisini meyveye uygulayabilirsin. Ama en güzeli sabah kalkinca yapmamiz gerekenler var adi altinda kahvaltiya uyarlamak en mantıklısı. Ne seviyo 1 cikolata aldin dielim odasini toplayanlar cikolaasini yesin vs. Yapabilirsin. Ha bunuda abartinca hep ödülle mi öğrenecek die bir durum oluşuyor. Denge ile ayarlarsın canım sen bi fikir benimki. Sabah yataktan kalkan odasini toplamadan o odadan cikmayacak aslinda
Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksınama bugün tartil muhakkak
Canım çok eksigin varsa nerden başlayacağını bilmiyorsan buradaki arkadaslardan menü fikri al. 3 öğün yiyen var benim gibi 2 öğün yiyen var. Sana en yakinini seç ornek al biraz kopyalarla git. Sonra zaten kendinde öğreneceksin. Menülerin eleştirilir öyle öyle öğrenirsin
Dünürümmmmmm gecen gun sen rizeye gidecegiz gidemedik filan yazdin bende sana cevap yazdim o cevabimda bir soru vardi sana sen mi gormedinnnn ben mi senin cevabini görmedimmmmmm hesap alıyım bakıyım
Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın???Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok mübarek ne yeşilçaymış akşam içtim sabah eksiyim :)
Sabah kan testine gidemediTest ne oldu @Organick__ kaçırdım mı ben
1 haftadır bende de aynı sorun var bence reklamlar da kasıyorSite sadece bende kotü yazamiyorum begeni bile atamiyorum
Aşıŕı reklam var bencede ondan sayfayi yenilemiyo bile1 haftadır bende de aynı sorun var bence reklamlar da kasıyor
Anca gidince canım nerdeeee...kilosu 170 lira olmuş kim gönderecekMerhaba canım hoşgeldin
Vuhuuuu bol bol geliyordur sana şimdi orda baklava
Bende de ilk girdigimde 30 saniyesinde oluyo duzeliyor sonra
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim güzel kalpli ablacım
Gunaydin canım geç gordum biraz ama :)))Günaydın kızlar ben anca yazıyorum annem geldı bebeği yıkadık yarın aşısı var sabah götürcez
Afiyet olsun canımÖglene yulaf lapasi yiyim
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Operadan giriyırum bwn reklamları kapattım ohh missAşıŕı reklam var bencede ondan sayfayi yenilemiyo bile
Afiyet olsun bitanemÖglene yulaf lapasi yiyim
Doğru dedin abla öyle gerçektenAnca gidince canım nerdeeee...kilosu 170 lira olmuş kim gönderecek
Afiyet olsun canımÖglene yulaf lapasi yiyim
Yarin olsada eksileri görsek arkasina bisiler yesek bugün zorlaniyorumBakalım yarın napcaz
Az detay versene canım opera ne tarayicimi chrome gibi filan. Nasil ulasacaz onaOperadan giriyırum bwn reklamları kapattım ohh miss
Abla play store den indirebilirsin opera yazarsan çıkarYarin olsada eksileri görsek arkasina bisiler yesek bugün zorlaniyorum
Az detay versene canım opera ne tarayicimi chrome gibi filan. Nasil ulasacaz ona
Aaa niye ki ablaAfiyet olsun bitanem
Ben de avucumu yalamayı düşünüyorum
Küs olduğumu bilmeni isterim dünür kızı verdim benle işin bitti senin hıhAfiyet olsun bitanem
Ben de avucumu yalamayı düşünüyorum
Aaa tamam canim bakayim bi teşekkür ederimmmmmAbla play store den indirebilirsin opera yazarsan çıkar
İki öğün beslendiğim için kuzum.Aaa niye ki abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?