Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evett bayılacak gibi heyecanlı oluyor bugün yetişemedim yarın inşallah mutlaka yaptırıcam

Nasıl dayaniyon kuzum ya şu orucuna bende çok yemem ama hiç yemeden de duramam
Cok gecmis olsun canim insallah yoktur sonuçların guzel cikar
Saol kuzum hayırlısı Rabbim dermansız dert vermesin
Tiramisu yiyesim var coook özledim tiramusuyu yaaa şöyle dondurmali dondurmali olcak

Çok teşekkür ederim papatyam.Şimdi memnunsun değil mi... Güle güle kullan dişini.
Ohhiyi daha varmış
Geçemezsin ki beni
Bu hafta olmasa haftaya geçerim.
Detoks yapıosun sanırım abla,afiyet olsun
Tatlım tam olmasa da evet. Bugün de devam ediyorum.
Buna cevap vermişim
Buna da
Eveeet bu mesaj gizlenmiş nasıl olmuşsa ...karanfil kürünü yapicim bebem.
Tatlım tembellik dediğim fazla kaçamak degil. Düzensizlik hareketsizlik...
1hahhahahha senin gibitatli kaynanada bize nasip olmaz zaten yarın gelir basima çok bilmisin teki allah sana ceza olarak tam 1 kg.yağını eritsin inşallahhhhhhh
Allah iyilerle karşılaştırsın korkuyoruz inan ki...kimlerle imtihan olacağız bakalım...senin gibi bir dünürüm olsun on kilo fazlam olsun
Kız dünürüm gel bir daha yazayım elimemi yapisacak arama kiyamam sana
Gittim valla teee pazartesiye kadar...geç gördüm bu mesajı
Bursa mi ...ay ne güzel olur ama benim olmama ihtimalim de olur tüh ya dur bakim Gaziantep mi

Geçmiş olsun canım insallah temiz çıkar sonuçların

Kizlar yarin bildirimlerimizi
Kendi nickiniz
8 Ocak

Seklinde yapiyoruz .
tarih ve nick eksik olan bildirimler geçersiz olacak lutfen dikkat edelim...
(Cuma kilolarınızı da hatirlatmak icin silmedim)

selensu82 57.3

PAPATYAM 60.4

birbeste 61.0

sleepy angel 63.1

Elhan 64.6

Tesnim1903 65.1

M MissHayaLet 65.3

Denp 66.2

madamhd 71.6

E Elif_Eylul 72.8

Zeynolin44 75.2

@I-cell_84 75.7

Organick__ 75.95

Kmsl Hnd 76.2

@birazhuzurdu2008 78.0

Tutku44 79.8

Kahvesel 83.8

Wilma11 85.1

Cordelia 86.0

Hepfitim 89.7

D Dileksnr 98.4

T timesinfinity

gulenyuzumsunsen

Organick__ bebem farklı bi test al yap bu akşam bakalim
Aldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuş Ama baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil

Eklentiler

• BAE0860E-7201-4D03-BB31-13801190F5D9.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 27
Aldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuş Ama baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Canim hamilesin iste benim kizda 2cisi silikti gittim kan verdim hamilesin dediler

Canım hayırlı olsun hamilesin
Rengin açık olma nedeni bebek küçük şuan günün bile geçmemiş ondan korkma

Geçmiş olsun canım insallah temiz çıkar sonuçların
Saol kuzum
❤❤❤❤
Gözün aydın kuzum bebiş yolda ❤❤

mercimek salatasi mi ?
ben yeşimercimek yemegi düşünüyordum.
eşime yemek kendime salata mi yapsam ayri bir tabaga..
Aynen canım ben yoğurtlu yaptım köz kapta biber birde havuç rendeledim az zeytin yagda tavada çevirdim sonra ister sarımsak koy ister öyle ye yarımda limon sıktım.

Canim hamilesin iste benim kizda 2cisi silikti gittim kan verdim hamilesin dediler
Sağolll. Yuppi inşallah bnm ilkinde renk bile yoktu işte, hayalet bir gölgeydi, soraki gün koyulaştı , 1-2 gün sonra. Ama bu hamileliğimde renk var :) peki sence dün ki testte daha koyuydu, bu kaset testte niye açık renk ki, testle mi alakalı çok oldum yaa kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…