- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Evett bayılacak gibi heyecanlı oluyorCanım bebekmi var hadı hayırlısı olsun 2. Oğlumda benimde testte çıkmıştı gıdıp kan verdım sonucu almaya gideceğim gün varya o kadar heyecanlıydım kı o sağlık ocağı bana o kdar uzak geldı yolda bayılıp kalacaktım o kadar farklıydı. Ya çok güzel bı duygu Rabbım isteyen herkese versin
mercimek salatasi mi ?Mercimek salatasında ikinci tabagı da yiyim de akşama birşey yemem
Nasıl dayaniyon kuzum ya şu orucuna bende çok yemem ama hiç yemeden de duramamEvet canım bugünde su orucu yapayım dedim yarin tartidan iner inmez çiğ un çiğ ete bile saldırırsam şaşırmayınacıktikca evdekilere yemek yapiom meyve suyu filan tasiyom onlara yarinin yemegini bile yaptim sıkıntımdan
Sana bir soru sordum cevap vermedin şekerimmmm.. hadi dedim onu gormedin die dün tekrar yazdim sana olan sorumu mu görmedin yoksa ben senin cevabınımı kacirdimki die onada cevap vermedin. Hayatimda böyle şey gormedim ben düğünde takıyı bol isteyimde gör sen hıh
Ayyyy kaçamak olabiliyo bide benim sorunum kacamaktan ziyade miktarı cogaltiom yaa sirf 1 bucuk günlük su orucum artilara gidiyo diger kalan kismida eksilmeye ancak yetiyo
Saol kuzum hayırlısı Rabbim dermansız dert vermesinCok gecmis olsun canim insallah yoktur sonuçların guzel cikar
Tiramisu yiyesim varÖyle bir şansın mı varmış helede bugün kimse yemesin saldırırım bak ekmeğe zaten cok koktusen tembellik yaparsan bende yapacagim ahanda söz veriyorum hadi benide riske at
Allah korusun canim insallah yoktur şeker fenaa
Ne planladin yarina ne oldugunuda soylede az hayal edip kafayı bulak
Afiyet olsun canim da emziriyorsun aksam ara ogun mu yapsanMercimek salatasında ikinci tabagı da yiyim de akşama birşey yemem
Test alsaydın canim eczaneden :)Evett bayılacak gibi heyecanlı oluyorbugün yetişemedim yarın inşallah mutlaka yaptırıcam
Çok teşekkür ederim papatyam.Şimdi memnunsun değil mi... Güle güle kullan dişini.Of ooo diş yokmu 1 yıl önce basiiit bir dolgu kırığı a gitmiştim kanal yapılması lazım sonra sıkıntı olur dedi Ahhh ok demez olaydım sonra başıma iş açar dediğim diş tam 3 ay sürdü sinir tam ölmemiş yanak şişti yemek yiyemedim uyku uyuyamadım ağrı kesicilerden Leyla gibi dolanıyordum hepgeçti şükür ama ne çekmiştim aklıma gelince bile yeri sızlıyor
Allah sana da kolaylık versin çabucak iyileşsin de rahat et cnm yaa
Bu hafta olmasa haftaya geçerim.Ohhiyi daha varmış
Geçemezsin ki beni
Tatlım tam olmasa da evet. Bugün de devam ediyorum.Detoks yapıosun sanırım abla,afiyet olsun
Buna cevap vermişimNe iş olsun dünürüm sorma 2 tane ekmek yaptim birini yesinler digerinide dondurucuya atiyim dedim ev mis gini koktu ben sadece su içiom buda gecer demisen ne yaptin gördüm menünü güzel detokslamışsın yarın 1 güncük ekmek tüketmezsen kesin eksisin allah'ın iziyle öpüyorummmmmmm
Hoşgeldin canım gözün bizde olsun zayıflamak kolay iş :))
Ooooo benimkilrr anca öğrendi diom sana 9 neki bıdık daha :)) o simdi atarlanmayada baslar amannn sen dedin diye inadinada yapmaz bazen.malesef kizlar anneye daha bi muhalefet olabiliyo. Karrali ol 4 te söyle 14te söyle olduki arada o yapmayinca 1 kere sinirinle kalk sen yap tamam artik o onu öğrenir hep senle yarışır. Huyuda onemli hepside bir olmuyor. Insan yetiştirmek zor işseninkilerede masallah canim allah bağışlasın insallah
1 buçuk kilo neki ben her pazartesi o kadar arti cikiom :))
Ahh canim cok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin yavruşunada. Dışarı çıkarken 2 kasik yoğurt içine yulaf koy ya da 2 ceciz 1 elma al yanina. Tabi sen kafa dolu cikmissindir dışarı
Buna daAh dünürümüde kaçırdım yaaa zaten disimde agriyoev ekmek kokuyo midem konser veriyo hayat ben ne yaptimki sana
Sen ağrı kesici cok içiyomusun canım ben ilacı pek sevmiom ama simdi yine icecem bu dis bana gunde 2 ya da 3 içirtti
Eveeet bu mesaj gizlenmiş nasıl olmuşsa ...karanfil kürünü yapicim bebem.Amim canım hepimize insallah duan kabul mü oldu acep bugun geceden beri daha az ağrıyorbende alvares ictim hep ama bugün almayim diyorum az idare ediyim insallah. Kanamada zor allah yardimcin olsun alsın ağrılarını arada karanfil beklet hatta kitabinda aidin hanim aksamdan agziniza alin 4 karanfili sabaha kadar dursun dio. Gündüz yapabilirsin bu uyhulamayi yine biraz uyuşur az az.
Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm
Canım allah kolaylık versin zor ama sonu güzel işler inşallah
Yaptirsan iyiydi canım iyice emin olurdun ben hayatta dayanamazdim :)) yada istersen yeni tarihli bir test al haberlerden haberdar et bizide heyecanını paylaşıyoruz
Ödülle alıştırabilirsin canim mesela yemege düşkünse yemek/kahvaltı hazir odasini toplayanlar gelsin. Aynisini meyveye uygulayabilirsin. Ama en güzeli sabah kalkinca yapmamiz gerekenler var adi altinda kahvaltiya uyarlamak en mantıklısı. Ne seviyo 1 cikolata aldin dielim odasini toplayanlar cikolaasini yesin vs. Yapabilirsin. Ha bunuda abartinca hep ödülle mi öğrenecek die bir durum oluşuyor. Denge ile ayarlarsın canım sen bi fikir benimki. Sabah yataktan kalkan odasini toplamadan o odadan cikmayacak aslinda
Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksınama bugün tartil muhakkak
Canım çok eksigin varsa nerden başlayacağını bilmiyorsan buradaki arkadaslardan menü fikri al. 3 öğün yiyen var benim gibi 2 öğün yiyen var. Sana en yakinini seç ornek al biraz kopyalarla git. Sonra zaten kendinde öğreneceksin. Menülerin eleştirilir öyle öyle öğrenirsin
Dünürümmmmmm gecen gun sen rizeye gidecegiz gidemedik filan yazdin bende sana cevap yazdim o cevabimda bir soru vardi sana sen mi gormedinnnn ben mi senin cevabini görmedimmmmmm hesap alıyım bakıyım
Tatlım tembellik dediğim fazla kaçamak degil. Düzensizlik hareketsizlik...Öyle bir şansın mı varmış helede bugün kimse yemesin saldırırım bak ekmeğe zaten cok koktusen tembellik yaparsan bende yapacagim ahanda söz veriyorum hadi benide riske at
Allah korusun canim insallah yoktur şeker fenaa
Ne planladin yarina ne oldugunuda soylede az hayal edip kafayı bulak
Allah iyilerle karşılaştırsın korkuyoruz inan ki...kimlerle imtihan olacağız bakalım...senin gibi bir dünürüm olsun on kilo fazlam olsun1hahhahahha senin gibitatli kaynanada bize nasip olmaz zaten yarın gelir basima çok bilmisin tekiallah sana ceza olarak tam 1 kg.yağını eritsin inşallahhhhhhh
Gittim valla teee pazartesiye kadar...geç gördüm bu mesajıKız dünürüm gel bir daha yazayım elimemi yapisacak arama kiyamam sana
Bursa mi ...ay ne güzel olur ama benim olmama ihtimalim de olur tüh ya@elhancanımm demistimkiiiii
Sen karadenize niyetlenip gidemedik dedin. Bende sana bizdede durum hep öyle oldu dedim hatta bu sene yaza insallah yine düşünürken hayalimizi baska yere cevirdik bil bakalım nereyi planladık sen bilmelisin dedimmmmmmm
Aksama daha cok var canimMercimek salatasında ikinci tabagı da yiyim de akşama birşey yemem
Geçmiş olsun canım insallah temiz çıkar sonuçlarınEvet kuzum ya babamda gizli şeker var bendede aşırı susama hissi vardı diyetisten yolladi ne olur olmaz diye bide gebelikte oluşan böbrek büyümem vardı hala duzelmedi riske atmayalım dedi sabah beri 3 kere kan verdim ikisi pıhtılaşmış kabul etmedi bunu aldı 1 saat sonra bida alçak
Aldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşOrganick__ bebem farklı bi test al yap bu akşam bakalim
Canim hamilesin iste benim kizda 2cisi silikti gittim kan verdim hamilesin dedilerAldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşAma baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Aynen demin yazdım :)Afiyet olsun canim da emziriyorsun aksam ara ogun mu yapsan
Test alsaydın canim eczaneden :)
Canım hayırlı olsun hamilesinAldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşAma baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Hayirli olsun canım sağlıklı bir şekilde kucagina alirsin insallahAynen demin yazdım :)
Saol kuzumGeçmiş olsun canım insallah temiz çıkar sonuçların
❤❤❤❤Eki Görüntüle 2756025
Kizlar yarin bildirimlerimizi
Kendi nickiniz
8 Ocak
Seklinde yapiyoruz .
tarih ve nick eksik olan bildirimler geçersiz olacak lutfen dikkat edelim...
(Cuma kilolarınızı da hatirlatmak icin silmedim)
selensu82 57.3
PAPATYAM 60.4
birbeste 61.0
sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
Tesnim1903 65.1
M MissHayaLet 65.3
Denp 66.2
madamhd 71.6
E Elif_Eylul 72.8
Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
Organick__ 75.95
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
Tutku44 79.8
Kahvesel 83.8
Wilma11 85.1
Cordelia 86.0
Hepfitim 89.7
D Dileksnr 98.4
T timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Gözün aydın kuzum bebiş yolda ❤❤Aldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşAma baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Aynen canım ben yoğurtlu yaptım köz kapta biber birde havuç rendeledim az zeytin yagda tavada çevirdim sonra ister sarımsak koy ister öyle ye yarımda limon sıktım.mercimek salatasi mi ?
ben yeşimercimek yemegi düşünüyordum.
eşime yemek kendime salata mi yapsam ayri bir tabaga..
Sağolll. Yuppi inşallahCanim hamilesin iste benim kizda 2cisi silikti gittim kan verdim hamilesin dediler
SağolasınSaol kuzum
❤❤❤❤
Gözün aydın kuzum bebiş yolda ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?