Olsun kuzum bende anca geldim zatenGunaydin canım geç gordum biraz ama :)))
Bence yarina guzel bir eksi goreceksin ablacim ❤İki öğün beslendiğim için kuzum.Kahvaltıdan sonra beş saat sayıyorum. O saat gelince acikmişsam doğru olan bir besini tüketiyorum. Bu aralar benim vücut 65' lere alıştı pek bir nazlı sorma....inatlaşip duruyoruz. O vermicem dedikçe ben de sana vermicem diyorum. Yarın tartı günü 1000 gr hedef koyduydum . Çok dikkatli olmam lazım.
Aman canım dünürüm etme eyleme kurbanın olayımKüs olduğumu bilmeni isterim dünür kızı verdim benle işin bitti senin hıh
Aaa tamam canim bakayim bi teşekkür ederimmmmm
Evet haftasonu olunca illa kaçamak oluyor eşim 2 gün evde olacakYarin olsada eksileri görsek arkasina bisiler yesek bugün zorlaniyorum
Az detay versene canım opera ne tarayicimi chrome gibi filan. Nasil ulasacaz ona
Yavrum inşallah...tartının gözünün içine bakıyorumBence yarina guzel bir eksi goreceksin ablacim ❤
Bu hafta 300-500 gitse bile moral bozmak yok ablacim eninde sonunda gidecek o kilolarYavrum inşallah...tartının gözünün içine bakıyorumBu hafta bir kilo vereyim sonra üç yüz, beş yüze de razıyım.
Çalışsın leptin diyorsunİki öğün beslendiğim için kuzum.Kahvaltıdan sonra beş saat sayıyorum. O saat gelince acikmişsam doğru olan bir besini tüketiyorum. Bu aralar benim vücut 65' lere alıştı pek bir nazlı sorma....inatlaşip duruyoruz. O vermicem dedikçe ben de sana vermicem diyorum. Yarın tartı günü 1000 gr hedef koyduydum . Çok dikkatli olmam lazım.
Anaa doğru tartı yarın dimiTarti sonucunu görelim de ona gore karar verelim
Neden ki canım kan mi vereceksinÇalışsın leptin diyorsundirenç kilondamisin abla
Anaa doğru tartı yarın dimidün diyetisyende bugünde endokronolijide tartılınca benim kafa gitti çok sık tartılmış oldum bunlar hep açlıktan sabahtan beri bisey yemedim daha 1 saat daha yememem lazım yav
Moral bozulmaz da işte tembellik gelir diye korkuyorum.Bu hafta 300-500 gitse bile moral bozmak yok ablacim eninde sonunda gidecek o kilolar
Yok yok gelmez abla takimdaysan tembel olamazsınMoral bozulmaz da işte tembellik gelir diye korkuyorum.
Hayatıma az da olsa hareketlilik geldiydi.
Evet kuzum ya babamda gizli şeker var bendede aşırı susama hissi vardı diyetisten yolladi ne olur olmaz diye bide gebelikte oluşan böbrek büyümem vardı hala duzelmedi riske atmayalım dedi sabah beri 3 kere kan verdim ikisi pıhtılaşmış kabul etmedi bunu aldı 1 saat sonra bida alçakNeden ki canım kan mi vereceksin
Evet canım bugünde su orucu yapayım dedim yarin tartidan iner inmez çiğ un çiğ ete bile saldırırsam şaşırmayın
Sana bir soru sordum cevap vermedin şekerimmmm.. hadi dedim onu gormedin die dün tekrar yazdim sana olan sorumu mu görmedin yoksa ben senin cevabınımı kacirdimki die onada cevap vermedin. Hayatimda böyle şey gormedim ben düğünde takıyı bol isteyimde gör sen hıhAman canım dünürüm etme eyleme kurbanın olayım
Noldu acaba... Naptiysam dalginliktan yapmişimdir ...
hafta içi işlerim karmakarışık oluyor. Öperim gül yüzünden.
Ayyyy kaçamak olabiliyo bide benim sorunum kacamaktan ziyade miktarı cogaltiom yaa sirf 1 bucuk günlük su orucum artilara gidiyo diger kalan kismida eksilmeye ancak yetiyoEvet haftasonu olunca illa kaçamak oluyor eşim 2 gün evde olacak
60 kilo beni daha çok yormuştu kuzum. Şimdi de 65 yoruyor. Direncte değişme olayi oluyorsa sanırım direncteyim. Leptinler kurtaracak inşallah beni.Çalışsın leptin diyorsundirenç kilondamisin abla
Ben bir koşu geçmişe gidiyorum ama altından değil ömrüm feda olsun gelinime... dünürümü nasıl görmezden gelebilirim Allah cezami verecekEvet canım bugünde su orucu yapayım dedim yarin tartidan iner inmez çiğ un çiğ ete bile saldırırsam şaşırmayınacıktikca evdekilere yemek yapiom meyve suyu filan tasiyom onlara yarinin yemegini bile yaptim sıkıntımdan
Sana bir soru sordum cevap vermedin şekerimmmm.. hadi dedim onu gormedin die dün tekrar yazdim sana olan sorumu mu görmedin yoksa ben senin cevabınımı kacirdimki die onada cevap vermedin. Hayatimda böyle şey gormedim ben düğünde takıyı bol isteyimde gör sen hıh
Ayyyy kaçamak olabiliyo bide benim sorunum kacamaktan ziyade miktarı cogaltiom yaa sirf 1 bucuk günlük su orucum artilara gidiyo diger kalan kismida eksilmeye ancak yetiyo
Cok gecmis olsun canim insallah yoktur sonuçların guzel cikarEvet kuzum ya babamda gizli şeker var bendede aşırı susama hissi vardı diyetisten yolladi ne olur olmaz diye bide gebelikte oluşan böbrek büyümem vardı hala duzelmedi riske atmayalım dedi sabah beri 3 kere kan verdim ikisi pıhtılaşmış kabul etmedi bunu aldı 1 saat sonra bida alçak
Öyle bir şansın mı varmış helede bugün kimse yemesin saldırırım bak ekmeğe zaten cok koktuMoral bozulmaz da işte tembellik gelir diye korkuyorum.
Hayatıma az da olsa hareketlilik geldiydi.
Allah korusun canim insallah yoktur şeker fenaaEvet kuzum ya babamda gizli şeker var bendede aşırı susama hissi vardı diyetisten yolladi ne olur olmaz diye bide gebelikte oluşan böbrek büyümem vardı hala duzelmedi riske atmayalım dedi sabah beri 3 kere kan verdim ikisi pıhtılaşmış kabul etmedi bunu aldı 1 saat sonra bida alçak
1hahhahahha senin gibitatli kaynanada bize nasip olmaz zaten yarın gelir basima çok bilmisin tekiBen bir koşu geçmişe gidiyorum ama altından değil ömrüm feda olsun gelinime... dünürümü nasıl görmezden gelebilirim Allah cezami verecek
Hemmen gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?