Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence yarina guzel bir eksi goreceksin ablacim ❤

Küs olduğumu bilmeni isterim dünür kızı verdim benle işin bitti senin hıh

Aaa tamam canim bakayim bi teşekkür ederimmmmm
Aman canım dünürüm etme eyleme kurbanın olayım
Noldu acaba... Naptiysam dalginliktan yapmişimdir ...
hafta içi işlerim karmakarışık oluyor. Öperim gül yüzünden.

Yarin olsada eksileri görsek arkasina bisiler yesek bugün zorlaniyorum

Az detay versene canım opera ne tarayicimi chrome gibi filan. Nasil ulasacaz ona
Evet haftasonu olunca illa kaçamak oluyor eşim 2 gün evde olacak

Çalışsın leptin diyorsun direnç kilondamisin abla
Tarti sonucunu görelim de ona gore karar verelim
Anaa doğru tartı yarın dimi dün diyetisyende bugünde endokronolijide tartılınca benim kafa gitti çok sık tartılmış oldum bunlar hep açlıktan sabahtan beri bisey yemedim daha 1 saat daha yememem lazım yav

Neden ki canım kan mi vereceksin

Neden ki canım kan mi vereceksin
Evet kuzum ya babamda gizli şeker var bendede aşırı susama hissi vardı diyetisten yolladi ne olur olmaz diye bide gebelikte oluşan böbrek büyümem vardı hala duzelmedi riske atmayalım dedi sabah beri 3 kere kan verdim ikisi pıhtılaşmış kabul etmedi bunu aldı 1 saat sonra bida alçak

birbeste Kuzu sen ne yapıyon su orucumu

Zipzip- Kaptanim yarın ödül günü yapabilirmiyim ??

Elhan Abovvv kuzum.nie avucunu yaliyon
Evet canım bugünde su orucu yapayım dedim yarin tartidan iner inmez çiğ un çiğ ete bile saldırırsam şaşırmayın acıktikca evdekilere yemek yapiom meyve suyu filan tasiyom onlara yarinin yemegini bile yaptim sıkıntımdan
Aman canım dünürüm etme eyleme kurbanın olayım
Noldu acaba... Naptiysam dalginliktan yapmişimdir ...
hafta içi işlerim karmakarışık oluyor. Öperim gül yüzünden.
Sana bir soru sordum cevap vermedin şekerimmmm.. hadi dedim onu gormedin die dün tekrar yazdim sana olan sorumu mu görmedin yoksa ben senin cevabınımı kacirdimki die onada cevap vermedin. Hayatimda böyle şey gormedim ben düğünde takıyı bol isteyimde gör sen hıh
Evet haftasonu olunca illa kaçamak oluyor eşim 2 gün evde olacak
Ayyyy kaçamak olabiliyo bide benim sorunum kacamaktan ziyade miktarı cogaltiom yaa sirf 1 bucuk günlük su orucum artilara gidiyo diger kalan kismida eksilmeye ancak yetiyo

Ben bir koşu geçmişe gidiyorum ama altından değil ömrüm feda olsun gelinime... dünürümü nasıl görmezden gelebilirim Allah cezami verecek
Hemmen gittim

Cok gecmis olsun canim insallah yoktur sonuçların guzel cikar

Moral bozulmaz da işte tembellik gelir diye korkuyorum.
Hayatıma az da olsa hareketlilik geldiydi.
Öyle bir şansın mı varmış helede bugün kimse yemesin saldırırım bak ekmeğe zaten cok koktu sen tembellik yaparsan bende yapacagim ahanda söz veriyorum hadi benide riske at
Allah korusun canim insallah yoktur şeker fenaa
Ne planladin yarina ne oldugunuda soylede az hayal edip kafayı bulak

Ben bir koşu geçmişe gidiyorum ama altından değil ömrüm feda olsun gelinime... dünürümü nasıl görmezden gelebilirim Allah cezami verecek
Hemmen gittim
1hahhahahha senin gibitatli kaynanada bize nasip olmaz zaten yarın gelir basima çok bilmisin teki allah sana ceza olarak tam 1 kg.yağını eritsin inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…