- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Aminnn . Adaya veda ediyorumHayirli olsun canım sağlıklı bir şekilde kucagina alirsin insallah
Sağolasınnn çok şükür AllahımCanım hayırlı olsun hamilesin
Rengin açık olma nedeni bebek küçük şuan günün bile geçmemiş ondan korkma
Çok sevindim istiyordun zaten öyle yazmıştın sanki hayırlı olsunAldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşAma baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Yok canim hertest bir olmuyo ben oglanda testimde bile cikmamisti kanda cikti sen yarin yada pazartesi kan vermeye git enazindan dikkatli olursun olurmuSağolll. Yuppi inşallahbnm ilkinde renk bile yoktu işte, hayalet bir gölgeydi, soraki gün koyulaştı , 1-2 gün sonra. Ama bu hamileliğimde renk var :) peki sence dün ki testte daha koyuydu, bu kaset testte niye açık renk ki, testle mi alakalı çok oldum yaa kusura bakma
Yarın ye tiramusuyuNasıl dayaniyon kuzum ya şu orucuna bende çok yemem ama hiç yemeden de duramam
Saol kuzum hayırlısı Rabbim dermansız dert vermesin
Tiramisu yiyesim varcoook özledim tiramusuyu yaaa şöyle dondurmali dondurmali olcak
Yok kuzum yiyemedim akşama tekrar yerim Karnımda boşluk var 2 tBK çok gelecekAfiyet olsun canim da emziriyorsun aksam ara ogun mu yapsan
Test alsaydın canim eczaneden :)
Yok ablam ya akşama yine bir şeyler yerimAksama daha cok var canim
Kuzum o kadar takılma maşallah çok net Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallahAldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşAma baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Amin çok sağolasın. Bebeğim küçük ama yine de hayır demem, zorluğu önemli değil. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla kısmet etsin. SanaÇok sevindim istiyordun zaten öyle yazmıştın sanki hayırlı olsun
Rabbim hayirlisini versin canim benim merak etme onu veren düsünmüsturde Allah büyukAmin çok sağolasın. Bebeğim küçük ama yine de hayır demem, zorluğu önemli değil. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla kısmet etsin. Sana
Hayırlı olsun canım hamilesin..Aldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşAma baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Aaa.Sağol yarın mutlaka inşallah yaptırıcam. Bugün kızım uyudu sabah ondan, uyandırmadım. Zaman olmadı.Yok canim hertest bir olmuyo ben oglanda testimde bile cikmamisti kanda cikti sen yarin yada pazartesi kan vermeye git enazindan dikkatli olursun olurmu
Eki Görüntüle 2756025
Kizlar yarin bildirimlerimizi
Kendi nickiniz
8 Ocak
Seklinde yapiyoruz .
tarih ve nick eksik olan bildirimler geçersiz olacak lutfen dikkat edelim...
(Cuma kilolarınızı da hatirlatmak icin silmedim)
@selensu82 57.3
@PAPATYAM 60.4
@birbeste 61.0
@sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
@Tesnim1989 65.1
M MissHayaLet 65.3
@Denp 66.2
@madamhd 71.6
E Elif_Eylul 72.8
@Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
Organick__ 75.95
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
@Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
@Migi_magid11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 98.4
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
Evettt :)Rabbim hayirlisini versin canim benim merak etme onu veren düsünmüsturde Allah büyuk
Harika yaaHayırlı olsun canım hamilesin..
Net çizgi belirmiş...
Bazen çok az silik bile olsa hamile olunuyor...
Benim ortancamda testi yaptım baktım tek çizgi döndüm arkamı kahvaltı falan yaptım bi daha baktığımda çift çizgiye dönmüştü inanamadım ama hamileydim
Rabbim dağına göre kar verirmiş bende üst üste büyüttüm büyütüyorum hâlâ da yani bişekilde büyüyorlar hem daha iyi biliyomusun birlikte büyüyecekler ne güzelAmin çok sağolasın. Bebeğim küçük ama yine de hayır demem, zorluğu önemli değil. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla kısmet etsin. Sana
Aminnn sağolasın. Tiramısu ben de çok severim ve cheesecakeYarın ye tiramusuyu
Yok kuzum yiyemedim akşama tekrar yerim Karnımda boşluk var 2 tBK çok gelecek
Yok ablam ya akşama yine bir şeyler yerim
Kuzum o kadar takılma maşallah çok net Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah
Aynen öyle. Normalde ev işi yapamıyorım çocuk bakmaktan, uykusuz kaldığımda da iş yerinde zorluk yaşıyorum ama yine bile Allah nasip ettikten sora zorluğundan dolayı korunmam . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hayırlısıylaRabbim dağına göre kar verirmiş bende üst üste büyüttüm büyütüyorum hâlâ da yani bişekilde büyüyorlar hem daha iyi biliyomusun birlikte büyüyecekler ne güzel
Bak iste kardesimin cocuklarina 4,2,0 diye gidiyoRabbim dağına göre kar verirmiş bende üst üste büyüttüm büyütüyorum hâlâ da yani bişekilde büyüyorlar hem daha iyi biliyomusun birlikte büyüyecekler ne güzel
Amin inşallah canımAminnn sağolasın. Tiramısu ben de çok severim ve cheesecake
Aynen öyle. Normalde ev işi yapamıyorım çocuk bakmaktan, uykusuz kaldığımda da iş yerinde zorluk yaşıyorum ama yine bile Allah nasip ettikten sora zorluğundan dolayı korunmam . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hayırlısıyla
Motoru sogutmamak lazım sonra zorluk çekiyo ınsanBak iste kardesimin cocuklarina 4,2,0 diye gidiyomotor sogumadan bitane daha yaparsa yandik
Hayirlisi olsun canim sonra verirsin kilolarıAminnn . Adaya veda ediyorumDaha yeni başlamıştık diyete, cuma günü listeye girecektim inşallah, olsun bu daha daha büyük bi sevinç her şey değişti
Pazartesi kilonu almisim abla cuma burda paylastin mi hatirlayamadimEki Görüntüle 2756041 Eki Görüntüle 2756042
Kaptanım 64.6 Pazartesi bildirimimdi. Pazartesi başladığım günü baz aldıysan tamamdır ama....
Tabi canim yap yap sende bitane dahaMotoru sogutmamak lazım sonra zorluk çekiyo ınsan
Men bi tene daha getircem ki
Burada paylasmadim. Bura bayağı alevliydi o zamanlar özelden yazmıştım sanaHayirlisi olsun canim sonra verirsin kiloları
Ama hamilelikte dikkat et cok fazla kilo almadan atlat
Pazartesi kilonu almisim abla cuma burda paylastin mi hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?