Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuş Ama baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Çok sevindim istiyordun zaten öyle yazmıştın sanki hayırlı olsun

Yok canim hertest bir olmuyo ben oglanda testimde bile cikmamisti kanda cikti sen yarin yada pazartesi kan vermeye git enazindan dikkatli olursun olurmu

Yarın ye tiramusuyu
Afiyet olsun canim da emziriyorsun aksam ara ogun mu yapsan

Test alsaydın canim eczaneden :)
Yok kuzum yiyemedim akşama tekrar yerim Karnımda boşluk var 2 tBK çok gelecek
Aksama daha cok var canim
Yok ablam ya akşama yine bir şeyler yerim
Aldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuş Ama baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Kuzum o kadar takılma maşallah çok net Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah

Amin çok sağolasın. Bebeğim küçük ama yine de hayır demem, zorluğu önemli değil. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla kısmet etsin. Sana
Rabbim hayirlisini versin canim benim merak etme onu veren düsünmüsturde Allah büyuk

Hayırlı olsun canım hamilesin..
Net çizgi belirmiş...
Bazen çok az silik bile olsa hamile olunuyor...

Benim ortancamda testi yaptım baktım tek çizgi döndüm arkamı kahvaltı falan yaptım bi daha baktığımda çift çizgiye dönmüştü inanamadım ama hamileydim

Yok canim hertest bir olmuyo ben oglanda testimde bile cikmamisti kanda cikti sen yarin yada pazartesi kan vermeye git enazindan dikkatli olursun olurmu
Aaa.Sağol yarın mutlaka inşallah yaptırıcam. Bugün kızım uyudu sabah ondan, uyandırmadım. Zaman olmadı.

Kaptanım 64.6 Pazartesi bildirimimdi. Pazartesi başladığım günü baz aldıysan tamamdır ama....

Harika yaa

Amin çok sağolasın. Bebeğim küçük ama yine de hayır demem, zorluğu önemli değil. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla kısmet etsin. Sana
Rabbim dağına göre kar verirmiş bende üst üste büyüttüm büyütüyorum hâlâ da yani bişekilde büyüyorlar hem daha iyi biliyomusun birlikte büyüyecekler ne güzel

Aminnn sağolasın. Tiramısu ben de çok severim ve cheesecake
Rabbim dağına göre kar verirmiş bende üst üste büyüttüm büyütüyorum hâlâ da yani bişekilde büyüyorlar hem daha iyi biliyomusun birlikte büyüyecekler ne güzel
Aynen öyle. Normalde ev işi yapamıyorım çocuk bakmaktan, uykusuz kaldığımda da iş yerinde zorluk yaşıyorum ama yine bile Allah nasip ettikten sora zorluğundan dolayı korunmam . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hayırlısıyla

Bak iste kardesimin cocuklarina 4,2,0 diye gidiyo motor sogumadan bitane daha yaparsa yandik

Amin inşallah canım

Aminnn . Adaya veda ediyorum Daha yeni başlamıştık diyete, cuma günü listeye girecektim inşallah, olsun bu daha daha büyük bi sevinç her şey değişti
Hayirlisi olsun canim sonra verirsin kiloları
Ama hamilelikte dikkat et cok fazla kilo almadan atlat
Eki Görüntüle 2756041 Eki Görüntüle 2756042
Kaptanım 64.6 Pazartesi bildirimimdi. Pazartesi başladığım günü baz aldıysan tamamdır ama....
Pazartesi kilonu almisim abla cuma burda paylastin mi hatirlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…