- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
O olur kalorisi düşükYulafli pastam diyeyim bari
çok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucaginza almaya nasip etsinSağolll. Yuppi inşallahbnm ilkinde renk bile yoktu işte, hayalet bir gölgeydi, soraki gün koyulaştı , 1-2 gün sonra. Ama bu hamileliğimde renk var :) peki sence dün ki testte daha koyuydu, bu kaset testte niye açık renk ki, testle mi alakalı çok oldum yaa kusura bakma
sultan kebabim diyesim varçikilotam de
Tavuklu olanmisultan kebabim diyesim var
Tavuklu olanmi
Bitter çikiletam diyeyim bari o daha sağlıklıçikilotam de
Evet baktım google amcadan düşük gerçektenO olur kalorisi düşük
O günler geçti gitti....bugün kilo verip çıtır olacağız ya önemli olan bu...Yaaaa abla iste pis bogaz olmak bunu gerektirir
Bide calisiyodum herkes özenirim diye biseyler aliyodu hepsini gömüyodum migdeye oldumgibi
Hem sutlu tatli hemde kisir mi yiyeceksinKedidilinden sütlü tatli yaptim enterasan bisey buseferki
Yarin kısir yapiyozmu
Iste sen nedersen oHem sutlu tatli hemde kisir mi yiyeceksin
Allah razı olsun inşallahAmin çok sağolasın. Bebeğim küçük ama yine de hayır demem, zorluğu önemli değil. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla kısmet etsin. Sana
Ben yapmam galiba kısır yaa yapinca cok yerim yapmasam daha iyiIste sen nedersen o
Bende yerim galibaBen yapmam galiba kısır yaa yapinca cok yerim yapmasam daha iyi
O zaman yapmayalım hic riske atmayalimBende yerim galiba
Eniyisi ben yapayim sizede vereyim hemen bitsin
Dogum günü kutlu olsun canım nice saglikli mutlu yaslari olsunYarın oğluşumun doğum günü
Günüde bi harika sanki özellikle ayarlanmış gibi
Amin yaa sağolasın ben de diyorum migimagid görmedi daha mesajımıçok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucaginza almaya nasip etsininşallah hamilesin .
Amin meryem suresini oku, tıbbi engel yoksa olacak inşallah. Günde 1 kereAllah razı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?