Ozellerim kapali abla kimse yazamıyor ki eski mesajlarida sildimBurada paylasmadim. Bura bayağı alevliydi o zamanlar özelden yazmıştım sana
Yapcam tabiTabi canim yap yap sende bitane daha
Alev bizim isimiz ablaBurada paylasmadim. Bura bayağı alevliydi o zamanlar özelden yazmıştım sana
Bana açıktı ya aşk olsunOzellerim kapali abla kimse yazamıyor ki eski mesajlarida sildim
Zayifla 60 ol sonra 100 çık emiYapcam tabi
Hele bi ilk önce zayıflayayım da
O kadar olmayız herhalde bi dahaZayifla 60 ol sonra 100 çık emi
Oyle durumda göremiyorum ki abla mesaj gönderdiğini düşünüyorsun ama okuyamiyorum mesaj gelmiyor :)))Bana açıktı ya aşk olsun
64hamile kaldim 95le doguma girdimO kadar olmayız herhalde bi daha
Anladım bitanem. Neyse elimde kapı gibi bildirimim var hem de tarihli...Oyle durumda göremiyorum ki abla mesaj gönderdiğini düşünüyorsun ama okuyamiyorum mesaj gelmiyor :)))
Tamam tarih uzerinden hesaplarim abla yarin unutursam hatirlatirsinAnladım bitanem. Neyse elimde kapı gibi bildirimim var hem de tarihli...
Vuhuuuu helal olsun sana64hamile kaldim 95le doguma girdim
Yoh canımYuhmu diyosunuz icinizden
Yuh demedim demem hamile kalsam emin ol 100 kiloya cikabilirim64hamile kaldim 95le doguma girdim
Yok fıstıklı baklavam olurmu eyle şeyYuhmu diyosunuz icinizden
Baska tatli ismi mi bulsan yarin herkes fistikli baklava yiyecrk bu gidisle dilekcimYok fıstıklı baklavam olurmu eyle şey
31 kilo64hamile kaldim 95le doguma girdim
Yaaaa abla iste pis bogaz olmak bunu gerektirir31 kilo
54' le hamile kaldım 65' le doğum yaptımilk bebeğimde
İkincide 60 la başladım 71' le sonlandirdim.
Yulafli pastam diyeyim bariBaska tatli ismi mi bulsan yarin herkes fistikli baklava yiyecrk bu gidisle dilekcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?