Sagol canım benimDogum günü kutlu olsun canım nice saglikli mutlu yaslari olsun
Cumaya gelmesi ayri bir guzel olmus
Aynen crom gibi indir kur onu kk ya gir sonra alt sağda o var kırmızı ondan reklamları kapatYarin olsada eksileri görsek arkasina bisiler yesek bugün zorlaniyorum
Az detay versene canım opera ne tarayicimi chrome gibi filan. Nasil ulasacaz ona
Dikkat etmemişim kusura bakma ama gerçekten çok sevindimAmin yaa sağolasın ben de diyorum migimagid görmedi daha mesajımı
Kız ne 4 6ya gircek marttaBak iste kardesimin cocuklarina 4,2,0 diye gidiyomotor sogumadan bitane daha yaparsa yandik
Kısırın üstüne birde sütlaç mı yedircen banaKedidilinden sütlü tatli yaptim enterasan bisey buseferki
Yarin kısir yapiyozmu
İyiki doğmuş kuzu nice güzel seneleri olsun canımYarın oğluşumun doğum günü
Günüde bi harika sanki özellikle ayarlanmış gibi
Yeee yeeee yeeeeeeeZipzip- şahit olduğun üzere bugünde su orucuna devam insallah canim. Çorba kokusu beni cezbederde yersem haberin olur
Ne ara birisi 3gircek birisi 1 daha yeni dogani bile 1 yaptin 2aylik bebe oKız ne 4 6ya gircek marttadiğeri 3 diğeri 1
Huyum kurusun
Kısırın üstüne birde sütlaç mı yedircen bana
İyiki doğmuş kuzu nice güzel seneleri olsun canım
Hayırlı olsun canım kilo vermek biraz sonraya ertelendi şimdi en tatlış kiloları alcanAminnn . Adaya veda ediyorumDaha yeni başlamıştık diyete, cuma günü listeye girecektim inşallah, olsun bu daha daha büyük bi sevinç her şey değişti
Susak bu sene diyorumNe ara birisi 3gircek birisi 1 daha yeni dogani bile 1 yaptin 2aylik bebe o
Olsun 2aylik bebe 0 yasinda daha 0 bil istedimSusak bu sene diyorum
Nice yaşlara inşallah paşanın doğum günü kutlu olsunYarın oğluşumun doğum günü
Oglunun doğum günu kutlu olsun canim benim saglikli nice yaslaraYarın oğluşumun doğum günü
EvettHayırlı olsun canım kilo vermek biraz sonraya ertelendi şimdi en tatlış kiloları alcan
Dikkat et fazla alma
Ben doğursam mı ikinciyiOlsun 2aylik bebe 0 yasinda daha 0 bil istedim
Evet tahmin ettim aminnnDikkat etmemişim kusura bakma ama gerçekten çok sevindimhayırlısı olsun inşallah
Oluyorsa doğur tabiBen doğursam mı ikinciyibebeklerı sevmek istıyorum ya Sena ver bi bebeği seveyim
senin 1tanemiydi canimBen doğursam mı ikinciyibebeklerı sevmek istıyorum ya Sena ver bi bebeği seveyim
Sagol canım benimİyiki doğmuş kuzu nice güzel seneleri olsun canım
Sağol bitanecimOglunun doğum günu kutlu olsun canim benim saglikli nice yaslara
Allah bağışlasın canim ozaman 1tane daha yapEvet canım bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?