- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende sadece sevmek istiyorum ağlayınca anasına vermek istiyorum son 2, 5 senedir ama bir bakıyorum anası benim
baktimda hunin eksik sadece kafandaBen migayet mantıklı konuşuyorum
Kurufasulye yarina arti gelirmi acaba sen kendini daha iyi bilirsin zeynoMenüm sabah
Yumurta 2 ks
3 dilim peynir
4 zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 incir
Az kuru dut
Aksam
1 küçük kase etli kurufasulye
3 ks pilav
Salata
Acı biber
Ayran
3 lt su
Çok yemedim canım ama artıdayım hala umarım sabah eksiyi görürümKurufasulye yarina arti gelirmi acaba sen kendini daha iyi bilirsin zeyno
Halamiii canimÇok yemedim canım ama artıdayım hala umarım sabah eksiyi görürüm
Dune gore daha iyi ama hala artı yürüyorum evdeHalamiii canim
Afiyet olsun canımSabah 7
Bugünün kuru :)
2 bardak su
Saat 11.00
Filtre kahve
Saat 16.30
1.5 durum + 1 ayran +1 tane çikolata
4 lt su
Egzersizi uyumadan yapacağım
Zipzip-
Afiyet olsun canımMenüm sabah
Yumurta 2 ks
3 dilim peynir
4 zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 incir
Az kuru dut
Aksam
1 küçük kase etli kurufasulye
3 ks pilav
Salata
Acı biber
Ayran
3 lt su
Eliptigi kullanmıyorsun artik eliptige mi baslasan canimDune gore daha iyi ama hala artı yürüyorum evde
Olabilir hep yürüyüş yapıyorum vücut alıştı sanki bu tempoya bu aksam ve sabah yapayım canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Eliptigi kullanmıyorsun artik eliptige mi baslasan canim
Yazin eliptik yaptiginda da 72 lere kadar düşmüştün arada bir değiştirmende fayda var canimOlabilir hep yürüyüş yapıyorum vücut alıştı sanki bu tempoya bu aksam ve sabah yapayım canım
Tamam canim gunluk yarim saatte eliptik yapayim 22 sine de izne ayrilirim gidecegizYazin eliptik yaptiginda da 72 lere kadar düşmüştün arada bir değiştirmende fayda var canim
Tamam canimTamam canim gunluk yarim saatte eliptik yapayim 22 sine de izne ayrilirim gidecegiz
9ters cevirip oku bidakineHey allahım ya ben nie hep 6. Takım die 9.takimi okuyomm
Kuzum vücut aynı tempoya alışmış o yüzden kilo veremiyorsun farklı bir egzersize başla o zaman gitmeye başlar kiloTamam canim gunluk yarim saatte eliptik yapayim 22 sine de izne ayrilirim gidecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?