Canım gebesin Allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederimAldım az önce eve gelirken. Yaptım. İdrar kaplar kaplamaz koyu oldu demek ki doğruymuşAma baksana yine ufak bi sorun var, neden diğer çizgi ile aynı koyulukta değil ikimci çizgi? Koyu ama kopkoyu değil
Afiyet olsun canim 2.200 eksin vardi zaten cok etkilemez yariniAy kızlar ya hepinizden çook özür dilerim kan verince aşırı ciktigim için 1.5 durum + 1tane çikolata yedim eve kadar bekleyemedim tansiyonum düştü hakkınızı helal edin vallahi yarında tartı günü olmadı ama
Amin yaa çok sağolllCanım gebesin Allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim
Afiyet olsun canim2bucuk litre su,3kahveZipzip-
Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | |
E Elif_Eylul | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Yenidenyapabilirim | |||||||
M MissHayaLet | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Haticesnr | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
T timesinfinity | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
@Cordeliaa | |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
Tembel desemmi bilemedimBen dünkü menulerin tablosunu yapmaidm yaa yeni menuler geldi
Bak hemen yaptimTembel desemmi bilemedim
Şaka yaptimBak hemen yaptim
Pazara gidip geldik unuttum yaa :))
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
@Haticesnr | 10.208 | 21.311 | 7.578 | 11.574 | ||||
| 10.034 | 20.068 | 15.127 | 17.102 | ||||
@birazhuzurdu2008 | 10.644 | 13.214 | 15.610 | 14.012 | ||||
| 10.037 | 9.370 | 6.839 | 6.044 | ||||
| 10.099 | 3.187 | 10.054 | |||||
| 10.115 | 12.052 | 10.069 | 7.588 | ||||
| 12.353 | 11.221 | 11.501 | 10.385 | ||||
@I-cell_84 | 12.075 | 12.079 | 10.284 | 10.342 | ||||
| 8.503 | 10.011 | 10.110 | 7.287 | ||||
| ❤❤❤❤ | 9.673 | 6.287 | 3.209 | ||||
| 4.000 | 5.000 | ||||||
@Tesnim1989 | 5.203 | 10.272 | ||||||
| 12.839 | |||||||
| 5.000 | 8.000 | ||||||
| 6.641 | 4.768 | ||||||
@Migi_magid11 | 12.060 | |||||||
| 7.341 | |||||||
ZorlaNasıl dayaniyon kuzum ya şu orucuna bende çok yemem ama hiç yemeden de duramam
Saol kuzum hayırlısı Rabbim dermansız dert vermesin
Tiramisu yiyesim varcoook özledim tiramusuyu yaaa şöyle dondurmali dondurmali olcak
Yaaa bide tek tek alıntılamış bunuda bunuda diyerek cok güldüm allahta seni güldürsünÇok teşekkür ederim papatyam.Şimdi memnunsun değil mi... Güle güle kullan dişini.
Bu hafta olmasa haftaya geçerim.
Tatlım tam olmasa da evet. Bugün de devam ediyorum.
Buna cevap vermişim
Buna da
Eveeet bu mesaj gizlenmiş nasıl olmuşsa ...karanfil kürünü yapicim bebem.
Tatlım tembellik dediğim fazla kaçamak degil. Düzensizlik hareketsizlik...
Allah iyilerle karşılaştırsın korkuyoruz inan ki...kimlerle imtihan olacağız bakalım...senin gibi bir dünürüm olsun on kilo fazlam olsun
Gittim valla teee pazartesiye kadar...geç gördüm bu mesajı
Bursa mi ...ay ne güzel olur ama benim olmama ihtimalim de olur tüh yadur bakim Gaziantep mi
Yap kız hatice doğur çatır çatır bayılıyom sanaYapcam tabi
Hele bi ilk önce zayıflayayım da
Allahım korumadaki elif bile kısır yemiyo ben bugün suyumuda mı içmesem yarabbimmmmm tebrik ederim nefsini GüzellikBen yapmam galiba kısır yaa yapinca cok yerim yapmasam daha iyi
Teşekkürler canımAynen crom gibi indir kur onu kk ya gir sonra alt sağda o var kırmızı ondan reklamları kapat
Harikasın canımmmmmm... miden küçülmüş hemen..birbeste 22 saat oldu bile işin garibi aç hissetmiyorum iyiyim ama oğlanıda nar gibi kıazarmış bol iç pilavlı bi tavuk gibi görüyorum ara ara
Kiyamam elbette helal olsun...Ay kızlar ya hepinizden çook özür dilerim kan verince aşırı ciktigim için 1.5 durum + 1tane çikolata yedim eve kadar bekleyemedim tansiyonum düştü hakkınızı helal edin vallahi yarında tartı günü olmadı ama
Ordaki dürüm neSabah 7
Bugünün kuru :)
2 bardak su
Saat 11.00
Filtre kahve
Saat 16.30
1.5 durum + 1 ayran +1 tane çikolata
4 lt su
Egzersizi uyumadan yapacağım
Zipzip-
Saol kuzum eve gideyim yesilcayi iceyim birde zencefil 30 dk jilian yaparim insallahZorla
Yaaa bide tek tek alıntılamış bunuda bunuda diyerek cok güldüm allahta seni güldürsünamin canim allah iyilerlekarşılaştırsın inşallah rabbimm kalbimize goresini nasip etsin güzel gönüllüm
Ayy cok geri gittin uğraştın
Ben zate bursada yaşıyorum bursaya tatil nasıl olsun hatırlasana şapşikaynen canim antep ve civarinidusunuyoruz tek sebebi sadece antepe has kahvalti oglen aksam masaları tatil budur işte sendende fikirlerini alirim allah nasip ederse
Yap kız hatice doğur çatır çatır bayılıyom sanaoğlunun doğum günü kutlu olsun canım Hayırlı evlat olsun inşallah
Allahım korumadaki elif bile kısır yemiyo ben bugün suyumuda mı içmesem yarabbimmmmm tebrik ederim nefsini Güzellik
Teşekkürler canım
Harikasın canımmmmmm... miden küçülmüş hemen..
hahahah çok güldüm :)))))
Kiyamam elbette helal olsun...
spora yeşilçaya dayan senki sporlar kraliçesisinnnn akşama coşşş yarisini yakarsın sen en azz eksinde güzeldi takilma sen
Vallaha kuzum hastanedeyim bayılacaktım açlıktan sabahtan beri hiçbişe yiyemedim kan tahlilleri için ama.aksama jilian yapar eEğitirim onuOrdaki dürüm ne
Gecmis olsun canim eritirsin şaka dedimVallaha kuzum hastanedeyim bayılacaktım açlıktan sabahtan beri hiçbişe yiyemedim kan tahlilleri için ama.aksama jilian yapar eEğitirim onu
Bende sadece sevmek istiyorum ağlayınca anasına vermek istiyorum son 2, 5 senedir ama bir bakıyorum anası benimBen doğursam mı ikinciyibebeklerı sevmek istıyorum ya Sena ver bi bebeği seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?