27 yaşındayım canm yaklaşık 1 sene oldu ayrılalı
sorun olarak yazdığınız seylerin hemen hepsini yaşadım ben
kaynanadan uzaktaydık ama kadın telefonla bile yetişiodu
onun mantığında kadını konuşturmıcaksın vardı
önceleri eşim annesine kızıodu bende laf sölüodum kaynanama sonraları eşim arada kalmasın üzülmesin die ben alttan almaya başlıyınca kadın iice cozuttu kocamda kadının dediklerini yapıodu bana davranabildiği kadar kötü davranmaya başlamıştı önceden öğle yemeklerini bile benimle yemek isteyen adam ilgilenmiodu benimle gece sporları bile olmuodu :) birde sanki ben çok meraklıymışım gibi bana ceza veriodu kendi çapında
ben onun için fazlaydım zaten y.lisans yapıodum senin yaptığın y.lisan neki falan demeye başladı devleti kazandım şans eseri kazanmış oldum vs anlıcanız annesi iiyse oğluda ii oluo değilse bi şekilde oğlunuda zehirlio
önceleri eşim annesine kızıodu bende laf sölüodum kaynanama sonraları eşim arada kalmasın üzülmesin die ben alttan almaya başlıyınca kadın iice cozuttu kocamda kadının dediklerini yapıodu bana davranabildiği kadar kötü davranmaya başlamıştı önceden öğle yemeklerini bile benimle yemek isteyen adam ilgilenmiodu benimle gece sporları bile olmuodu :) birde sanki ben çok meraklıymışım gibi bana ceza veriodu kendi çapında
ben onun için fazlaydım zaten y.lisans yapıodum senin yaptığın y.lisan neki falan demeye başladı devleti kazandım şans eseri kazanmış oldum vs anlıcanız annesi iiyse oğluda ii oluo değilse bi şekilde oğlunuda zehirlio
otursunlar şimdi anne oğul :mymeka:
ne isterler anlamıyorum ,bırak oğlunla gelinin mutlu olsunlar
insan evladını mutlu görünce daha çok sevinmez mi
yok illa araya fitne sokuyolar
benim kayınvalidecim bir tane valla maşallah
nazlıcım ya seni okudukça benimkide sorunmu diyorum,kesinlikle kızlara katılıyorum,içine at nereye kadar,sanada yazık güzelim ya,bence çok geç olmadan tavrını koy,ben kendimi böyle bi durumda düşünemiyorum bile
bendede görümce yok,kaynana yok bi eltim var oda benden 500 km uzakta,üstelik sakin görgülü birisi
allahtan öle dertlerim yok,yoksa eşiminde burnundan getirirdim hayat çekilmez olurdu,ama şu var kocamın hakkını yemeyim beni asla ezdirmezdi,öle bi yapısı var,kimseye laf söletmez,kendi ailesininde benim ailemin yanındada sürekli över beni,canım yaaa özledim bak şimdi:asigim:
kurtulmuşsun bari boş ver üzülme değmez cnm herşey dediğin gibi eşinde bitiyo
bende buna benzer durumlar yaşadım kadın evliliğimizin 1.yılında birini eşime bulduğunu
ve beni boşatıp oğlunu tekrar evlendirceğini söyledi hatta ben sizi kağıtlada olsa nuskaylada olsa eninde sonunda boşatırım diye yemin etti
eşim değişirdi ama 4 yıl önce benim ciddi bir rahatsızlık geçirmemden dolayı ailem işe el koydu sahipsiz sanıpta herşeyi yapabiliyo bazı insanlar eşimde kendine çeki düzen verdi yuvarlanıp gidiyoruz
herşey kocada bitio zaten ayy kızlar başıma ağrılar girdi yaa
daha gencecikmişsin
çocuk yok anladığım kadarı ile değilmi?
Hakkında hayırlısı olsun güelim ya nasip işte malesef bazı erkek anaları böyleler.
aman maşallah de
ooyyyy taze aşıkkk:asigim:
canım daha öncede bahsetmiştin merakımı mazur gör ama neydi dört yıl önce yaşadığın ciddi rahatsızlık?
kaynana ve koca olunca ağrı girdi sanırım unut geç
bak nazlı ve burdaki diğer arkadaşlara anlatıyorum lütfen iyi okuyun belki ders olur içine atanlar için bu sözüm
ben yıllarca içime attım cnm aileme çevreme hiç bişey belli etmedim
hep eşim çok iyi onlar çok iyi derdim ve bende büyük birikinti oldu
psikolojim bozuldu tamamen bir çöküş yaşadım ve ben rahatsızlandığımda en küçük oğlum
2.5 yaşındaydı bayılıyordum intihar girişimlerim oluyordu tamamen delirttiler aralarında beni
neler yaşadım neler anlatsam inanki kitap olur ve doktorların dediği tek şey bu kadar içine atılırmı
inanki o kadar ağır bir depresyon geçirdimki bana bir iki doktor kanser olsaydın bundan daha iyiydi dedi
düşün artık ve kayınvalidemler bir gün arayıp sormadı daha birde haber yollarlardı numara yapıyormuşum v.s eşimde beni hastalığımın 2. yılında anladı ilk yılında bir sinir kirizi esnasında darbe sonucu kendimi kaybettim ve çocuklaştım ve bu durumdan sonra kendine geldi eşim inanki eşim için o kadar fedakarlık yapardımki herkes şaşırırdı ona karşı hürmetimi gören arkadaşları senin eşin gibi eş bulursak bizde beklemez evleniriz derlerdi yani uzun lafın kısası çoooook çooookkkk içime atmamın sonucunda hem aklımdan hemde hayatımdan oluyordum değdimi diye sorarsan aslaaaa kimse için üzülmeye değmez cnm
amin cnm amin çok geç anladı ama anladı sonundacanım ya sende çok sıkıntılar yaşamışsın ama şimdi eşin seni anlıyor benim eşimde inşallah bir gün beni anlayacak . ALLAH gönlüme göre güzel ve hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH . hepimiz için İNŞALLAH
amin cnm amin çok geç anladı ama anladı sonunda
o beni anlıyana kadarda benden çok şey gitti nazlım
sen böyle olmasına müsade etme sakın fazla alttan
alma sakın o yüzden anlatıyorum yani sonunda olan
bize oluyo kimseye bişey olmuyo ne eşine nede ailene
doğru söylüyorsun canım sadece kendimize yapıyoruz . ben şimdi anneme anlatsam anne ben kaynanamla oturmayı kabul ettiğim için çok pişmanım keşke kabul etmeseydim diye üstüne bide o kızar herhalde bana baştan sen istedin diye onun için onlarlada konuşmak istemiyorum burda içimi döküyorum işte size
aynen cnm bazen annende seni hiç anlamıyor gerçi benim annem beni bazen değil hiç bir zaman anlamadı halada öyle oooofff offfffff dertlendim nazlım
şuanki tek isteğim çocuklarıma bir daha öyle bişey yaşatmamak en çok etkilenende onlar oldular benim küçük oğlum hala yanımda yattığında elimi sıkısıkı tutar anne gitmiycen dimi bizi bırakmıycan dimi derrr senağlama senağlama
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın.eşinle yavrularınla yuvanda mutlu mesut ömür boyu yaşaman dileğiyle canım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?