Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Suya devam kuzum ağrıyı hafifletir. Geçmiş olsun. Neyse güzel bir şekilde tamamlamışsin gününü...şifa olsun yediklerin ictiklerin.

Çok az değil mi ?
Çok geçmiş olsun.

Canim yulaf lapasi o

Ne iyi olur vallaha

❤❤❤

Menu güzel ama su cook önemli kuzum su icmezsen vücudun ödem.yapar

Saol kuzum benim ❤❤❤

Afiyet olsun abla bitki çaylarına çok yüklenme:)
Tamam yuklenmem miktarları çok az kuzum . Çoğunluk sıcak su içiyor gibiyim. Hazır değiller bunu da belirteyim.

Gecmis olsun canım
Suyu biraz daha artir bas agrina da iyi gelecektir
Slm herkese,
Bugün dr'a gittim. 100 gram vermişim. Başlangıçtan bu yana 7 buçuk kilo verdim.6,3 kg. mi yağ.
Bu hafta maalesef kilo veremedim. Yarın 85.8 çıkıp takıma girmeyi umuyorum.
Selam canım
Guzel kilo vermissin arada duraksamalar olabilir

Afiyet olsun abla,yine detoks galiba.Aslında sen diyete yeni başladığından zaten vücuduna detoks etkisi yapacaktır. Böyle menüler için acele mi ettin die düşünmedim değil

Canım bozmamışsın ve iradeni de tebrik ederimm ama menün çok az olmuş.Hatırladığım kadarıyla 90 üstüydün.Senin daha fazla yemen lazım.hadi diyelim 2 öğün yiyip aralıklı oruca karar verdin ama yine az,kahvaltı etmemişsin.Bugünü atlatmışsın ama yarın daha da aç olacaksın.Kendini bu kadar zorlama derim

Şekerli değil canım şekersiz doğal bişey aldım özellikle çok hoş olmasa da tadı folik asit yüksek proteini birde ondan bu aralar kullanacağım biraz

Canım ben öncede söylemiştim yarın tartıkmayacağım diyetisyen motive açısından evde tartılma dedi şimidilk böyle

Ama diyetisyen in verdiği listeye harfi harfine uyuyorum kaçamağı yok

Bugün 50 dk yürüdüm

Biliyorum canım sorun yok listedeydin cikartmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…