Suya devam kuzum ağrıyı hafifletir. Geçmiş olsun. Neyse güzel bir şekilde tamamlamışsin gününü...Selam kızlar Bugün başım çok ağrıyor sabah düzgün birşey yemedim .kendimle savaştığım bir gün oldu diyet falan kalmayacaktı
Ama şükür bozmadım .
12:00 1 mandalina
15:00 Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 kase yayla çorbası
1 tabak pırasa yemeği
1,5 lt su
6000 de adım atmışım
Çok az değil mi ?Selam kızlar Bugün başım çok ağrıyor sabah düzgün birşey yemedim .kendimle savaştığım bir gün oldu diyet falan kalmayacaktı
Ama şükür bozmadım .
1 kase yayla çorbası
1 tabak pırasa yemeği
1,5 lt su
6000 de adım atmışım
Canim yulaf lapasi oAkşam yemeğin az olmuş canım.Onun dışında güzel.Afiyet olsun.
Çokkk geçmiş olsun canım.Tahlil sonuçları çıktı mı?
Haha kerata annesinin diyette olacağını bilmiş gibi tam gününde doğmuş. Sen de küçük bi ödülü hak etmiştin zateniyi ki doğmuş canım, sağlıklı yaşları olsun
Afiyet olsun canım ama o puding mi muzun altında olan? Tartı öncesi falan olunca acep onu yarın mı yeseymişsin
Afiyet olsun canım,zaten pazartesiden 2 kilo eksideydin,bişicik olmaz
Güzel menü canım, afiyet olsun.
Afiyet olsın canım.Menün güzel aslında ama yer fıstığı ezmesi şekerli olduğundan ödem yapabilir, yarın da tartı günü malum.
İnşallah sorun olmaz
Öğle ve sabah fazla hafif geldi bana canım ama yarın tartı günü die belki böyledir die düşündüm. Afiyet olsun
Güzel menü canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Canım unuttum sormayı. İlk başladığımda söylemişti onu da unuttum. İyi demişti ama. Haftaya gidince sorarım.Hadi bakalım kuzum metabolizma yaşın kaç çıkıyor
Tamam yuklenmem miktarları çok az kuzum . Çoğunluk sıcak su içiyor gibiyim. Hazır değiller bunu da belirteyim.Ne iyi olur vallaha
❤❤❤
Menu güzel ama su cook önemli kuzum su icmezsen vücudun ödem.yapar
Saol kuzum benim ❤❤❤
Afiyet olsun abla bitki çaylarına çok yüklenme:)
Hatice iyi ki doğmuş oğlun..Yarın oğluşumun doğum günü
Günüde bi harika sanki özellikle ayarlanmış gibi
Gecmis olsun canımSelam kızlar Bugün başım çok ağrıyor sabah düzgün birşey yemedim .kendimle savaştığım bir gün oldu diyet falan kalmayacaktı
Ama şükür bozmadım .
1 kase yayla çorbası
1 tabak pırasa yemeği
1,5 lt su
6000 de adım atmışım
Selam canımSlm herkese,
Bugün dr'a gittim. 100 gram vermişim. Başlangıçtan bu yana 7 buçuk kilo verdim.6,3 kg. mi yağ.
Bu hafta maalesef kilo veremedim. Yarın 85.8 çıkıp takıma girmeyi umuyorum.
Afiyet olsun abla,yine detoks galiba.Aslında sen diyete yeni başladığından zaten vücuduna detoks etkisi yapacaktır. Böyle menüler için acele mi ettin die düşünmedim değilPerşembe menüm
08.00 Bir Nescafe
10.00 Limonlu zencefilli çay ikisi de taze
11.30 İki haş yumurta( yumurtalar minikti), maydanoz, iki çeri , az peynir , çay , beş badem
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Hibuskus çayı
16.00 Zencefilli çay
16.30 Bir tabak mercimek çorbası
18.00 Bitki çayı, bir tutam beyaz leblebi
İki litre su
2547 adım...
Zipzip- @Nidsalii
Canım bozmamışsın ve iradeni de tebrik ederimmSelam kızlar Bugün başım çok ağrıyor sabah düzgün birşey yemedim .kendimle savaştığım bir gün oldu diyet falan kalmayacaktı
Ama şükür bozmadım .
1 kase yayla çorbası
1 tabak pırasa yemeği
1,5 lt su
6000 de adım atmışım
Tamam kuzum :)Canım unuttum sormayı. İlk başladığımda söylemişti onu da unuttum. İyi demişti ama. Haftaya gidince sorarım.
Tamam abla :)Tamam yuklenmem miktarları çok az kuzum . Çoğunluk sıcak su içiyor gibiyim. Hazır değiller bunu da belirteyim.
Napicaksin bu pembiş kalbi tatlım
Haftaya hediye olarak sizlere verebilriimNapicaksin bu pembiş kalbi tatlım
Şekerli değil canım şekersiz doğal bişey aldım özellikle çok hoş olmasa da tadı folik asit yüksek proteini birde ondan bu aralar kullanacağım birazAkşam yemeğin az olmuş canım.Onun dışında güzel.Afiyet olsun.
Çokkk geçmiş olsun canım.Tahlil sonuçları çıktı mı?
Haha kerata annesinin diyette olacağını bilmiş gibi tam gününde doğmuş. Sen de küçük bi ödülü hak etmiştin zateniyi ki doğmuş canım, sağlıklı yaşları olsun
Afiyet olsun canım ama o puding mi muzun altında olan? Tartı öncesi falan olunca acep onu yarın mı yeseymişsin
Afiyet olsun canım,zaten pazartesiden 2 kilo eksideydin,bişicik olmaz
Güzel menü canım, afiyet olsun.
Afiyet olsın canım.Menün güzel aslında ama yer fıstığı ezmesi şekerli olduğundan ödem yapabilir, yarın da tartı günü malum.
İnşallah sorun olmaz
Öğle ve sabah fazla hafif geldi bana canım ama yarın tartı günü die belki böyledir die düşündüm. Afiyet olsun
Güzel menü canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canım
OoooYarin ne ödülü yapacağıma karar verdim kizlar
Siralamada bir uste cikana istedigi kolyeyi hazırlayacağım
Eki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
@PAPATYAM
birbeste
@sleepy angel
Elhan
@Tesnim1989
@sena zeynep
Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
@Zeynolin44
@I-cell_84
Organick__
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
Wilma11
Cordelia
@Yenidenyapabilirim
@Haticesnr
@gulenyuzumsunsen
T timesinfinity
Zip' in birini bana biriniHaftaya hediye olarak sizlere verebilriim
Tamam ablacim
Canım ben öncede söylemiştim yarın tartıkmayacağım diyetisyen motive açısından evde tartılma dedi şimidilk böyleYarin ne ödülü yapacağıma karar verdim kizlar
Siralamada bir uste cikana istedigi kolyeyi hazırlayacağım
Eki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
@PAPATYAM
birbeste
@sleepy angel
Elhan
@Tesnim1989
@sena zeynep
Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
@Zeynolin44
@I-cell_84
Organick__
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
Wilma11
Cordelia
@Yenidenyapabilirim
@Haticesnr
@gulenyuzumsunsen
T timesinfinity
Biliyorum canım sorun yok listedeydin cikartmak istemedimCanım ben öncede söylemiştim yarın tartıkmayacağım diyetisyen motive açısından evde tartılma dedi şimidilk böyle
Ama diyetisyen in verdiği listeye harfi harfine uyuyorum kaçamağı yok
Bugün 50 dk yürüdüm
Tamam canımBiliyorum canım sorun yok listedeydin cikartmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?