- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Bilinçli yaptım kuzum. Birkaç aydır iyice zivanadan çıkmıştım. Alışsın yokluğa dedim. Yoksa haklısın başka biri yapsa ben de senin gibi düşünürdüm.Afiyet olsun abla,yine detoks galiba.Aslında sen diyete yeni başladığından zaten vücuduna detoks etkisi yapacaktır. Böyle menüler için acele mi ettin die düşünmedim değil
Akşam 8 e kadar bekliyorlar canımSaat sınırı varmıydı ben yarın evdeyim hazır hemen tartılmayacapım vakit geçince öde m iniyor sabah benim
Zorladı karnım yanıyor ama sezeryan gobeginide ondan başka bise eritmiyor yaNasıl yaptın yavru maşallah 15 dk
Canım çok şifalı birşey deneylemedim ben henüz ama dayanabilirsen 48 saat süper olur senin için ben 24 yaptım en fazla genelde 18:6 yapmaya çalışıyorum arada27.saat 32dk oldu daha açlık yok halsizlikde yok enerjim yerinde de yarını meraktayım
Eşim evde yer gideriz dedi ne pişirsem ki diye düşünüyorum belki yarın akşama kadar devam ederim oruca bakalım bi sabah olsun da
Yarın bırakırım canım birden uzun tutmam 3gün falan iyi oluyomuş ama önce 1 2 diye başlasam daha iyi okudum da 40gün devam edilebilirmiş o beni aşarTartıdan sonra yersin bir dilim. Oruç kaç gün sürecek?
18.6 tam benlik dışarda işlerim var dayanabilcek gibi olursam 48 yaparım niyetim var ama bakalım işim zaten 11ile 13 arası inşallah dayanırımCanım çok şifalı birşey deneylemedim ben henüz ama dayanabilirsen 48 saat süper olur senin için ben 24 yaptım en fazla genelde 18:6 yapmaya çalışıyorum arada
Hay ağzına sağlık ya söyle canım sende söyle. Menülerini arttır demekten ben yoruldumAfiyet olsun abla,yine detoks galiba.Aslında sen diyete yeni başladığından zaten vücuduna detoks etkisi yapacaktır. Böyle menüler için acele mi ettin die düşünmedim değil
Canım bozmamışsın ve iradeni de tebrik ederimmama menün çok az olmuş.Hatırladığım kadarıyla 90 üstüydün.Senin daha fazla yemen lazım.hadi diyelim 2 öğün yiyip aralıklı oruca karar verdin ama yine az,kahvaltı etmemişsin.Bugünü atlatmışsın ama yarın daha da aç olacaksın.Kendini bu kadar zorlama derim
Ben de heyecanliyim seniIyi geceler kaptanım ❤
Cok heyecanlıyım ben valla
Afiyet olsun7 ocak
09.30
1 yumurta
Peunir
Yeşil ve siyah zeytin
1 mandalina
13.30
3 kaşık mantar sote
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
16.00
2 kuru kayısı arasına fıstık ezmesi
1 dilim armut
18.30
Uskumru
Salata
2 biber turşusu
Su 3.5
Spor 5700 adım 190p
34 dk kardiyo 204p
200 iç bacak 28 p
Toplam 412p
Zipzip- @Nidsalii
Maşallah canım yarın güzel eksi göreceksin inşallah27.saat 32dk oldu daha açlık yok halsizlikde yok enerjim yerinde de yarını meraktayım
Eşim evde yer gideriz dedi ne pişirsem ki diye düşünüyorum belki yarın akşama kadar devam ederim oruca bakalım bi sabah olsun da
Masallah canım
Girersin canım yarın ola hayr olaBen de heyecanlıyım. Takıma girmek istiyorum.
Afiyet olsun canımMenümü unuttum.
Sabah 07:30
1 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan domates soslu omlet
6 zeytin
1 kk peynir
Öğlen 13:30
2 kuru incir 2 kayısı türk kahvesi
Ara : 16:00
1 kase pul biberli yoğurt
2 kaşık mantar sote
Akşam 19:00
1 kase mantar çorbası
3 kaşık et kavurma
Ara : 21:00
3 minik mandalina
2 litre su
Sporumu yaptım.gun bitti. İyi geceler.
Masallah kız
Huzurlu geceler canımHadi hayirli huzurlu geceler
Inşallah yarın sabah boool eksili bir gün goruruZ
Yarin ola hayr ola canım
Bak doğru yalan söyleSağol abla
Allah razı olsun canım yarın doğum günü
Iyi canım sen nasılsın
Bende de oluyo o bazen
Takabilcezmi kolyeyi kaptanım
Ben bu hafta geçemem zatenHepfitim i
Hepimiz bir imtihan dan geçiyoruz canımmeger düsünmek ne yorucuymus...
biseyler vardı...
kafamın icinde...
cozume kavusmamis..
...
anladımm .. sebebini anladım.. vee bunu anlamakta yorucu .. ama bu guzel oldu .. ne diyebilirim kendime .. zaman veriyorum güzel yüregime ..
Cümleyle beraber biz de eksi görelim Amiinnİyi geceler inşallah eksi görürüm inşallahamiiinn
aminnnnnHepimiz bir imtihan dan geçiyoruz canım
Çeşit çeşit hem de
Rabbim zor olanla ve Can damari olanla sınamasın
Biran önce hepimizi refaha ulastirsin
Çokça Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?